​13 EKİM 2017, CUMA

Dolunay KARACA 13 Eki 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Sabah erken saatlerde Ay boşlukta olacak; daha sonra Aslan burcuna geçiş yapacak.

Sabah erken saatlerde Ay boşlukta olacak; daha sonra Aslan burcuna geçiş yapacak. Önemli proje ve işlerimizi Ay boşluktan çıktıktan sonraya bırakmalıyız. Liderlik etmek, organizasyon ve sahnede olmak isteyeceğimiz ortamlar yaratmak mümkün. 

KOÇ: Sevgili Koçlar, ailenizle daha çok vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle onlarla bir arada olmak, keyifli organizasyonlar yapmak hem sizi hem de onları mutlu edecek. Hep beraber seyahat organizasyonları yapabilirsiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar, yakınlarınızdan alacağınız bir habere inanamayacaksınız. Bu sizi başka bir dünyaya götürecek. Bu aralar çok fazla teklif alıyorsunuz, sosyal ortamlarda epeyce yorulmanız mümkün. Yeni bir hobi edinmek size iyi gelecek.

İKİZLER: Sevgili İkizler, para konularında çok şanslısınız bugün. Yıldızınız parlıyor. Yeni tekliflere açıksınız. Zaten sizi tek bir iş tatmin etmez. Dolayısıyla yeni gelen bu teklife sıcak bakmanız muhtemel. Bunun tadını çıkarın.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedebilirsiniz. Eğitim ve kariyer planlamaları yaparken çevrenizin desteğini alıyorsunuz. Ailevi konularda yeni atılımlar içerisindesiniz. Sevdiğiniz sizinle kendini şanslı hissediyor.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, biraz kendi halinize kalmak ve geçmişi düşünmek, inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz bugün. Ummadığınız para çıkışları, ödemeler olabilir. Evinizde sakin sakin oturmak ve hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, sevdiğiniz kişiyle planlar yapmaya başladınız bile, bugün güzel gelişmeler var sizin için. Bekar olanlara ise romantik bir sevgili adayı var. Sizi alıp bambaşka dünyalara götürebilir. Kendinizi iyi hissetmenize vesile olacak biri bu. Kariyer hedefleriniz büyüyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, iş yerinde parlayacağınız bir gün. Patronunuzla aranız düzeliyor. Siz zaten ılıman ve uyumlu bir insansınız, bu sayede pek çok kişi sizi seviyor. Sağlığınızla ilgili konular gündemde.

AKREP: Sevgili Akrepler, rüyalarınızda gördüğünüz şeyler gerçek oluyor ve buna şaşırıyorsunuz. Aşk ve romantizm kapınızda. Sizi etkileyen birisi size romantik bir jest yapacak ve duygulanacaksınız. Yanınızda çalışanlarınızla aranız iyi değilse şayet, sorun sizde değil, onlarda.

YAY: Sevgili Yaylar, bugün olgun tavırlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Uyumlu, estetik ve zarif tavırlarınız beğeni topluyor. Şansınız giderek artıyor. Değişimlere açık olun. Bazen hiç umulmadık yerde umulmadık çıkışlar yaparak ikili ilişkilerinde agresyona sebebiyet veriyorsunuz. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, hizmet sektöründen bazı kimselerle görüşmeler yapmanız muhtemel, yardımlaşma temaları, sosyal faaliyetler ve yakın çevre ilişkileriniz güçleniyor. Evcil bir hayvan edinebilirsiniz. Hukuksal konular gündeme gelebilir ama çözülecekler merak etmeyin.

KOVA: Sevgili Kovalar, bazı arkadaşlarınızla aranıza kara kedi girmiş sanki, siz hümanist ve insancıl yönünüzle kendi fikirlerinizi güzellikle anlatırsanız, her sorun çözülür merak etmeyin. Güzel bir bütçe planlaması yaparak istediğiniz şeye kavuşacaksınız. Bir ortaklık söz konusu olabilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, kararsızlık sizi yıpratıyor, kaçmak istediğiniz şeylerden kolaylıkla kurtuluyorsunuz belki ama bu da bir süre sonra tekrar gelip kapınızı çaldığında aynı devran tekrar dönüyor. Bu yüzden en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir fikrini kendinize sürekli tekrarlayın.