MARMARAY İLE YOLCULUK ...

21. yüzyılın belki de en çok konuşulacak ve en çok tartışılacak, ulaştırma ve seyahat açısından en önemli ve hatta Avrupa ve Asyanın bel kemiği projesi olan Marmaray..

Çarşamba 18 Temmuz 2018 02:30
YEREL SEÇİMLER ŞİMDİ DAHA ÖNEMLİ

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin bitmesi ile sonuçlara bakarak Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerin genel seçimde olduğu kadar belirsizlik ve gerilim yaratmayacak olduğunu ancak yine de tansiyonun yüksek olduğu bir sürecin bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Dahası siyaset gündeminin yerel seçimlere odaklanacağı bir sürece giriyor Türkiye..

Pazartesi 02 Temmuz 2018 02:30
TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ HİSSETTİRİYORUZ

Güçlü devlet Türkiye burdaki yönetimleri de etkiliyor. Burdaki hükumetler güçlü bir Türkiye 'yi karşılarına almak istemiyorlar. İyi ilişkiler kurmak istiyorlar. Çünkü ekonomik ve siyasi açıdan destek alıyorlar. Türkiye'nin gücünü Balkanlarda hissettiriyoruz.

Pazartesi 11 Haziran 2018 02:25
MELEKLER ŞEHRİ

Melekler Şehri isimli filmi hatırlar herkes..

Pazartesi 28 Mayıs 2018 02:25
HALK İLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Yanılmaz: "Elazığ kolay ve kaliteli yaşanan şehir" olsun dedik. Derdini anlatamayanların problemlerini çözersek, derdini anlatanın sorunlarını hayli hayli çözeriz. Belediye ile ilgili problem görürseniz hemen beni arayın, ben gelirim diyorum. Halk ile birlikte çözüyoruz problemleri. Böylelikle halk sahipleniyor 'benim fikrim' diyor. Önemli her konuyu halkın onayına sunuyorum. Elazığ, belediye odasından yönetilmiyor.. Halk ile birlikte yönetiyoruz.

Pazartesi 21 Mayıs 2018 02:35
GERİ DURMADIK İNATLA ÜZERİNE GİTTİK

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'a göre ilçe Türkiye'nin minyatürü. Son derece doğru bir tespit. Altunay, "Dolayısıyla burada çıkan ses, Türkiye'nin sesi gibidir. Kardeşliği pekiştirmek adına yaptığımız faaliyetler onları dinlemek, onların kültürlerine değer vermek birlikte hareket ediyoruz' diyor.

Pazartesi 07 Mayıs 2018 02:25
MAMURET-ÜL AZİZ'DE, YÖRESEL ELAZIĞ GIDA VE GASTRONOMİ FUARI

Elazığ.. Eski adıyla Mamuret-ül Aziz.. Söylerken bile şehirde yaşayanların duyduğu büyük heyecan gözlerine yansıyor. Elazığ'a daha ilk adımda aynı heyecana kapılıyor insan. Zira bu şehrin insanı kendine çeken bir özelliği var.. Kadim bir kültürün, kadim bir sanatın ve insanlığın şehrinde olmak.. Elazığ'dayım. Elazığ birlikte yaşama kültürünü en güzel ortaya koyan şehirlerden şüphesiz. İkinci kez geldiğim bu şehirde bir kez daha göremediğim yerler, aklımın kaldığı mekanlar, ilçeler oldu..

Pazartesi 30 Nisan 2018 02:30
BELEDİYELERİMİZDE ÇITAYI YÜKSELTMELİYİZ

Kaya: 2019'a giderken ilk seçime biz gireceğiz ve artık bir yıldan az süre kaldı. Son toparlamamızı yapalım. Bizim belediyelerimiz bütçe performansları, yatırım ve personel haracamalarına baktığımızda, diğer partilerin belediyelerinden başarılıyız. Ancak bu bize yetmiyor. Çıtayı yukarıya çıkarmak zorundayız. 50 + 1'i Türkiye'de belediyelerle birlikte yakalamamız gerekiyor.

Pazartesi 16 Nisan 2018 02:15