​KÜRK MANTOLU HANDE

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Hande Yener'in iki gece önce İstanbul'da verdiği konserinin açılışını kürk manto, çizme ve eldivenler ile yapması, sosyal medya gündemine çok hızlı düştü.

Hande Yener’in iki gece önce İstanbul’da verdiği konserinin açılışını kürk manto, çizme ve eldivenler ile yapması, sosyal medya gündemine çok hızlı düştü. Her konserinde ayrı bir gösteri, her konserinde ayrı ayrı kostümler ile dillere dolandı bir kere. Sahneye kürk ile çıkmasına, hayvan severlerden tepki yağsa da, Hande Yener bu konuda en duyarlı sanatçıların başında geliyor. Hayvanlar için çabalarını bizzat ben biliyorum, hatta insandan çok hayvan seviyor bile olabilir. Ama tabii mevzu kürk olunca ahh be Hande’m yaz günü nasıl giydin o kürkü, çok merak ediyorum hiç mi acımadın kendine? 

Şüphesiz ki bu yazın en çok konser yapan sanatçılarının başında geliyor Hande Yener, her konsere farklı konsept, her konserde daha da harika bir enerji. Düşünüyorum da gerçekten çok zor iş sanatçı olmak. En iyisi olabilmek için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünmek ve çok çalışmak zorundasın. Ciddi bir emek var bu işte. Yani sanmayın ki insanlar yan gelip yatarak gerçek sanatçı oluyorlar. Sürekli kendine, her geçen günden bir fazlasını eklemek zorundasın. Neyse diyeceğim o ki ağustos ayında sahneye çıktığın kürkten sonra sen bizim için bir nevi  Kürk Mantolu Hande olarak hafızalarımızda kalacaksın. Ben sıradaki konserini sabırsızlıkla bekliyorum.