​PROF. DR. YEŞİM ERBİL TIP TARİHİNE GEÇTİ

'Büyüleyici bir mesleğim var, ben hep empati kurarak işimi yapıyorum. Herşeyden önce insanları seviyorum. Hastalarıma insancıl davranıyorum' diyen Prof. Dr. Yeşim Erbil, Türkiye'de tiroid kanseri olan bir kadın hastayı gerçek ölçülerinde oluşturulmuş 3 boyutlu bir modeli ile ameliyat ettiğini; şimdi ise yine çok ses getirecek bir buluşun üzerinde çalıştığını; bir aya kadar bunun müjdesini vereceğini söyledi

Cuma 07 Nisan 2017 03:00
AZAKLIOĞLU NECATİ BAY VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDULKADİR SARIKAMIŞ: İŞİMİZ İYİLİK YOLUMUZ AŞK

​ 'Piştera piştera can-ı men, Peyk-i der-i Hazret-i sultan men' yani 'Beri gel, biraz daha beri gel. Ey benim canımı hakiki sevgiliye götürecek olan sevgili, daha beri gel' diyerek ölüm meleği Azrail'e daha çabuk gel diyerek ölümü isteyen Mevlana'nın ağzından çıkan bu sözleri ona söyleten büyük aşk duyduğu Allah'a kavuşacağı andı' diyen Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir SARIKAMIŞ 'Vakıf yardımlarımızı tıpkı Allah aşkı gibi bizde aşk ile yapıyoruz. Vakfımızda her yıl 300 öğrenciye burs veriyoruz. Eğitimde hedefimiz, üniversitemizi kurmak. Ayrıca Kızılay, IRCICA gibi büyük kuruluşlar ile iş birliklerimiz var, onlara da destek oluyoruz ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz' dedi.

Çarşamba 05 Nisan 2017 03:00
​BİSMİL BELEDİYE BAŞKANI TURGAY GÜLENÇ: HALKIMIZA GÜVENİYORUZ

Diyarbakır'da, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Bismil İlçesi'nde 7 Haziran ile 1 Kasım seçimleri arasında hendek olayları ile mücadele ettik. Operasyonlar yaptık, arkadaşlarımız çok ciddi çatışmalar yaşadı. Böyle bir dönemden geçtik. Bismil halkının da desteği ile biz bu operasyonlardan başarılı çıktık. 2 Şubat'tan beri Kaymakamlık görevim ile birlikte, sayın valimizin ataması ile Bismil Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandım. Şimdi daha yoğun çalışıyoruz.' diyen Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç 'Kaymakam olarak görev yaparken yapmak isteyip, yapamadığım çok hizmet oluyordu, Belediye Başkanlığı görevi ile bu imkanları birleştirip Bismil halkı için hızla hizmet etmeye başladık.' dedi.

Cumartesi 01 Nisan 2017 09:25
​SARIYER BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ GENÇ: GURUR DUYUYORUM

'Sarıyer Belediyesi, 33 yıl aradan sonra 1 Nisan'da tek çatı altında hizmet vermeye başlayacak yeşil ve engelsiz yeni hizmet binası, modern yapısı ile hem belediyecilik anlayışına yeni bir soluk getirecek hem de vatandaşlara kolaylık sağlayacak.' diyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü GENÇ 'Hiçbir zaman başkalarının yaptıkları ile ilgilenmediğini, bir belediye başkanının yapacağı işlerin çok ötesinde işler yaptıklarını' söyledi.

Cuma 31 Mart 2017 03:00
TÜRKİYE'NİN KAHRAMANI AVRUPA'NIN YILDIZI

'Darbe girişimi sırasında ilçemizde olan 4'ncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkarak sivil halkı bombalayan F-16'ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren darbe girişiminin en onurlu mücadelesini veren ilçelerden biri de Kahramankazan'dı.'diyen Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 'Laz'ı, Kürt'ü, Çerkez'i, Boşnak'ı, Arap'ı, Türkmen'i ve Suriyelilerle bu farklılıkların zenginliğe dönüştüğü, barış ve huzurun en üst seviyede temin edildiği, kardeşliğin ve hoşgörünün olduğu, demokrasiyi yaşatma adına şeffaf yönetilen bir belediye anlayışını en iyi şekilde uygulayan belediye olarak Avrupa Konseyi'nden '12 Yıldız Şehri' ödülüne layık görüldük.' dedi.

Pazartesi 27 Mart 2017 00:00
​BABACAN HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM BABACAN: ÜLKEMİZİN VE SEKTÖRÜN GÜCÜNE İNANIYORUZ

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Bizim öncelikli temennimiz ekonomik istikrarın devam etmesidir.

Salı 21 Mart 2017 03:00
REİS GIDA YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET REİS: MİLLİ TARIM PROJESİ'NDEN ÇOK UMUTLUYUM

​Mehmet Reis,"Reis Gıda,1981 yılında bu topraklardan dünyaya yayılan global bir kuru gıda markası.

Çarşamba 15 Mart 2017 03:00
ERSA MÜHENDİSLİK CEO'SU SEFA SARISOY: İKİ MONACO BÜYÜKLÜĞÜNDE PROJE YAPTIK

​'İnşaat binalarının görünmeyen yerlerinde çalışıyoruz. Yaptığımız iş inşaat sektörünün yüzde 15'lik kısmını kapsıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bizim işlerimiz artıyor.

Pazartesi 13 Mart 2017 15:25