Fedon VS Cerem

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Ramazan Bayramı'nı geri de bırakmış olsak da umarım sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyette harika bayram geçirmişsinizdir. Eskiden bayramlarda eş, dost, akraba ile bir araya gelir doya doya hasret giderirdik. Bereketli bayram sofraları, el öpen ufaklıklar ve harçlığını mendil arasına koyan büyüklerin devri tamamen kapandı diyebiliriz. 9 gün tatili bir arada gördük mü hepimiz artık bedenimizi ve ruhumuzu dinlendirebileceğimiz seyahat planları yapıp bayramlaşmaları sadece telefonda gerçekleştirir olduk.

Birkaç günlüğüne dahi olsa Ege sahilleri yine kapasitesinin çok üstünde misafir ağırladı. Malum yaz açılışını yapmak için her sene usta şarkıcı Fedon’un denize düşmesini bekliyoruz. Son cemrenin toprağa düşmesi gibi, bizler için artık Fedon’un denize atlaması tuzlu su ve yosun kokusunu temsil eder yani yazın geldiğinin en büyük habercisi. Fakat bu sene tatilin Nisan’ın ilk günlerine denk gelmesi sebebi ile tatilciler Fedon’u bekleyemeden kendilerini denize bıraktılar. 

4 Nisanda başarılı ve bir o kadar da güzel şarkıcı arkadaşım Cerem Onurluer sosyal medyadan beni etiketleyip ‘hadi ben denize düştüm, sıra sende diyerek’ artık yazın habercisinin kendisi olduğunu vurgulamış oldu. Boynuz kulak misali, değerli büyüğüm Fedon abiminde artık tacını birine devretmesi gerekiyordu. Sanırım bu taç devri için en uygun isim Cerem olacak. Cerem bayram boyunca hem sahnelerine devam edip hem de Bodrum’da denizin keyfini doyasıya çıkarmış oldu. Nisanda deniz henüz soğuk olsa da, dışarıdaki güneşli hava ile bir şekilde dengeleniyor. Ehh ben de Cerem’e uydum ve sezonu titreye titreye açtım. Eee hadi bakalım en son sezon kapanışını hangi ünlümüz yapacak?