​23 MART 2017, PERŞEMBE

Dolunay KARACA 23 Mar 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Küçük hareketlerin büyük sonuçlar doğurabileceği bir gündeyiz.

Küçük hareketlerin büyük sonuçlar doğurabileceği bir gündeyiz. Ay, Kova burcunda. İdealist, yaratıcı ve özgürlüğümüze düşkünüz. Keyifli bir gündeyiz. Ilıman açılar var. Yalnız arkadaş çevrelerimizdeki gerginliklere tolerans göstermeli ve sakinliğimizi korumalıyız. İlişkiler için iddialı bir gün. Çabuk karar almadan önce düşünmeliyiz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, arkadaşlarınızla organizasyonlar yapmak isteyeceğiniz bir gün. Yeni fikirlere, yeni hayallere açıksınız. Ama bunu yaparken sağlamcı oluşunuz sizi hayal kırıklığına uğratmayacak.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yapmakta olduğun değişiklikler seni doğru yola sürüklüyor. Bugün iş konusunda gayet başarılı bir gün. Verdiklerin artık sana kazanç olarak dönmeye başlıyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sevdiğin kişi ile romantik bir kaçamak hatta ve hatta yurtdışı seyahati organize etmek için ideal bir zaman. Biraz uzaklaşmak ikinize de iyi gelecektir. Eğitim konusunda hala aşılması gereken noktalar var.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, çocuksu yönünüz ağır basıyor. Hata yaptığında yüzü kızaran, saklanmaya çalışan ama bir şekilde gerçekleri kapatamayan yönünüz devrede. Herkes bunun farkında. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, iletişiminiz sevdiğinizle aranızın iyiye gittiğine işaret ediyor. Gelecek projeleri için ideal bir gün. Ona hak ettiği değeri veriyorsunuz. Aranız mükemmel. Şanslı bir çiftsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bilinçli ve sorumluluk sahibi oluşunuz sayesinde iş yerinizdeki olayları kontrol altına alacaksınız. Sizi kıskanan, çekemeyen insanlara karşı toleranslı davranacak ve yine işinizde birinci olacaksınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, ilişkilerde geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak, belki çocuk düşüncesi kafanızda yer etmiş olabilir. Yeterince vaktim yok diyorsanız, bence yanılıyorsunuz. İsterseniz altından kalkamayacağınız hiçbir şey yok.

AKREP: Sevgili Akrepler, sinirsel gerginliklere özellikle aile içerisinde istenmeyen münakaşalara karşı dikkatli olmalısınız. Bugün ev konularınız gündemde, aile büyükleri ile ilgili bazı detaylar kafa karıştırabilir.

YAY: Sevgili Yaylar, yardımsever bir enerji taşıyorsunuz. Kardeşleriniz, akrabalarınız ve belki en yakın arkadaşınız size bir sürpriz yapmak isteyebilir. Onlar için kafanızdan geçen her şey gerçek. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kendiniz için değil belki ama karşınızdaki için yaşıyorsunuz. Onun için her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsunuz aslında. Ama bu ne kadar görünüyor bilemiyorum. Maddi olarak kazançlı bir dönem.

KOVA: Sevgili Kovalar, Ay bugün sizin burcunuzda; yapmak istedikleriniz için içinizde enerjiyi bulacak ve atağa kalkacaksınız. Sevdiğiniz  kişinin ilgisi sizi mutlu ediyor. Bazı ortaklık işleriniz de devrede.

BALIK: Sevgili Balıklar, kendi içinize dönmek istiyorsunuz, hisleriniz kuvvetli bugün. Plan ve program yapmak aslında size göre değil, gelişi güzel yaşamak sizlerin tercihi olsa da, hayal etmekte üstünüze yok.