​MIPIM'DE BU YIL AYRI BİR HEYECAN YAŞANIYOR

Yıldıray GÖKKAYA
Tüm Yazıları
Gayrimenkul sektörü oyuncuları bir kez daha uluslararası platforma Türk pazarını ve yatırımlarını anlatmak üzere binlerce kilometre yolu katederek MIPIM fuarında yerini aldılar.

Gayrimenkul sektörü oyuncuları bir kez daha uluslararası platforma Türk pazarını ve yatırımlarını anlatmak üzere binlerce kilometre yolu katederek MIPIM fuarında yerini aldılar. Her yıl mesleki olarak izlediğimiz bu fuarı yine sizler için biz de takip ediyor olacağız.

Ancak tüm sektör oyuncuları gibi bu yıl ayrı bir hassasiyetle ayrı bir heyecanla katılıyoruz fuara. Türkiye üzerinde oynanan global oyunlara karşılık gayrimenkul yatırımcıları, “Bu pazar hala canlı ve dimdik ayakta duruyor, bizler de hız kesmeden yatırımlarımızı sürdürüyoruz" mesajını verecekler. Her biri adeta Türkiye'nin ekonomik neferleri olarak Türkiye için mücadele verecek.

Bakanlık, belediyeler, şirketler, mimarlık şirketleri el ele vermiş durumda. Pek çok yeni proje burada vitrine çıkacak. Bunlardan biri özellikle bu dönem biraz daha önemli. Dünyanın en büyük müteahhitleri sıralamasında yer alan ESTA Construction da fuara katılıyor ve ben bu ülkeye 5 yeni projeyle yatırım yapıyorum diyor. ESTA Construction ESTA Beyoğlu, ESTA Acıbadem, ESTA Basın Ekspres, ESTA Bahçelievler ve Ege - Akdeniz çanağının kalbi olacak yarım ada projesi ESTA Amos Living ile büyük bir yatırım hamlesine hazırlanıyor. 

Sizlere MIPIM'den canlı haberlerle buradaki atmosferi aktarmaya ve bu heyecanı sizlere de yaşatmaya devam edeceğiz. 

Cannes'dan sevgilerle...