​19 ŞUBAT 2017, PAZAR

Dolunay KARACA 19 Şub 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Yay burcuna geçiş yaptı bugün ve Sirius sabit yıldızıyla paralel görünümde. Küçük hareketlerin büyük sonuçlar doğuracağı bir gündeyiz.

Ay, Yay burcuna geçiş yaptı bugün ve Sirius sabit yıldızıyla paralel görünümde. Küçük hareketlerin büyük sonuçlar doğuracağı bir gündeyiz. Ufak olaylar bir anda büyüyebilir, ummadığınız bir şeye çok sevinip şaşırabilirsiniz. Ay, Yay burcundayken sportif faaliyetlerde bulunmak, gezmek, dolaşmak, pozitif kalmak en  büyük arzumuz olacaktır.

KOÇ: Sevgili Koçlar, tartışma yaşadığınız biriyle, arayı düzeltmek için de fırsatlarınız karşınıza çıkacaktır. Sizler aşk ve flörtler konusunda hızlısınız, çocuk isteyenler için, bundan korkan geri duranlara cesaret gelecek.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sevdiğiniz kişi yeniden kendine olan güvenini kazanıyor ve maddi manevi rahatlamaya başlıyor, bu rahatlamayla sizde nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Bugün, ikili ilişkilerinizi hareketleniyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, arkadaş çevrenizde atak ve başlatan enerjilere sahipsiniz, yoğunsunuz, davetleriniz ve organizasyonlarınız var. Günlük rutin işlerinizde düzene girmeye başladı.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, çocuğunuzla ilgili karar vermek ve harekete geçmeniz konusunda teşvik ediliyorsunuz, yay burcunda devam edecek olan Ay, sağlık konusunda ve günlük rutin işleriniz konusunda da bir süredir devam eden isteksizlik ve yorgunluklarınızı bir kenara bırakınız. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ev içi aile problemlerinden sıyrılıp biraz kendinize yönelmek için, hobilerinizle ilgilenmek, zevk aldığınız şeylere tekrar ilgi duymak için motive olacaksınız. Sevgi ve aşk hayatınıza baktığımda sevdiğiniz kişiyle tatil programı yapmanız size iyi gelecektir. Onun da buna ihtiyacı var.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ev ve aile konularınız yine kafanızda dolaşacak . Uzun zamandır almayı düşündüğünüz ev için girişim ve cesaret gösterebileceksiniz.  Bu arada aile içi tartışma ve gergin ortamlar hala sürüyor, bunlarla baş etmeyi öğrenmeden de yakanızı bırakmayacağa benziyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugünkü gökyüzü konumu halkla ilişkiler, pazarlama, reklam ve yayıncılık konusunda iş yapanlar için cesaretlendirici etkiler barındırırken, yakın çevre iletişim ve kardeşleriniz hakkında daha önce bilmediğiniz bir şeyleri keşfetmenize yol açacak. 

AKREP: Sevgili Akrepler, romantizm ve ikili ilişkiler adına güzel etkiler almaya başlayacaksınız. Bol seyahat planları var sizlere, o hanede bir vurgu oluşuyor bu hafta ve uzaktan gelenler, gidenler derken hayli yoğun bir süreç sizler için. 

YAY: Sevgili Yaylar, vergi, faiz  ödemeler konusunda uyarınız var, daha önceden yapmadığınız ödemeler ve para çıkışları bu haftadan itibaren kapınızı çalıyor olacak, ona göre önleminizi alınız ve yolunuza bu şekilde ilerleyiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün her şey sizleri eskilere götürebilir, eski konuları düşünüp canınız sıkılabilir, içinizden atamadığınız bir öfke tekrar su yüzüne çıkabilir. Uykularınız düzene giriyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, evcil hayvan beslemek, onun sorumluluğunu almak, kiracılar, yanınızda çalışanlar vurgu yapan konularınız olacak bu hafta. Aşk hayatınız ve iş hayatınız paralel gidiyor. Kendinizi hem iş konusunda hem de aşkta gösterebileceksiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, maddi gelirinizi yükseltmek adına girişimlerde bulundunuz, bu sizler için iyi bir girişim olacak nihayet ve Yay burcundaki Ay’ın ilerlemesiyle beraber, elinizdeki işler artıyor, yani mücadeleye devam diyor.