FORMA İMZALAYAN EBUBEKİR DERBİDE YER ALAMAYACAK!

Galatasaray'ı Vodafone Arena'da konuk edecek olan Beşiktaş'ın forvetinde Cenk Tosun'un mu yoksa Vincent Aboubakar (Ebubekir)'in mi yer alacağı konusunda bir kaç gün daha ilginç yorumlar yer alacaktır.

Cuma 23 Eylül 2016 00:00
BEŞİKTAŞ İÇİN ARTIK YENİ VE İYİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM!

Benfica'nın eksikleri vardı özellikle forvetinin iki kilit oyuncusu yoktu ama Beşiktaş'ın karşısındaki takım başkası değil o takımdı.

Cuma 16 Eylül 2016 00:00
KAHRAMANLIK BİZİM İŞİMİZ

Sahadakiler bizimkiler idi ama ideal milliler miydi hayır... Rakip güçlü ve bir arada oynamış oyunculardı bizimkilerin büyük çoğunluğu kendi takımlarında bile oynamıyorlardı. Zorlu bir gruba düşmüştük.

Salı 06 Eylül 2016 00:00
EMRE MOR'DA KEŞİF TAMAMLANDI SIRA DA BAŞKA BİR DORTMUNDLU VAR

Türk futbol dünyası ve teknik patronları ve dahi basın dünyamız Emre Mor'un iyi futbolcu olduğu görüşünde birleşti. Emre Mor'u tartışan hiç bir futbol adamı yok. Yürür gibi koşan, ağır çekim gibi çalımlar atan ve rakip savunma oyuncularına feleğini şaşırtan Emre Mor'a Rusya maçında bir gol atmak çok ama çok yakışırdı.

Cuma 02 Eylül 2016 00:00
GALATASARAY'DA SELÇUK DÜŞMANLIĞI NİYE?

Beşiktaş sen ne büyük bir golcüyü kaybetmişsin... Taraftar takımda olan her futbolcuyu sever. Korur, kollar. Ancak son bir hafta içinde takip ettiğim sosyal mesajlarda Selçuk İnan'ın aleyhinde suçlamalar görüyorum. Bunlar üzücü olduğu kadar da düşündürücü...

Cuma 26 Ağustos 2016 00:00
SÖZ AĞZINDAN ÇIKANA KADAR SENİN ÇIKTIKTAN SONRA HERKESİN!

Keşke diye bir pişmanlık ifadesi var. Bunu kullanmayanlar Allahü teala'nın sevgili kullarıdır onlar bir sözü kullanmadan önce tartarlar. Bizler gibi cahil, cühale sınıfı ise iş olsun diye konuşur. "Keşke" demekle ömürler tüketilir.

Cuma 19 Ağustos 2016 00:00
KURABİYE DEĞİL KUPA CANAVARI

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın bu unvanını sistem değişimindeki başarıyla elde ettiğini düşündüren bir gelişimini izledik. Kişiler yerine sistem üzerine kurulu bir düzen içindeki Kartal'da "Beş benzemezden full çıkarma" başarısı doğrudan Şenol Güneş hocamıza ait. Her ne kadar kişi değil sistem diyorsak da Beşiktaş'ın oyun planında Cenk Tosun'un özel bir yeri var... Top onun ayağında iken Beşiktaş gollük pozisyonlar buldu.

Pazar 14 Ağustos 2016 00:00
FENER'İN ELENECEĞİNİ BİLMEK MÜNECCİMLİK DEĞİL Kİ!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin İstanbul'daki maçı 2-1 kazanmasından sonra biz dedik ki bir gol yediğine göre güle güle...

Cuma 05 Ağustos 2016 00:00