30 EKİM 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 30 Eki 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Ekim ayının son gününde ciddi ve karamsar olacağız. Duygusal ihtiyacımız sorumluluklarımızı yerine getirmek olacak.

Ekim ayının son gününde ciddi ve karamsar olacağız. Duygusal ihtiyacımız sorumluluklarımızı yerine getirmek olacak. Kariyerimizle, hedeflerimizle ilgileneceğiz. Güç savaşlarına girmemeye çalışalım. Daha sonra perşembe gününe kadar sosyalleşmek isteyeceğiz. Arkadaşlarımızla olmak, organizasyonlara, davetlere katılmak mutluluk verecek. Kendimizi özgür hissettiğimizde rahat olacağız. İçsel huzursuzluklarımız olacaktır. Hem maddi konularda hem ilişkilerde zorlanacağız. Perşembe, cuma günleri duygusal, fedakar, empatik olacağız. Duygularımız dalgalı deniz gibi olacak. Ruhsal ve sanatsal çalışmalar için çok uygun günler olacak. Kadersel olaylar yaşayacağız. Cuma günü gelen şans ve fırsatları iyi değerlendirelim. Hafta sonu enerjimiz artacak. Kendi isteklerimize odaklanacağız. İstediğimiz girişimleri rahatlıkla yapabiliriz.

Bu hafta Venüs gezegeninin güney ay düğümü ile kavuşumu ve Uranüs gezegeniyle zorlayıcı açısı, ilişkilerimizde ve parada dikkatli olmamızı gösteriyor. Kayıplar, kadersel tamamlanmalar yaşayacağız.
Enerji, irade, savaş, öfke, hareket gezegeni Mars İkizler burcunda geri gitmeye başlıyor. Yakın ilişkilerimizi, kısa vadeli projelerimizi ve düşüncelerimizi gözden geçireceğiz. Öfkelerimiz içimizde patlayabilir, dikkatli olmalıyız.