LAZIM OLANI ALDI!

Mustafa YAŞAR 16 May 2017

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
​ Şu net ki, maç eksiğiyle de olsa Medipol Başakşehir'in gerisine düşen Beşiktaş, Bursa'da gergin ve telaşlı başladı mücadeleye.

Şu net ki, maç eksiğiyle de olsa Medipol Başakşehir’in gerisine düşen Beşiktaş, Bursa’da gergin ve telaşlı başladı mücadeleye.

Buna karşılık kaybedecek bir şeyi olmayan ancak kazanırsa ligin zirvesini sallayacağı kaçınılmaz Bursaspor ise bir o kadar rahattı bana göre.

Maçın hemen başında tribünlerin dört bir yanında yaşanan irili, ufaklı olayların elektriği sahadaki futbolculara da sirayet etmiş olmalı ki voltaj gittikçe yükseldi yeşil saha üzerinde.

Telaşla gol arayan Kartal, karşısında geçmiş haftalardaki kötü görüntüsünden uzak bir Timsah bulunca extra telaş yaptı ilk yarıda. 

Golsüz geçilen ilk yarı sonrası motivasyon hanesine +1 yazan Bursaspor olurken, Beşiktaş için ise ikinci yarı daha zor geçmeye aday görüntüdeydi.

Bu arada ilk yarıda adeta oyundan atılmak için her şeyi yapan Queresma’ya rağmen hakem Bülent Yıldırım’ın da atmamak için gösterdiği gayreti anlayan beri gelsin.

İkinci yarıda bir öncede dediğim gibi rakibine göre daha motive Bursaspor etkili başladı mücadeleye.

Kubilay Kanatsızkuş’un kaçırdığı iki net gol pozisyonu ‘bu da kaçar mı?’ dedirten türdendi.

66’da son haftaların suskun ayağı Cenk Tosun ile öne geçen Kartal ‘oh be’ derken, büyük yara alabileceği bir doksan dakikayı kazasız atlatmayı başardı.

Bitirirken…

Kartal zirvede kapattı haftayı.

Amma velakin dün Bursaspor karşısındaki oyunu ile kalan 3 hafta için ‘ne yapar?’ endişesini de yaşatmadı değil.

Bencesi budur dün akşamın.