GÖZLERİMİZİN PASI SİLİNDİ

Bundan sonra da o görevden kaçmazlarsa takım üzerinde sezon başından beri var olan soğuk hava yerini güneşli günlere bırakabilir. Maçın hakemi Mazic için ise söylenecek pek fazla bir şey yok. Gördüğünü çaldı ve sonuca direkt etki edecek bir hataya imza atmadı.

Cuma 04 Kasım 2016 15:55
YANILTMASIN

Pazartesi 31 Ekim 2016 00:00
BRUMA'DAN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI!

​Geçtiğimiz hafta sahasında Trabzonspor önünde sezonun ilk yenilgisini alan Galatasaray, Süper Lig'de 12 yıl sonra rakip olduğu Adanaspor karşısında sonuca gitmekte zorlandı. Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan ve alt sıralardan kurtulma çabası veren Akdeniz temsilcisi karşısında temposu düşük bir ilk yarı oynayan sarı-kırmızılılar, 15.dakikada Eren Derdiyok ve Podolski ile yakaladığı pozisyon dışında etkili olamazken ev sahibi takımın beraberliğe razı oyun anlayışı kısır bir mücadeleye sebep oldu.

Pazar 30 Ekim 2016 20:07
ÇOK ZOR MAÇ OLDU ÇOK!

​Çok enteresandır ligde galibiyeti bulunmayan Antalyaspor maçı için; öncesinde birçok yorumcu 'Beşiktaş için zor maç olacak, puan kaybedebilir' yorumunu yapmaktaydı. Yadırgamadım değil hani. Tamam futbol sonucu üç ihtimalli bir oyun ama 'Beşiktaş Antalyaspor'a takılır, zor maç olur' demek te çok muteber bir görüş gibi gelmedi bana.

Pazartesi 24 Ekim 2016 02:00
TRT ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI SIRA FUTBOLSEVERLERDE

​​Lig nihayet geçen hafta maçlarıyla izleyicisi ile ekranlarda buluştu. TRT kamuoyunun yaygın talebini karşılıksız bırakmadı ve kamu hizmeti bilinciyle 7 hafta sonrada olsa maçları canlı yayınlamaya başladı. TRT üstüne düşeni yaptı ama futbolseverler izleyerek yayıncıya reytingini verecek mi? göreceğiz.

Salı 18 Ekim 2016 00:00
ÖLÇÜ OLMAZ

​Şerefsiz terör örgütünün neredeyse her günümüzü acıya boğduğu bir ortamda inanın ne futbolun, ne de hayata dair bir başka yaşanmışlığın kıymeti kalmıyor. Dün Şemdinli'den gelen hain saldırı haberinin gölgesinde oynandı Beşiktaş, Medipol Başakşehir hazırlık maçı.

Pazartesi 10 Ekim 2016 00:00
BU FENER ÇOK TARTIŞILIR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, hafta arasında yazdığımız gibi Kasımpaşa karşısında farklı kazanan kadroyu Gaziantepspor maçında bozmadı.

Pazartesi 26 Eylül 2016 00:00
ORADA BİR LİG VAR UZAKTA!

Sponsoru yok. Televizyon yayını da. Sorarsanız adı var ama kendi de yok. TFF 1.Lig'de gözden uzak 4 hafta geride kalırken, ' Ligimizi izlemek istiyoruz' diyenlerin sesi her geçen gün artacağına daha da kısılıyor.

Salı 20 Eylül 2016 00:00