​İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER FARUK YELKENCİ: ÇÜNKÜ ÖĞRETMEN AYNI ZAMANDA BİR AKTÖR

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci: Bu yıl öğretmen akademimizde ilk yılımızdı, oldukça verimli bir program oldu. Seneye oyunculuk yeteneği ile ilgili bir modül ekleyeceğiz. Çünkü öğretmen aynı zamanda bir aktör. Önümüzdeki yıl her dönem için bir program planladık. Yeni modulümüzle birlikte toplam 800 öğretmenimizi akademilere alabileceğiz.

Salı 20 Haziran 2017 16:45
​İNSANLIK HİÇ YOK

Kasım ayının sonlarıydı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Kars'a gitmek üzere Harakani Havalimanına inmek üzere İstanbul'dan hareket ettik.

Pazartesi 12 Haziran 2017 00:00
​BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE

Başbakan Yıldırım'ın Bingöl-Muş referandum mitinglerini izlemek için Muş'a gitmiştim.

Pazartesi 05 Haziran 2017 03:00
TÜRKİYE DOĞAL GAZ DAĞITICILARI BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI YAŞAR ARSLAN: DOĞALGAZ ÜLKEMİZDE ÇIKARILMAL

​Türkiye milli enerji politikasını açıklayarak ciddi bir hamle yaptı. Doğalgazın ülkemizde çıkarılması için çalışmalar başlatıldı. Bu çok olumlu bir gelişme. Bulabilirsek bu bizim cari açığımıza ciddi bir katkı sağlayacaktır. Doğalgaz kullanımının özellikle elektrik üretilmesinde azaltılması, daha farklı enerjilere yönelinmesi, yerli kömür, rüzgar, güneş, hidro gibi kaynaklara yöneltilerek doğalgaz kullanımının azaltılmasını sağlayarak katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Cuma 02 Haziran 2017 03:00
T.C. BAŞBAKANLIK TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARDA ERMUT: ULUSLA

​''Çok uluslu şirketlere ve Türk şirketlere olası ortak girişimler, Türkiye'de gerçekleştirilecek projeler için uygun ortaklar bulunması konularında destek oluyoruz' diyen T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arda Ermut ''Uluslararası doğrudan yatırımlar söz konusu olduğunda, uluslararası ve yerli şirketler arasında gerçekleştirilecek iş birlikleri her iki taraf için de oldukça faydalı olabilmektedir.'' dedi.

Perşembe 01 Haziran 2017 03:00
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI BERAT ALBAYRAK: BAĞIMSIZ ENERJİ GÜÇLÜ TÜRKİYE

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: Yeni dünyanın dinamiklerini doğru bir şekilde okumak ve buna uygun pozisyon almak zorundayız.

Çarşamba 31 Mayıs 2017 03:00
​2053 PROJESİ

Rize Belediyesi tarafından hazırlanan "2053'te Nasıl Bir Rize" projesi yapıldı.

Pazartesi 22 Mayıs 2017 16:20
​BU BİR DOĞA KANUNUDUR

Amerika'nın 6. büyük şehiri Filedelfiya'da 9 Mayıs 1966 günü Jarvis isimli bir kızın annesi öldü.

Pazartesi 15 Mayıs 2017 03:00