​24 ARALIK 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 24 Ara 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Yeni haftaya hareketli ve hızlı başlıyoruz. İletişim trafiğimiz fazla olacak.

Yeni haftaya hareketli ve hızlı başlıyoruz. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Merkür’ün geri hareketli olması yanlış anlaşılmalara dikkat etmeliyiz. Trafikte sakin olmalıyız. Hafta ortası duygusal olacağız. Alınganlıklar yapabilir, çekingen davranabiliriz. Ailemiz, evimiz, memleket meseleleri ön planda olacak.

Hafta sonu enerjimiz artacak. Eğlence, oyun, keyif aldığımız konularla ilgileneceğiz. İçimizdeki çocuğun istekleriyle gidersek mutlu olacağız. Cuma günü parasal konularda ani gelişmeler olabilir.
Yılın son gününe de sıcak, canlı enerjiyle gireceğiz. Ama yılı endişeli kapatacağız. Hayatımızın düzeni ön planda olacak. Jüpiter’in gece yarısı olumlu açısı her şeyde bir hayır varı hissedeceğiz. Ve de umut dolu olacağız.
27 Aralık günü Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaylar streslidir. Bizlere farkındalıkla tamamlanmalar yaşatırlar. Bu dolunayda evimizle, ailemizle ilgili tamamlanmalar yaşayacağız. Esas kendi iç dünyamızla yüzleşmeler yaşayacağız. Dolunayın ana konusu sevgi olacak. Koşulsuz sevgi alanından yüzleşmeler yaşayacağız. Kalbimizin gerçek sesini duyacağız. Ve de atalardan gelen tüm konuların tamamlanması olacak. Parasal konular da gündemimizde olacak.
29 Aralık günü macera dolu, ateşli, aşklara başlıyoruz. Sevgi, aşk, ilişki, cazibe, keyif, barış, huzur, estetik gezegeni Venüs Yay burcuna geçiyor. İlişkilerimize coşkuyu, hevesi, iyimserliği, deneyimleri ön plana alacağız. Sevdiğimiz kişilerin hatalarına ve eksikliklerine toleranslı olacağız. Aşkta dürüstlük ve ahlak beklentimiz yüksek olacak. İlişkilerimiz de yeni şeyler deneyimlemek isteyip, yeni şeyler keşfedeceğiz. Seyahat etmekten, doğa da vakit geçirmekten, sosyallikten, eğlenmekten keyif alacağız. Yeni başlayacak ilişkiler de sarışın ve renkli kişileri tercih edebiliriz. Finansal konular da iyimserlik hakim olacak. Parayı kolay kazanıp kolay harcayacağız.

Sevgili Koçlar; Yengeç dolunay sizleri zorlayacak. Ailenizle, evinizle ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız. Aile içi ilişkilerde bitişler olacaktır. Taşınabilirsiniz. Venüs Yay, sizlere güzellikler getirecek. Yalnız olanlara uzaklardan aşk gelecek. Yurtdışı bağlantılı işlerden, eğitimlerden, seminerlerden, turizmden, medyadan para kazanabilirsiniz.

Sevgili Boğalar; Yengeç dolunayı yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde yüzleşmeler yaşatacak. İletişimsel konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Venüs Yay ödemeleriniz, alacaklarınız konusunda şans getirecek. Miras, kredi, vergi konularında kolaylık getirecek.

Sevgili İkizler; Yengeç dolunayı paranız, sahip olduklarınızla ilgili konularda yüzleşmeler yaşatacak. Kendinize verdiğiniz değeri göreceksiniz. Venüs Yay, ikili ilişkiler konusunda şans getirecek. Hayatınıza biri girebilir. Evlenebilirsiniz. Partnerinizle beraber keyifli, macera dolu anlar yaşayacaksınız.

Sevgili Yengeçler; Dolunay burcunuzda oluyor. Hayatınızın her konusunda yüzleşmeler yaşayacaksınız. Sizi yoran durum ve olayların bitişleri var. Venüs Yay, iş ve sağlık konularında sizlerden yana olacak. Keyifle, özgürce günlük koşuşturmacalarınızı yapacaksınız. Yeni işler gelebilir. Gelen fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; Yengeç dolunayı sizden saklanan gerçeklere ışık tutacak. Arkanızdan çevrilen işleri göreceksiniz. Eşinizin ve varsa ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Venüs Yay, sizlere şans getirecek. Aşk getirecek. Keyifli eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Tatile gidebilirsiniz. Çocuklarınızla güzellikler yaşayacaksınız. Hobilerinizden, yaratıcı işlerinizden para kazanabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; Yengeç dolunayı arkadaş ilişkilerinizle, işten kazançlarınızla ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Bazı arkadaşlarınızla duygusal durumlar oluşabilir. Venüs Yay, ailevi konularda şans verecek. Aile bireyleriyle, babanızla keyifli vakitler geçireceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, yenilemek isteyebilirsiniz. Ailenizden elinize para geçebilir.

Sevgili Teraziler; Yengeç dolunayı kariyer ve gelecek planlarınızla ilgili farkındalık yaşatacak. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilgili konular sizleri zorlatacaktır. Venüs Yay, şansı ve aşkı yakınlardan getirecek. İletişimsel konulardan para kazanabilirsiniz. Keyifli kısa seyahatlere, eğitimlere katılabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; Yengeç dolunayı hayat amacınızı anlamanızı sağlayacak. İnançlarınızı sorgulayacaksınız. Eşinizin kardeşleriyle ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hukuki konular gündeminize gelip tamamlanacaklardır. Venüs Yay, para konularında şans ve fırsatlar getirecek. Seminerlere para harcayabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; Yengeç dolunayı sağlık konularını gündeminize getirecek. Parasal konulara dikkat çekecek. Miras, kredi, vergiler ön planda olacak. Venüs Yay burcunuza geçiriyor. Cazibeniz artacak. Kendi kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Kazançlarınız artacak. Aşk sizden yana olacak. Keyifli bir dönem başlıyor.

Sevgili Oğlaklar; Dolunay karşıt burcunuz Yengeç’te oluyor. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklarda bitişler olacaktır. Davalarınızla ilgileneceksiniz. Taşınabilirsiniz. Venüs Yay, sizlere biraz yalnız kalmanızı, dinlenmenizi söyleyecek. Ruhsal konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem dinlenmek sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Kovalar; Yengeç dolunayı iş ve sağlık konularını gündeminize getirecek. Çalışma koşullarınızda değişimler olabilir. İş arkadaşlarınız, yanınızda çalışanlarla ilişkilerinizde bitişler olacaktır. Beslenmenize dikkat edin. Evcil hayvanlarınızın sağlığına dikkat edin. Venüs Yay, sosyalleşmenizi sağlayacak. Arkadaşlarınızla güzel, keyifli vakitler geçireceksiniz. Davetlerin, organizasyonların aranılan insanı olacaksınız. Aşk arkadaş çevrenizden gelecektir.

Sevgili Balıklar: Yengeç dolunayı aşk ve çocuklarınızla ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Var olan ilişkiniz bitebilir. Yaratıcı işlerinizin sonuçlarını alacaksınız. Venüs Yay kariyerinizden, işinizden yana sizleri şanslı yapacak. Keyifle ve özgürce çalışacaksınız. İşinizden hızlı para kazanabilir veya işiniz için para harcayabilirsiniz.