ADANA BELEDİYE BAŞKANI SÖZLÜ'NÜN SÜRPRİZ ÇIKIŞI

Geçtiğimiz  hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'ya gitti. Cumhurbaşkanı'nın bu seyahatinde dikkatleri çeken bir gelişme yaşandı.

Pazartesi 09 Nisan 2018 02:20
YANLIŞ ANLAŞILMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın sözleri gündeme damgasını vurdu: 

Çarşamba 21 Mart 2018 02:35
GENEL BAŞKANI DOĞRU ANLAMAK

Geçtiğimiz günlerde dikkat çekmiştim; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan hangi konuya dikkat çekerse, kimileri bu söylem/söylemler üzerinden hemen bir "paket program" hazırlıyor  yada o konu/konuların uzmanı kesiliyor.

Pazartesi 05 Mart 2018 02:25
AK PARTİ'Lİ BELEDİYELER

Abdülhamid Han'ın 100. Ölüm Yılı ve Kudüs'ün öne çıkması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hassasiyeti ile herkesin dikkatini çeker olmuştu.

Pazartesi 19 Şubat 2018 02:30
EVLİYA ÇELEBİ HAKLI

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük kenti olan Gaziantep; nüfusu, ekonomik potansiyeli, kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ve büyükşehir statüsüyle metropol bir kent olma özelliği ile yerli yabancı insanların ilgisini çeken bir şehir. Gaziantep denince ilk akla gelen belki yemekleri, fakat gidip gezince yemeklerinden başka özel yerlerinin de olduğunu hemen görüyorsunuz.

Salı 06 Şubat 2018 02:25
TOPLUMUN SANATÇIYA İHTİYACI VAR

Demir: Ekonomik ve sosyal refahı sürdürülebilir kılacak değerler sanat değerleridir. Eğer siz sanat değerleri ile temellendiremezsiniz bu gelişmişliğinizi bunlar zaman içerisinde saman alevi gibi olup yanıp sönebilirler. Bunların sürdürülebilir ve sürekli olması için, kesinlikle toplumun sanatçıya ihtiyacı vardır.

Cuma 02 Şubat 2018 02:15
BOZKIRIN ORTASINDA TEKNE YARIŞLARI

Duruay: Belediye başkanı olmadan iki büyük hayalim vardı. Birisi Mogan gölünün temizlenmesi, ikincisi Konya yolunun alta alınması.. Dünyanın ikinci büyük iç su projesi olan 'Mogan Gölü'nün Temizliği Projesi' ile bozkırın ortasında tekne yarışları yapacağız.

Pazartesi 29 Ocak 2018 02:20
İLTİCA'NIN PERDE ARKASI

Macaristan'a iltica eden halk oyunları topluluğu haberi gündemi meşgul ederken, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun düzenlediği Ankara il yarışmasına katılıp da haklarının yendiğini söyleyen birkaç kişiden aldığım telefon üzerine Ankara'ya gittim.

Çarşamba 24 Ocak 2018 15:55