Vakıf Katılım web
GÜZEL ŞEHİR ANTALYA GÜZEL ADAM YUNUS!

Ev sahipliğini en güzel şekilde yapan Antalya'ya ve hep güzel şeyler yaşamaya layık büyük Türk milletine böyle bir galibiyet yakıştı.

Pazar 13 Kasım 2016 00:00
MİLLİ TAKIMDAKİ BARIŞTAN RAHATSIZLIK DUYMAYALIM!

Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan Gönül gibi büyük yıldızların yeniden milli takım kadrosunda olmasından rahatsızlık duymanın manası yok.

Cumartesi 12 Kasım 2016 00:00
BEŞİKTAŞ'IN EN BÜYÜK GÜCÜ TARAFTARI

Beşiktaş'ın öylesine coşkulu bir taraftarı var ki, belki biraz abartılı olacak ama bana bile çık oyna arkandayız der gibiydi.

Pazar 06 Kasım 2016 00:00
FİTNE UYKUDADIR UYANDIRANLARA LANET OLSUN BUYURULUYOR

​Galatasaray'da hasbel kader Trabzonspor mağlubiyeti olunca "Bu gazla iyi gider" dediğimiz Trabzon'un nefesi yetmedi ve eski kaos günlerine dönüş yaptı. Galatasaray ise bunalım yaşamak yerine problem üretmeyi seçti. Aldığımız duyumlara göre fitne ateşini birileri iyi körükledi ve diğerleri de bunu kestirip atmak yerine ceza vermeyi ya da vermemeyi yeğledii.

Cuma 04 Kasım 2016 10:24
ABOUBAKAR NEREDE BAKACAĞINI NEREDE ATACAĞINI İYİ BİLİYOR!

​Porto'dan bir yıllığına kiralanan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar Rizespor ve Kayserispor karşısında sıfır çekince denilmeyen kalmamıştı desek abartmış olmayız. Yapılan en acımasız haberlerden biri Abaubakar'ın artık umutsuz vak'a olduğu, ona ancak 45 dakika tahammül eden Şenol Güneş'in umudunu kestiği yerine ara transferde bir golcü alınacağı şeklindeydi.

Cuma 21 Ekim 2016 00:00