AVRUPA'DA İSTEMEDİĞİNİZİ TÜRKİYE'DE NİYE YAPIYORSUNUZ?

2017 yılında Almanya'da federal parlamento seçimi öncesi dönemde neredeyse tüm seçime katılan partilerin Almanya iç politikasında çok Türkiye üzerine ve Türkiye karşıtı söylevler ile oy avcılığına çıkmalarını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haklı olarak eleştirmiş ve Türkiye kökenli seçmenlere "Türkiye düşmanlığı yapanlara oy vermeyin" çağrısı yapmıştı.

Cuma 11 Mayıs 2018 02:00
FRANSA'DA "HAÇLI ZİHNİYETİNİ" HORTLATMAYA ÇALIŞANLAR

Avrupa Birliği genelinde son yıllarda İslam düşmanlığının vardığı boyutlar bence sadece Müslümanların değil tüm Hristiyanların hatta tüm Avrupalıların kaygılanmasını gerektiren bir gelişme.

Çarşamba 09 Mayıs 2018 02:00
YASAKLADIĞI PARTİLERİ DESTEKLEYEN "İKİ YÜZLÜ" MALUM AVRUPALI ÇEVRELER 

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçim Avrupa'daki Türkiye karşıtlarının da gerçekte söz konusu Türkiye olduğunda nasıl bir "iki yüzlülüğe" ve "çifte standarda" sahip olduklarını belgelemek açısından bir "turnusol kağıdı" gibi. Neden mi? Gerçek yüzleri ortaya çıkıyor da ondan!

Cuma 04 Mayıs 2018 02:00
AKILLANMAYAN AVRUPA

Avrupa'daki "üst akıl" bir türlü akıllanmamakta ısrar ediyor. Avrupa'da bazı çevrelerin "Türkiye saplantısı" artık en başta Avrupa'nın kendisine zarar vermekte. Çok merak ediyorum acaba aklı başında Avrupalılar bu sağlıksız Türkiye politikalarına ve düşmanlığa varan tavırlarına ne zaman "dur" diyecekler. 

Çarşamba 02 Mayıs 2018 02:00
SOLİNGEN KATLİAMI VE "ÇİRKİN" AÇIKLAMALAR

29 Mayıs 1993 Cumartesi gecesi Amasyalı Genç ailesinin Solingen kentinin "Untere Werner" sokağındaki aşırı sağcı dört Alman genci tarafından kundaklandı. Irkçılığın ne kadar tehlikeli oluğunu gösteren Solingen Katliamı aradan geçen 25 yıla rağmen hem Almanya'da hem de Türkiye'de unutulmadı.

Cuma 27 Nisan 2018 02:00
AVUSTURYA, HOLLANDA, ALMANYA VE DİĞERLERİNE RAĞMEN TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ KAZANACAK

AB üyesi olmak AB değerlerini çiğnemeye engel olmasa gerek! Avusturya ve Hollanda son karar ve açıklamaları ile bunu bir kez daha kanıtladılar. Eminim bu iki ülkenin peşinden bir kaç ülke daha aynı konvoya katılacaktır. Nasıl bir demokrasi anlayışı acaba bu?

Çarşamba 25 Nisan 2018 02:00
UZAKLAŞAN TÜRKİYE DEĞİL AB'NİN KENDİSİ

Türkiye'de Erken Seçim üzerine açıklamaların yapıldığı ve büyük bir ihtimalle Türkiye'nin beklenenden önce bir seçim atmosferine girmesinin beklendiği bir dönemde AB yine Türkiye konusunda az sayıda haklı eleştirisinin çok sayıda adil olmayan ve haksız değerlendirmesinin olduğu bir Türkiye Ülke Raporu'nu açıkladı.

Cuma 20 Nisan 2018 02:05
AVRUPA'DA YPG CAMİLERE SALDIRIYOR

Türkiye, özelikle Suriye'de terör örgütlerine karşı mücadele verirken maalesef hem NATO hem de AB üyesi dost ve müttefik ülkelerin "terör örgütleri" konusunda hatalı tavırları nedeniyle beklediği desteği alamıyor.

Çarşamba 18 Nisan 2018 02:05