​28 MAYIS 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 28 May 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yengeç burcunda.

Ay, Yengeç burcunda. Duygularımız değişken ve tutarsız olabilir. Ay ve Plüton arasında karşıt açı, bizi zorlayıcı duygulara teslim edebilir. Değişime direnç göstermek yerine, maneviyata ve akışa teslim olmak daha iyi sonuçlar verebilir. Neptün ve Ay arasında dost görünüm, bizleri kendi iç dünyamıza götürebilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, beni artık hiçbir şey şaşırtamaz dediğiniz anda pek çok şeye şaşırdığınızı göreceksiniz. Tuhaf bir konu gündeme gelebilir ve plan yapmanız gerekebilir, bugün aşk anlamında da yoğun bir gün olacak.

BOĞA: Sevgili Boğalar, zorluklar muhtemelen samimi ilişkilerinizden çıkabilir, bunlar eski tanıdık davranış kalıplarınızdan kaynaklanabilir. Hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek istiyorsunuz ama nerden başlayacağınızı bilmiyorsunuz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, ilişkilerinizde ve arkadaşlıklarınızda enerji düzeyi artabilir ve ilişkilerinizde gün içinde ufak tefek gerginlikler olabileceği gibi sonrasında tatlı barışmalarda yüzünüzü güldürebilir. Her şey kısa süreli sizler için bugün.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, işinizle ilgili yükselmeyi hedeflediğiniz bir gün. Bunun için önce patronlarınızı etkilemelisiniz, konuşmalarınız ve çalışmalarınız ses getirmeli, kolları sıvamalı ve hırsınızı işinize dökmelisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, duygularınız ve mantığınız çakışırken, sevgi ve aşka olan inancınız hala çok yüksek, özellikle aşk ve flört konularında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Herkes sizi seviyor, herkes ile çok iyi anlaşmaya başlıyorsunuz. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, düne nazaran daha yumuşak bir enerjidesiniz. Gün boyu bazı detaylara takılı kalabilirsiniz, fakat yine de bazı enteresan konular üzerinde farklı fikirler üretebileceksiniz ve çevreniz size hayran kalacak.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, dengeli uyumlu ve barışsever bir çizgide ilerlemeniz, sevdiğiniz kişiyi sizden koparamıyor, bütün dünya bir araya gelse, o sizden vazgeçmeyecek, bunun değerini siz de iyi bilmelisiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, hisleriniz bugün sizi yanıltmıyor, iyi olmayan kişileri hemen fark ediyorsunuz, hakkınızda olumlu duygulara sahip olanları ise hemen anlıyorsunuz. Bunu iş konusunda da kullanmalısınız. 

YAY: Sevgili Yaylar, sizlerden yaşça büyük biri tarafından duygularınızda kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir yandan yaralarınızı üzüntülerinizi tamir ederken, diğer taraftan baskı görmek dengenizi bozabilir, açık havada dolaşmak iyi gelebilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, hareket ve dinamiğiniz artıyor. İş konularında ve ev konularında orta yolu nihayet buldunuz. Bazı şeyler sizler için tecrübe oldu ve artık yolunuza devam edebilirisiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, beklentilerinizle yaşadıklarınız farklı olabilir, çocuk sorumluluğu almak sizi şok edebilir, beklemediğiniz kadar zorlu işlere de imza atmış olabilirsiniz. Biraz sabır ve zaman gerekli.

BALIK: Sevgili Balıklar, görüşmelerinizin medeni ve sıcak geçmesi için çok dikkat sarf ediyorsunuz. Maddi açıdan rahatlamaya başlayacaksınız. Bunun sonucunda da daha atak ve aktif davranabileceksiniz. İşinize dört elle sarılıyorsunuz.