YENİ BİR HAFTA YENİ BİR GÜN

Dolunay KARACA 11 Nis 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Merhabalar , yeni bir hafta ve yeni bir gün , ay ikizler burcunda hareket ediyor, çok yönlüyüz her konuda , iletişim trafiğimiz yoğun fakat duygularımızda problemler var, ay'ın almış olduğu sert açılar var , bir şeylerle uğraşmaktan yorulmuş gibiyiz

Merhabalar , yeni bir hafta ve yeni bir gün , ay ikizler burcunda hareket ediyor, çok yönlüyüz her konuda , iletişim trafiğimiz yoğun fakat duygularımızda problemler var, ay’ın almış olduğu sert açılar var , bir şeylerle uğraşmaktan yorulmuş gibiyiz…Bıkkınlık ve halsizlik olabilir bazı konularda …

KOÇ: Sevgili Koçlar , bugün iletişim yönününden çok zengin olduğunuz bir gün, telefon trafiğiniz durmuyor , herkes sizinle konuşmak ve bir şeyleri anlatmak peşinde , yakın çevrenizle ilişkilerinizde sorunlar var. Duygusal yönden değerlendirilecek bir gün değil.

BOĞA: Sevgili Boğalar, parasal konularda güzel haberler alacağınız bir gün , ikili ilişkilerinizde var olan sorunlarınızın da bir nebze iyiye doğru gideceğini söyleyebilirim. Duygusal açıdan zor bir süreçten geçiyorsunuz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sosyal çevrenizden alacağınız bir habere çok sevineceksiniz. Sizi çok şaşırtacak , bugün kendinizle ilgili bir takım değişiklikler yapmak için uygun bir gün , ikili ilişkiler adına gerilimler söz konusu .

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, haftasonunun yorgunluğunu atamamış gibisiniz, bugün sorumluluklarınız ve gündelik işleriniz çok fazla, bir an önce kendinizi toparlamalı ve günü idare etmelisiniz. Yalnız başınıza kaldığınızı düşünebilirisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, güzel bir gün sizi bekliyor, iş trafiğiniz yoğun ve sosyal anlamda aranan birisiniz, bugün parasal konularınızda da iyi haberler ve gelişmeler var. Çocuklarınıza vakit ayıramıyorsunuz. Bu da sizi biraz üzüyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iş düzeniniz ve toplantılarınız sizi yorabilir, herkesin işine siz koşuyorsunuz ve kendi düzeniniz bozuluyor , yardım etmek güzel bir şey fakat zaman ayarlaması yapmanız sizin yararınıza olucaktır.

TERAZİ: Sevgili Teraziler , bugün yurtdışı bağlantılı işler, eğitim konuları gündeminizde, aşk hayatınız da gayet iyi gidiyor. Yakın çevrenizde problemler oluşabilir, onların dertleri ve sıkıntıları artık sizi de sıkmaya başladı.

AKREP: Sevgili Akrepler, kredi çekmeyi düşünüyor olabilirsiniz, alacak verecek para işleriniz yoğun, bütçenizi ayarlamalı ve ayağınızı yorganına göre uzatmalısınız. Eşinizin sağlık problemi olabilir bu ara.

YAY: Sevgili Yaylar, sevdiğiniz kişinin desteği ve ilgisi artıyor. Alacağınız haberlere şaşırabilirsiniz bugün, çalışmaktan ziyade dışarda olmayı tercih edeceğiniz bir gün fakat şartları zorlamamakta fayda var. Parasal konularda başarı şansınız yüksek.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, günlük koşuşturmalarınız çok olduğu , gerek evinizde ,gerek se iş yerinizde düzenlemeniz gereken şeylerin sizi beklediğini söyleyebilirim. Bugün ayrıca iletişim yönünden inişli çıkışlı bir gün , ruh halinizde dalgalanmalar var.

KOVA: Sevgili Kovalar , yaratıcılığınız artıyor, bugün kendinizi ilerleyen zamanlarda ortaya çıkarmayı düşündüğünüz bir proje için plan yaparak bulabilirsiniz. Evinizde ve işyerinizde mutlusunuz. Hiç kafa karıştırmaya gerek yok bence.

BALIK: Sevgili Balıklar, ev aile ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir gün bugün , aslında mutlusunuz ama tatminsizsiniz bu aralar , bu da ilişkilerinizi zedeleyebilir , dikkatli olun ve bir an önce gerçekçi olmaya gayret edin derim.