Kartal atakta

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Beşiktaş Emlakjet EuroCup Yarı Final serisinin ikinci maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırladığı JL Bourg'u 81-72 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi ve final şansını üçüncü maça taşıdı. Serinin ilk maçını Fransa'da 86-74 kaybeden Beşiktaş Emlakjet, aldığı galibiyetle durumu 1-1'e getirdi. 2 galibiyete ulaşan takımın adını finale yazdıracağı serinin üçüncü maçı 3 Nisan'da Bourg en Bresse'in sahası Ekinox'ta oynanacak.

Beşiktaş yönetimi karşılaşmayı Sinan Erdem Spor Salonu’nda takip etti. Basketbol tarihinin en kalabalık seyircisi bir aradaydı. Bütün tribünler bembeyaz kıyafetler ile coşku içinde Beşiktaş Basketbol takımına destek oldu. Birçok ünlü ismin bir arada olduğu karşılaşmanın galibiyetle bitmesi de ayrı mutluluk vericiydi. Tribünlerin uzun zamandır bu kadar mutlu ve coşkulu olduğuna şahit olmamıştım. 

Beşiktaş Emlakjet'in ABD'li forveti Matthew Mitchell yaşadığı sakatlıkla basketbolseverleri endişelendirdi.

Maçın bitimine yaklaşık 4 dakika kala rakibi ile çarpışan Mitchell, yere boynunun üzerine düştü ve başını sert bir şekilde yere çarptı. Baygınlık geçiren tecrübeli basketbolcuya hemen saha içinde müdahale edildi. Yan çevrilen ve dilinin boğazına kaçması engellenen Mitchell, yapılan müdahalenin ardından kendine geldi. Bu sürede teknik ekipler, basketbolcular ve tribünlerdeki taraftarlar endişe içinde kaldı. Serinin devamını büyük bir heyecanla bekliyor ve büyün takıma şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.