​14 TEMMUZ 2017, CUMA

Dolunay KARACA 14 Tem 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün, Güneş ve Ay arasında dost enerji dikkat çekiyor.

Bugün, Güneş ve Ay arasında dost enerji dikkat çekiyor. Beklentilerimizin karşılığını almak, ne istediğimizi fark etmek ve harekete geçmek, karşımızdaki insanlara karşı empatik bir tavırda olabilmek konusunda şanslı bir gün. Olası problemleri çözerken sevgi dilini kullanmak fırsat getirecektir. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkaracak bugün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, tatil yapmaya ihtiyacınız var ve o tatile çıkacaksınız. Ruhunuzun ve bedeninizin dinlenmeye ve yalnız kalmaya ihtiyacı var; bu kadar koşturmaca yeterli.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yaşamınızda büyük değişiklikler olabilir. Sabit fikirliliğinizden sıyrılıp, değişime kucak açmaya karar verebilirsiniz. İnsanlar arası ilişkilerinizde de bir seviye atlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, hiç ummadığınız veya geciken bir parayı alabilir, sevinebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalı ve bu parayı dikkatli kullanmalısınız. Doğru kullanıldığında katlanarak size şans getirecek.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kendinize daha fazla güvenmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hayalleriniz büyüyor fakat sizler güvensizlik yüzünden adım atamıyor gibisiniz. Çevrenizde aslında iyi insanlar da yok değiller.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ortaklık gerektiren bir işe girme ihtimaliniz yüksek; ortaklık sizde korku yaratıyor çünkü her şeyi tek başınıza halletmeye çok alıştınız; yönetmeye de öyle… Ama bu sefer alttan alabilir ve hoşgörülü olabilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bekarlar için güzel bir birliktelik kapıda; artık yeni birini hayatınıza sokmanın vakti geldi. Bu kişi uzak bir seyahatten yeni gelmiş biri olabilir. Sizin vizyonunuzu genişleteceği kesin.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, size zarar vermeye çalışan insanlar, kendi sorunları yüzünden buna fırsat bulamayacaklar, gündelik hayatınızla meşgul olun ve kafanızı dağıtmaya çalışın. Sağlık kontrollerinizi aksatmayın.

AKREP: Sevgili Akrepler, uzun süredir sıkıntı duyduğunuz konularda maddi manevi rahatlama hissedeceksiniz. Aşk konularında da yüzünüz gülmeye başlayacak. Anlayışlı olmak, çift taraflı düşünmek sizlere iyi geliyor.

YAY: Sevgili Yaylar, işleriniz oldukça karışıyor. Özellikle hane içinden birileri sorun yaratabilir. Ve siz her şeyi oluruna bırakmak isteyebilirsiniz ama bu sefer her şey kolay düzeleceğe benzemiyor. Belki de bir şeylerin sonu geldi.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, iletişiminiz çok kuvvetli olacak, yakın çevrenizden birilerinin size yardım etmesine izin vereceksiniz. Yeni bir web sayfası düzenlemek, bazı konularda danışılan kişi olmak, yazı yazmak gibi uğraşlar hayatınızı kolaylaştıracak.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün sizler için parasal anlamda önem taşıyan bir gün. Harcamalarınıza dikkat ettiğiniz kadar ödemelerle de uğraşmak durumu kontrol etmenize neden olacak. Bekar Kovalar için aşk hayatları hızlanıyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, çözmeniz gereken konuları kafanıza çok takıyorsunuz ve aslında çok basit olan bir çözümü göremiyor gibisiniz. Hayal gücünüzü kullanın ve içinizden gelen sese kulak verin. Aslında adım atması gereken kişi kesinlikle sizsiniz, o değil!