BİR KONSER ANALİZİ: BEN ANA AKIM MEDYA GİBİ AJDA HARBİYE'Yİ SALLADI DİYEMİYORUM

Eskiden gazete ve dergilerde konser analizleri yapılırdı, konser analizlerinde yorumcunun performansı, kostümü, orkestrası ve akla gelecek her tür detay analiz edilirdi.

Cumartesi 14 Temmuz 2018 02:25
YENİ DOÇENTLİK YASASI "YERLİ" VE "MİLLİ" AKADEMİ VİZYONUNA UYGUN MU?

Öğrencilerin sınav çilesi bitmiyor, yıllardır nüfus ile eğitim kurumlarının arasındaki sayısal dengesizlik yüzünden öğrenciler sınavdan sınava koşan atletler oldu.

Pazar 08 Temmuz 2018 02:35
BİR SELAMİ ŞAHİN MÜZİKALİ

Türkiye'de uzun zamandır bir yerli müzikal üretilmedi.

Cumartesi 07 Temmuz 2018 02:25
GAZETELERDEKİ MAYOLU FOTOĞRAFLARDAN SIKILDIK

Yaz mevsimi geldi mi gazetelerin magazin sayfaları hemen ünlülerin mayolu, bikinili fotoğraflarını yayınlamaya başlar.

Pazar 01 Temmuz 2018 02:35
BİR İLETİŞİMCİNİN GÖZÜNDEN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ

24 Haziran seçimlerinin ardından bir hafta geçti. Son yılların hem en agresif hem de en sakin seçimlerinden birini yaşadık. Bu seçimlerde halk vatandaşlık bilinci ile sandıklara koştu ve oyunu verdi.

Cumartesi 30 Haziran 2018 02:25
FB TARİHİNDE İKİ TANE İLK

Son zamanlarda FB camiasında çok ilginç ilkler yaşanıyor. Ali Koç'un heyecanlı gelişi ile beraber Fenerbahçe spor kulübünde hava değişti. Hollandalı teknik direktör, aday futbolcular ile ilgili haberleri duydukça bende bir futbolsever olarak kulüp adına çok sevindim. Ancak geçtiğimiz günlerde ilginç bir şey duydum ve çok şaşırdım.

Pazar 24 Haziran 2018 02:25
MÜLTECİ HAKLARI DERNEĞİ'NDEN DEMET AKALIN ÇIKIŞI

Mülteci Hakları Derneği popçu Demet Akalın'ın Suriyelilere ithafen yazdığı iddia edilen tweet'i nedeniyle mahkemeye vereceğini açıkladı. Demet Akalın'ın tweetine Twitter'da paylaştığı tweetle yanıt veren Mülteci Hakları Derneği, Demet Akalın'ın "Her şey bedava iye dönmesinler. Yerleşsinler artık kendi ülkelerine dönsünler! Avrupa 50 tanesine tahammül edemiyor. Bizde kaç milyonlar bilmiyoruz" tweeti üzerine "İstikrarlı bir şekilde Suriyelileri açık hedef haline getiren Demet Akalın hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme fiili sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız" şeklinde bir tweet yazdı.

Cumartesi 23 Haziran 2018 02:25
REKLAM GİBİ 'ÖPÜCÜK'

Pazartesi 18 Haziran 2018 02:30