​15 Şubat 2017 ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 15 Şub 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Terazi burcundaki hareketine devam ediyor.

Ay, Terazi burcundaki hareketine devam ediyor. Mars ve Uranüs kavuşumu var gökyüzünde. Ani hareketler, sıra dışı elektrik çarpması gibi durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle fikirlerimizde özgürlük adına savaşmak, mücadele etmek anlamı taşıyor hepimiz için. Ay bu ikiliye karşıt açıda olacak, duygusal yönden yıpranabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, düşünceli ve entelektüel bir hava ile günü karşılıyorsunuz. Konuşma tarzınız baskın, enerjiniz yüksek. Duygularınız ise uyumlu olmaya yatkın. Bugün karşı taraf ilişkilerinizde fikir çatışmalarından ötürü engellenme hissetseniz de, kazanan taraf siz olacaksınız. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün girdiğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz zira nazar üstünüzde. Pozitif ve sevgi dolu ortamlarda olmaya çalışmanız yararınıza olacaktır. Çocuklarla ilgili bir konuda veya aile içinden birinin parasal durumlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.  

İKİZLER: Sevgili İkizler, zihniniz o kadar meşgul ki, neyi düşüneceğinizi sizde unutuyorsunuz bazen. Bugün konuşmalarınızda sert ve kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Sosyal ortamlar ve arkadaşlıklar açısından güzel bir gün, onlarla paylaşımlarda bulunacağınız, yeni şeyler öğrenmek ve bilgilenmek için birbirinizi teşvik edeceğiniz durumlar söz konusu. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, yakın çevre ilişkileriniz çok iyi gidiyor, haberleşme trafiğiniz hayli yüksek, pazarlama, iletişim, ticaret konularınız ön plana çıkıyor. Yalnız sağlığa dikkat edilmesi gereken bir dönem. Çok çalışmaktan kaynaklı veya koşuşturma arasında yorulup sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, iletişim konusunda bir takım aksaklıklar var bugün, bunun nedeni de sizsiniz, fikirleriniz çok değişken ve kararsızlık hakim. Aşk hayatınızda bir takım sorunlara maruz kalabilirsiniz. Ateş elementi olan burcunuz, bir anda sinirlenme ve bir anda sakinleşme etkisi yaratıyor. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar, siz bugüne oldukça iyimser başlayabilirsiniz. Keyifli ve hoş ortamlara girmeniz sizi daha da rahatlatacaktır. Yalnız bu iyimser tutumunuz, çevrenize yardımcı olma isteğiniz abartıya kaçarsa, kurban rolüne düşebilirsiniz. Buna dikkat ederseniz gerçekten verimli bir gün sizi bekliyor olacaktır. Sezgileriniz yükseliyor.

TERAZİ : Sevgili Teraziler, fikirleriniz ve duygularınız çelişiyor, aslında fırtına öncesi sessizlik gibi bugün sizin için. Ufak hareketleriniz büyük ses getirebilir. Bir anda gündeme oturabilirsiniz. İş ve kariyer konularında başarılısınız, ailenizin desteğini hissedeceksiniz, onların yanınızda olması sizi sevindiriyor. 

AKREP: Sevgili Akrepler, sosyal ilişkileriniz güçleniyor, kendinizi umutlu ve güçlü hissediyorsunuz. Yanınızda çalışanlar, çalışmaları ile sizi mutlu ve motive ediyorlar. Bugün özellikle aşk hayatınızda bir canlanma söz konusu, yeni tekliflere açıksınız. Güzel bir akşam yemeği, sizi romantik ve aşk dolu hissettirecek. Bu fırsatı kaçırmayın. 

YAY: Sevgili Yaylar, rakiplerinizi alt edeceğiniz güçlü bir enerjiye sahipsiniz. Arkadaşlarınızdan birinden gelen küçük bir sürpriz sizi keyiflendirebilir. Belki beraber çıkacağınız bir öğle yemeği, bol kahkaha ve sohbet hoşunuza gidecektir. Kendinizi gösterme arzunuz ön planda, spontane, sıra dışı ve hoş bir hava yayıyorsunuz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, kısa vadeli bir şans elinize geçebilir, hemen değerlendirmeli ve bu fırsatı kaçırmamalısınız. İkili ilişkilerden yana şansınız açık, karşılaşacağınız kişiler pozitif enerjileriyle sizi etkiliyor. Bu kişi hem sizin hem de ailenizin hoşuna gidecek biri olabilir. İş konularında verimli bir gün. Düşündüklerinizi somuta çevirebileceksiniz. 

KOVA: Sevgili Kovalar, düşüncelerinizle duygularınız hala çelişiyor. Tam karar veremiyorsunuz sanki. Bugün aslında sizin için kariyer odaklı güzel etkiler söz konusu, fikirleriniz beğeni toplayabilir. Aşk hayatınız oldukça iyi, sevdiğiniz kişiyle kısa bir seyahat planı yapabilirsiniz. Veya ondan sürpriz bir teklif gelebilir.

BALIK: Sevgili Balıklar, asil fikirleriniz sayesinde bugün ilgi odağı olabilirsiniz girdiğiniz ortamlarda. Sevgilinizi ilgisi ve desteği artıyor. Yalnız kariyer konularında sorumluluk almanız gerekmekte, elinizi taşın altına koymanın zamanı geldi, biraz iş yükü alabilirsiniz bugün.