​15 TEMMUZ 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 15 Tem 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay'ın Koç burcunda olduğu bir gündeyiz.

Ay’ın Koç burcunda olduğu bir gündeyiz. Hareketli ve aktivitelere açık bir gün. Her türlü provokasyona karşı dikkatli olunması gereken, düşüncesizce hareketlerin yapılmaması gereken bir gün. İletişim çok yoğun; Ay ve Jüpiter arasındaki karşıt açı; abartılara açık olduğumuzu gösteriyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bugün sizin için hayli aktif bir gün, temposu çok yüksek olan bugün ikili ilişkilerinizde, çevrenizde agresyon yaratmamaya dikkat etmelisiniz. İletişim odaklı bir gün olacak, toplantılar, koşuşturmalar ve yeni fikirler gündeminizde.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün çok farklı kişilerle bir araya gelebilir ve sizi heyecanlandıracak gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Ummadığınız biri hayatınıza girebilir. Var olan ilişkinizi çok daha romantik bir çerçeveye taşımak arzunuz artabilir..

İKİZLER: Sevgili İkizler, kendinize odaklandığınız bugün, meraklı ve araştırmacı yönünüzle yepyeni kapılar aralamak hoşunuza gidecek. Yaratıcısınız ve bunu farkındasınız, fikirlerinizi başkalarına onaylatma ihtiyacı içerisindeyken, patronunuzla aranıza kara kedi girmesini engellemeye çalışın.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, duygusal hayatınızı tekrar gözden geçirmek ve dinlenmek arzusundasınız fakat bugün cumartesi ve kalkıp yapmanız gerekenleri yapmalısınız. Telefon trafiğiniz hayli yüksek, yeni bir eğitime başlamak için ideal bir gün.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bugün daha çok para konularıyla meşgulsünüz. Ödemeler konusundaki titizliğiniz artarken, alacak verecek konuları başınızı ağrıtabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir davetle günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iş ortaklığı konusunda titiz davranmanız gereken bir gün, kimin iyi, kimin kötü olduğunu anlamanız biraz zaman alabilir. Kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Aşk ve flörtler konusunda şansınız iyi gidiyor. Çok çalışmak iyi bir şey belki ama arada durmakta lazım.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün hukuksal meseleler gündemde, herhangi bir şeye imza atarken tedbirli olun. Yakın çevre ilişkileriniz, tanıtım, reklam, pazarlama konuları hayli dikkat çekici. Sağlığınıza dikkat edin, rutin kontrolleriniz varsa ihmal etmeyin.

AKREP: Sevgili Akrepler, geçmişe dayalı konulara takılı kalmaktan, bugünü yaşamayı unuttuğunuzu hatırlatmak isterim. Bırakın herkes kendi kazdığı kuyuya kendi düşsün. Aşk konularında şans sizden yana, herhangi bir iş teklifine  henüz açık değil gibi görünseniz de ,para yönünden tatmin edici bence.

YAY: Sevgili Yaylar, bütün ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir gündesiniz, güne bu enerjiyle başlamak yorucu olabilir, dikkat. Beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz tepkiler almaya açıksınız. Agresyonunuzu para harcayarak dengelemeye çalışmak pek de iyi bir fikir olmayabilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, cumartesi gününe bile iş toplantılarıyla başladınız, keyfiniz yerinde. Satış pazarlama, halkla ilişkiler konuları gündeminizde. Yalnız aşk hayatınızı biraz rölantiye aldınız ve karşı tarafı üzdüğünüzün farkında değilsiniz. Yakın çevrenizden birilerinin sağlık problemi canınızı sıkabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, keyifli ve güzel bir güne merhaba derken, içinizdeki yenilik ve değişim arzusu ön plana çıkıyor. Siz monotonluğu sevmiyorsunuz ve kendinizi aşmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, bunun karşılığını alacaksınız biraz dişinizi sıkın.

BALIK: Sevgili Balıklar, mutluluk ve aşk sizinle bugün. Hayalperest yönünüz ağır basıyor, yaratıcılığınız bugün artıyor. Fakat başkaları için değil, kendiniz için yaşamalı ve bazen gereğinden fazla taviz vermemelisiniz. Çevrenizdeki gerginlik sizi etkileyebilir, bundan kaçmanın yolu ise size kalmış.