29 AĞUSTOS 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 29 Ağu 2021

Dilek AYGEN
Bu haftaya hızlı başlıyoruz. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız.

Bu haftaya hızlı başlıyoruz. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Etrafımızda neler olup bittiğini öğrenmek isteyeceğiz. Hafta ortası duygusallığımız fazla olacak. Hassas ve alıngan olacağız. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız, anılar, geçmiş ön planda olacak. Hafta sonu eğlenceye ve aşka önem vereceğiz. Beğenilme, pohpohlanma isteğimiz ön planda olacak. Hobilerimize, yaratıcı aktivitelere önem vereceğiz. Hayatla oyun oynayacağız.

30 Ağustos, Pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür Terazi burcuna geçiyor. Aklımız fikrimiz adalette olacak. Uzlaşmacı ve diplomatik düşüneceğiz. Kibar ve nazik ifadeler kullanacağız. Karşımızdakilere iltifat edip beğenimizi dile getireceğiz. Zihnen huzurlu olmak için huzurlu ortamları tercih edeceğiz. Olayların iki yönünü anlamaya çalışacağız. Bu yüzden kararsızlıklar yaşayabiliriz. Tartışmalardan kaçınacağız. Kendi düşüncelerimizi geri plana atmadan iletişime geçmekte fayda var.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.


Sevgili Koçlar; haftaya hızlı başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz fazla olacak. Kısa vadeli planlarınızla ilgileneceksiniz. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili olaylar olabilir. Hafta ortası ev, aile ve babanızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu eğlenerek, hobilerinize zaman ayırarak geçirebilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin. Kandırılmalara da dikkat edin.


Sevgili Boğalar; haftaya kazançlarınızla, paranızla ilgili hızlı gelişmeler olacak. Kısa vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Hafta ortası kardeşlerinizle, yakınlarınızla hassas konuşmalar içerisinde olacaksınız. Duygularınızı dile getireceksiniz. Hafta sonu evinizde ailenizle eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili olaylarda fedakarlıklarınız, kandırılmalar olabilir. Partneriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir.


Sevgili İkizler; haftaya kendinizle, kendi isteklerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Hayat hızlı akacak. Hafta ortası paranızla, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Kardeşlerinizle bir arada olabilirsiniz. Aile ve evle ilgili konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Evde tembellik yapmak isteyeceksiniz. Ebeveynlerinizin sağlığıyla ilgileneceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Enerjiniz düşük olacak. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz artacak. Kendi isteklerinize göre hayatı idare edeceksiniz. Hafta sonu paranızı lüks şeylere, eğlenceye harcayabilirsiniz. İletişim konularında yanılmalar, aldanmalar olabilir. Her şeye hemen inanmayın. Babanızın sağlık sorunları olabilir.


Sevgili Aslanlar; haftaya sosyal yaşantınız hareketli olarak başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz fazla olacak. Hafta ortası enerjiniz düşük olacak. Kendinizi geri planda tutarak işlerinizi yapacaksınız. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız. Yaratıcı işlerinizle, hobilerinizle ilgilenerek geçireceksiniz. Para konularında dikkatli olun. Ödemelerde problemler olabilir.


Sevgili Başaklar; haftaya kariyer ve iş konularında hızlı kararlar alarak başlıyorsunuz. Annenizle ilgileneceksiniz. Hafta ortası sosyalleşmek, arkadaşlarınızla beraber olmak isteyeceksiniz. Hafta sonunu yalnız kalıp, kendi iç dünyanızda eğlenmek sizlere iyi gelecek. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Evlilik, ortaklık, ikili ilişkilerde aldanmalar, fedakarlıklarınız olabilir. Sağlığınıza, bağışıklık sisteminize dikkat edin.
Sevgili Teraziler; haftaya uzaklardan, yabancılardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Yurt dışı işleriniz, eğitimler, hukuki konular gündeminizde olabilir. Hafta ortası kariyer ve iş konularında, annenizle ilgili hassas olaylar olabilir. Hafta sonunu arkadaşlarınızla eğlenerek geçireceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Yediğiniz veya içtiğiniz bir şey dokunabilir. Bağışıklık sisteminize dikkat edin. Bağımlılıklara dikkat edin.


Sevgili Akrepler; haftaya alacak verecek hesaplarınızda, banka işleriyle başlıyorsunuz. Hafta ortası yabancılarla, eşinizin akrabalarıyla ilgili hassas olaylar olabilir. Hukuki konularla, eğitimlerle, seminerlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu kalabalık ortamlarda veya annenizle eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla ilgili, partnerinizle ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya ikili ilişkilerinizde, eşinizle veya ortağınızla iletişim trafiğiniz yoğun olarak başlıyorsunuz. Hafta ortası ödemelerinizle, alacaklarınızla, miras konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu enerjik ve eğlenceli geçireceksiniz. Güzel haberler alabilirsiniz. Aile içi konularda ve iş ortamlarında hayal kırıklıklarınız, fedakarlıklarınız fazla olabilir.


Sevgili Oğlaklar; haftaya gündelik rutinlerinizde, iş konularında fazla koşuşturmacalarınız olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası ikili ilişkilerde hassas ve duygusal olacaksınız. Hafta sonu maddi konular ön planda olacak. Kariyerle ilgili konular ön planda olacak. Bu hafta yakınlarınızla ilgili yanılmalar ve fedakarlıklarınız fazla olabilir. Yakın ve uzak çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat edin.


Sevgili Kovalar; haftaya partneriniz ve çocuklarınızla iletişim trafiğiniz yoğun olarak başlıyorsunuz. Hafta ortası iş ve sağlık veya halanız amcanızla ilgili konularında hassas olaylar olabilir. Hafta sonunu partnerinizle, eşinizle eğlenerek geçireceksiniz. Bu hafta parasal konularda kandırılmaya müsaitsiniz. Ödemelerde, yatırımlarda sorunlar olabilir.


Sevgili Balıklar; haftaya aile içi iletişiminiz fazla olarak başlıyorsunuz. Babanızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Hafta ortası aşka, keyfe önem vereceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle olmak isteyeceksiniz. Hafta sonu sağlığınıza ve gündelik işlerinize önem vereceksiniz. Tansiyonunuz çıkabilir. Bu hafta ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Eşinizle tartışmalarınız olabilir. Taşınmalarda kaoslar olabilir.