2021 BURÇLAR

Dilek AYGEN 01 Oca 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, artık rahatsınız. Kolay olmayan yıllar geride kaldı.

KOÇ

Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, artık rahatsınız. Kolay olmayan yıllar geride kaldı.
Satürn geçen sene sizlerin sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili dikkatinizi çekti. Şimdi Jüpiter ile beraber yeni 20 yılı başlatıyorsunuz. Geleceğe yönelik planlarınızın adımlarını atacaksınız. İşten kazançlarınız artacak. Sosyal çevrenizden destekler bulacaksınız. Yeni insanlarla tanışacaksınız. Yeni sosyal çevrelere gireceksiniz. Sosyal medyayı, dijital platformu kullanarak yapacağınız yeni işlerden kazançlar elde edeceksiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası Balık burcuna geçtiğinde sizlere 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı gösterecek. Sağlıkta, yurt dışı bağlantılı işlerde, gizli düşmanlıklardan yana şanslı olacaksınız. Kontrol edemeyeceğiniz durumlara karşı korunacaksınız.
10 Haziran’daki Güneş tutulması yakın çevre ve iletişim alanınızda oluyor. Kardeşlerinizle ilgili konularda gelişmeler olacak. İletişimsel konularda yeni ve hızlı başlangıçlar yapacaksınız. Yakınlarınızla yapacağınız konuşmalarda aniden gelen ruhsal bilgilerde farkındalık yaşayacaksınız.
4 Aralık’taki Güneş tutulması yabancılardan, uzaklardan sizlere mutlu, neşeli haberler getirecek. Yurt dışı işlerinizde, eğitimlerden, medya, ticaret, hukuki konularda, seyahatlerde güzel başlangıçlar gelişmeler olacak. Bekar olanlar aşkı bir seyahatte veya eğitimde bulacaktır.

BOĞA

Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, geçen sene Satürn Kova burcuna geçtiğinde bu yıl neler yaşayacağınızı gösterdi. Şimdi Jüpiter ile beraber 20 yılı başlatıyor. Kariyerinizde, işinizde farklı şeyler yapmaya başlayacaksınız. Jüpiter size şans ve fırsatları sunacak. Gelecek ve kariyerinizle ilgili atacağınız adımlar uzun soluklu olacaktır. Annenizle ilgili, eşinizin ailesiyle de ilgili gelişmeler olacaktır.
Jüpiter, Mayıs-Temmuz arası Balık burcuna geçtiğinde 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı göreceksiniz. İşten kazançlarınız artacak. Sosyal çevreniz genişleyecek. Yeni iş birliktelikleri sayesinde kazançlarınız artacak.
10 Haziran’daki Güneş tutulması yeni kazançları karşınıza getirecektir. Parayla ilgili hızlı gelişmeler olacak. Yatırımlar yapacaksınız. Rüyanızda nerelerden para kazanacağınızı görebilirsiniz.
4 Aralık’taki Güneş tutulması maddi konularda güzel şeyler yaşatacak. Ortak kazançlarınızla ilgili gelişmeler olacak. Eşinizin geliri artacaktır. Ödemeler, alacaklardan, miras, vergi, kredi gibi konularda iyi haberler alıp başlangıçlar yapacaksınız. Bekar olanlar aşkı para işlerini hallederken bulacaklar.

İKİZLER

İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 2021 yılının şanslı burçlarından biri de sizlersiniz. Satürn geçen sene önünüzdeki 5 yılı nasıl planlamanız gerektiği konusunda sizlerin dikkatini çekti. Şimdi Jüpiter ile beraber 20 yılı başlattılar. Akademik kariyer, inançlar, felsefe, seyahatler, yabancılar, dünya tarihiyle ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı işler, turizm, medya, hukuk, online ve dijital alanlarda işleri başlatabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin akraba ve kardeşleriyle ilgili gelişmeler olacak.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası iş ve kariyerde şanslı olacağınızı gösterecek. Annenizle ilgili güzel gelişmeler olacak. Gelen şansları iyi değerlendirin.
10 Haziran’daki Güneş tutulması burcunuzda olacak. Hayatınızla ilgili kararlar alıp yeni başlangıçlar yapacaksınız. Hızlı gelişmeler olacak. Rüyalarınız etkin olacaktır.
4 Aralık’taki Güneş tutulması karşıt burcunuzda oluyor. İlişkilerde, ortaklıklarda yeni başlangıçlar mutlu gelişmeler olacak. Evliyseniz eşinizden bekarsanız partnerinizden mutlu neşeli haberler alacaksınız. Yalnız olanlara aşk geliyor. Ev alabilirsiniz veya taşınabilirsiniz.

YENGEÇ

Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar sizler de artık rahatsınız. Zorlu dönem bitti. Satürn ve Jüpiter parasal konularda 20 yıllık başlangıçlar yaptıracak. Jüpiter parada şans ve fırsatlar getirecek. Eşinizin parasıyla ilgili yenilikler olacak. Alacak verecek hesaplarınıza farklı yenilikçi yaklaşacaksınız. Kalıcı çözümler üreteceksiniz. Ayrıca gizemli okült konularla ilgileneceksiniz. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Cinsel hayatınızda da farklı bir 20 yıl başlıyor.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılının şanslı burçlarından biri olduğunuzu gösterecek. Hukuk, medya, eğitim, ticaret, turizm, yurt dışı ve yabancılarla yapılan işlerde şanslı olacaksınız. Evli ve çocuklu olanlarınız eşlerinin iletişimsel konularda işleri açılacak; çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler olacak.
10 Haziran’daki Güneş tutulması kontrolünüzün dışında kadersel alanınızda oluyor. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde hızlı gelişmeler olabilir. Çevrenizdeki olayların etkisinde kalacağınız için bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi fark edeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz.
4 Aralık’taki Güneş tutulması iş yaşamınızdan, sağlığınızla ilgili, günlük rutinlerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Mutlu, neşeli haberler alacaksınız. Sizleri mutlu edecek kararlar alabilirsiniz. Yalnız Yengeçler iş ortamından veya günlük işlerinizi hallederken aşkla karşılaşacaksınız.

ASLAN

Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; geçen sene kısa süreliğine Satürn gezegeni sizlere evlilik, ortaklık, ikili ilişkilerde neler yaşayacağınızı göstermişti. Şimdi Jüpiter ile birlikte yeni dönemi başlatıyorsunuz. Jüpiter bu yıl ortaklı işlerde şanslı olacaksınız. İlişkiler, ortaklıklar, davalar, taşınmayla ilgili şans ve fırsatlar yakalayacaksınız. Evlilikte sorumluluklarınız artacak. Bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni iş birliktelikleriniz kalıcı olacak.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası 2022 yılında da yaşayacağınız şansları gösterecek. Maddi konularda bereketiniz artacak. Ortak kazançlardan şanslı olacaksınız. Eşinizin geliri artacak. Ödemelerinizi kolaylıkla yapacaksınız.
10 Haziran’daki Güneş tutulması sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla ilgili, davet ve organizasyonlar, işten kazançlarınızla ilgili hızlı gelişmeler yaşatacak. Arkadaş sohbetlerinizde bilinçaltınızdaki psişik bilgileri fark etmenizi sağlayacak.
4 Aralık Güneş tutulması sizlere olumlu güzel başlangıçlar yaptıracak. Bekar olanlarınıza aşk var. Aşık olanlar duygular zirve yapacak. Çocukları olanlar çocuklarından mutlu haberler alacaklar. Sanatla uğraşıyorsanız yaratıcı işler yaparak güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Hızlı mutlu başlangıçlar olacak. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz.

BAŞAK

Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, gündelik hayatınızı, iş hayatınızı düzenleyeceksiniz. Geçen seneden bu konuları biraz biliyorsunuz. Beslenmenizi, alışkanlıklarınızı değiştirecek, yeni bir şekil vereceksiniz. Yanınızda çalışanlar, kiracılarınız, evcil hayvanlarla ilgili zorlanmalar da olabilir. Bu yıl Jüpiter bu konularda şans ve fırsatlar getirecek. Sağlığınız iyi olacak. Kalıcı yeni işlere başlayabilirsiniz. Teknolojiyi artık işlerinizde ve günlük hayatınızı kolaylaştırmak için kullanacaksınız. Dijital işler yapabilirsiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası 2022 yılının şanslarını gösterecek. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklı işlerden yana şans ve fırsatlar gelecek. Bekar olanlar evlilik teklifi alabilir. Ev alıp taşınabilirsiniz. Ortaklı işlerden para kazanacaksınız. Eşinizle de ortak işler yapabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması kariyerinizde, işinizde hızlı başlangıçlar yaptıracak. Annenizle ilgili gelişmeler olacak. Bekar olanlarınız evlenerek sosyal statü değişikliği yaşayacaklar. İş ortamı sohbetlerinden veya annenizle konuşurken psişik bilgileri fark edebilirsiniz.
4 Aralık Güneş tutulması aile, yuva alanlarınızda hızlı mutlu başlangıçlar yaptıracak. Babanızdan, ailenizden mutlu haberler alacaksınız. Aşk, aile çevrenizden gelebilir.

TERAZİ

Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, sizler de artık rahatsınız. Bu yılın şanslı burçlarından biri de sizlersiniz. Hayattan keyif almak, aşk, çocuklar, sanat, spor, hobiler, para, borsa konularında şanslısınız. Bu konularda yapacağınız işler kalıcı olacaktır. Bekar olanlarınız aşk geliyor.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası 2022 yılının şans ve fırsatlarını gösterecek. İş, sağlık, çalışma koşullarınız iyi olacaktır. Sanatsal ve ruhsal işlerden para kazanabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması sizlere hızlı ve güzel başlangıçlar yaptıracak. Hayata bakışınız değişecek. Yurt dışı işlerde, eğitim, turizm, hukuki konularda, ticaret konularında yeni başlangıçlar olacak. Yabancıların düşüncelerinden veya eşinizle yapacağınız sohbetlerde bilinçaltınızdaki psişik bilgileri fark edeceksiniz.
4 Aralık Güneş tutulması kardeşlerinizden, yakın çevrenizden mutlu haberler getirecek. Yeni kısa planlarınızı başlatacaksınız. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir eğitime başlayabilirsiniz.

AKREP

Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar ev, aile, yuva konularında 20 yılı başlatmak için biraz yorulacaksınız. Ailevi sorumluluklarınız artacak. Ama Jüpiter bu yıl bu konularda şans ve fırsatlar getirecek. Başlangıçlarınızı inanarak yapın. Kariyer ve gelecekle de ilgili yenilikleriniz var. Bekar olanlarınız aile kuracaklar. Ev alabilirsiniz. Ev, emlak, arsa konularında şanslı olacaksınız. Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası 2022 yılını şanlı burçlarından olduğunuzu gösterecek. Aşkta, hayattan keyif almada, eğlencede, tatilde, güzellikler, fırsatlar gelecek. Paranız artacak. Hobilerinizi kazanca çevirebilirsiniz.  Çocuklardan yana şanslı olacaksınız. Bebek sahibi olabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması maddi konularda hızlı gelişmeler yaşatacak. Ortak kazançlarda gelişmeler olacak. Kredi alabilir, bir borcunuzu ödeyebilirsiniz. Ruhsal konularla ilgilenip öğreneceksiniz. Rüyalarınızdan mesajlar gelebilir. Psişik bilgileri cinsel hayatınız içinde farkına varabilirsiniz.
4 Aralık Güneş tutulması parasal konularda hızlı mutlu başlangıçlar yaptıracak. Sizi mutlu edecek kazançlara yatırım yapabilirsiniz. Eskiden yaptığınız yatırımlardan elinize para geçebilir. Yalnız olanlara aşk parasal işlerini hallederken gelecektir.

YAY

Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 3 yıldır parayla ilgili yaşadığınız sınavlarınız artık bitti. Aslında en iyi birikim yapma zamanındaydınız. Şimdi akın çevrenizle, kardeşlerinizle, iletişimsel konularla ilgili durumlar var. Düşünce yapınız değişecek. 20 yıllık yeni dönem iletişimsel konularda başlıyor. Jüpiter bu yıl eğitim, satış, pazarlama, reklam, ticaret, haberleşme, medya, kısa seyahatler, yazma çizme gibi konularda hem şans ve fırsatlar verecek hem de Satürn ile beraber kalıcı uzun soluklu işler yapmanızı sağlayacak. Kardeşlerinizle veya yakınlarınızla yeni işler yapabilirsiniz. Dijital ortamda kendinizi gösterecek yeni işler yapabilirsiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı gösterecek. Ev, aile, yuva, miras konularında şanslı olacaksınız. Ailenizin geliri artacak. Ev veya gayrimenkul alabilir, yatırım yapabilirsiniz. Bekar olanlar aile kurabilirler.
10 Haziran’daki Güneş tutulması ilişkiler ve ortaklıklar adına hızlı başlangıçlar yaptıracak. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirler. Yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Eşinizle, partnerinizle yapacağınız konuşmalarda psişik bilgileri, bilinçaltınızdan gelen bilgileri fark edebilirsiniz.
4 Aralık Güneş tutulması burcunuzda meydana geliyor. Hayatınızda mutlu ve güzel olaylar başlatacaksınız. Hayattan umutlarınız artacak. Her konuda yeni kararlar alacaksınız. Duygularınız zirve yapacak. Yalnız Yaylara aşk geliyor.

OĞLAK

Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, çok şükür artık rahatsınız. İlerleyen yıllarda rahat etmek için hayatınızı gözden geçirip tekrar inşa etmişsinizdir. Alışkanlıkları değiştirmek kolay olmamış olabilir. Şimdi paranızı düzenleme zamanındasınız. 20 yıllık başlangıçlarınız parayla ve yatırımlarınızla ilgili olacak. Jüpiter bu yıl kazançlarınızı arttıracak. Kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Artık yöneticiniz Satürn para alanınızda, paranızı biriktirebilirsiniz.
Bolluk gezegeni Jüpiter, Mayıs-Temmuz arası 2022 yılında hangi konularda şanslı olacağınızı gösterecek. İletişimsel konular, eğitimler, ticaret, haberleşme, ulaşım, satış, pazarlama gibi konularda fırsatlar gelecektir. Yakınlarınızdan, kardeşlerinizden destekler göreceksiniz. Ruhsal öğretileri öğrenmeye başlayabilirsiniz.
10 Haziran Güneş tutulması, iş ve hizmet alanında oluyor. Yeni işlere başlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Günlük işlerinizde yenilikler olacak. Çalışmayan Oğlaklar çalışmaya başlayabilir.  Günlük yaşam içerisinde psişik bilgileri farkına varacaksınız.
4 Aralık Güneş tutulması, kontrolünüz dışında kadersel alanınızda oluyor. Beklenmedik mutlu olaylar yaşayacaksınız. Yurt dışı işlere başlayabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Teyzenizden, dayınızdan mutlu haberler alabilirsiniz. Yalnız olanlar aşk beklemediğiniz anda gelecektir.

KOVA

Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 2021 yılının n şanslı kişileri sizlersiniz. Hayatınızda yenilikler olacak. Satürn ve Jüpiter burcunuzda kavuşarak yeni 20 yılınızı başlattı. Her konuda yeni başlangıçlar yapıp, yaşamınıza yeni bir şekil vereceksiniz. Jüpiter 1 yıl boyunca sizi her yönden koruyacak, genişletecek. Gelen fırsatları iyi değerlendirin. Kendi isteklerinize inanın ve önemseyin. Kendi özgün taraflarınızı ortaya koyacaksınız.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs Temmuz arası 2022 yılında parasal konularda şanslı olduğunuzu gösterecek.
10 Haziran Güneş tutulması aşk, çocuklar, yaratıcılık, yatırımlar, hobilerinizle ilgili gelişmeler, başlangıçlar yaptıracak. Aşk gündeminizde olacak. Çocuk isteyenler bebek müjdesi alabilir.

BALIK

Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, kadersel alanınızda yeni bir dönem başladı. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Bilinçaltınızdaki korkularınızın üstesinden gelecek, alışmalar yapacaksınız. Jüpiter sağlığınızı koruyacak. Gizli düşmanlıklara karşı korunacaksınız. Mistik konuları mantığınızla anlamaya çalışacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerden kazançlarınız artacak. Ruhsal konulardan para kazanacaksınız.
Bolluk gezegeni Jüpiter Mayıs-Temmuz arası 2022 yılını en şanslı burcu olduğunuzu gösterecek. İlahi sevgiyi, ilahi korumayı hissedeceksiniz.
10 Haziran Güneş tutulması aile, ev konularında yeni hızlı başlangıçlar yaptıracak. Babanızla ilgili gelişmeler olacak. Ev alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz. Aile bireyleriyle yapacağınız konuşmalarda psişik bilgilerin farkına varacaksınız.
4 Aralık Güneş tutulması kariyerinizde yenilikler yaptıracak. Yeni işe başlayabilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. Annenizden iyi haberler gelecek. Sizleri neşelendirecek haberler gelecek. Toplum statünüzü değiştirecek hızlı gelişmeler olacak. Aşk, iş hayatınızdan gelebilir.

Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. İşten kazançlarınızı arttıracak başlangıçlar yapacaksınız. Yalnız olanlar, aşk arkadaş çevrenizden gelecek.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.