HEDEF TÜRKİYE, HEDEF ERDOĞAN'I DEVİRMEK

Güngör YAVUZASLAN
Tüm Yazıları
Suriye'nin kuzeyi  ve Irak'ın kuzeyinden size bir KUZEY İRLANDA çıkmaz. Türkiye'de bazı petrol dolar lobileri şimdiden ellerine verilen notlardan Türkiye'nin güney sınırında Suriye'nin güneyini anlatırken ''KUZEY SURİYE'' demeye başladılar.

Tıpkı Irak'ın kuzeyine yıllarca benzer şekilde ''KUZEY IRAK'' dedikleri gibi. Üst akıl aynı, senaryo aynı sadece aktörler değişiyor. Terörist elebaşları olan insanlara mazlum demek onların katil olduğu gerçeğini değiştirmez. PKK Suriye yapılanmasının başındaki isim Şahin Cilo kod adlı Mustafa Abdi'dir. Senaryo gereği ortaya yeni bir APO çıkarmak lazım. İmralı'da bulunan terörist elebaşının son kullanma tarihi geldiğinden şimdi ''MAZLUM''-''GENERAL''-''ŞAHİN'' laftası altında takım elbiseli dünya liderleri ile görüştürülen 2019 model yeni bir terörist elebaşısı karşımızda.

Bağdadi'nin ölümü sonrası IŞİD'in yeni elebaşı Ebu İbrahim el Haşimi el Kureyşi olduğunu açıklamak  yeni bir algı operasyonudur. Peygamber efendimizin soy ağacı üzerinden yeni bir proje uygulanılıyor. Günlerce senaryosunu CİA'nın yazdığı yapımcılığını PENTAGON'un gerçekleştirdiği yönetmeninin TRUMP olduğu 2019 yılı vizyona giren ''BAĞDADİ'Yİ ÖLDÜRMEK''  filmini izledik.  Halbuki gerçeklik yıllarca sözde hilafet bayraklarında peygamber efendimizin mührünü kullanan dünyaya acımasızca insan öldüren asrın Müslüman  terör örgütü projesi izlettirildi. Bağdadi zaten doğmadı ki ölsün. ABD'deki IŞİD yaşıyor, Avrupa'daki IŞİD yaşıyor hala.

Gelinen noktada ABD 2003 yılında Irak'ta Kuzey  petrollerini Peşmerge ile kontrol etti. O dönemde Barzani-Talabani yapılarına söylenenleri hatırlayalım. Bugün ABD Suriye'de petrol sahalarını terör örgütü PKK ile kontrol ediyor. Yani örgüt petrol geliri de elde ediyor. Tıpkı 2003 sonrası  Irak'ta Barzani-Talabani ikilisinin petrol geliri elde etmeye başlaması gibi. Yani kes-kopyala-yapıştır yapılarak aynı senaryo uygulanıyor. Bunun yanında Erbil'den Ankara'ya yapılacak IBKY Başbakanı Mesrur Barzani ziyareti de aniden ertelendi. Erbil-Duhok ve Süleymaniye de Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'na karşı gösterilere bölgesel yönetim göz yumdu. Şimdi de Türk Mallarını boykot kampanyaları düzenleniyor.

Üst akıl 17-25 Aralık sürecinden 15 Temmuz hainliğine kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek üzerinden Türkiye'yi hedefe almış durumda. Mesele Erdoğan değil asıl amaç Türkiye'yi parçalamak. Türkiye 15 Temmuz destanı ve ardından Cumhur İttifakı ile mücadele ediyor. Liste uzun şimdi de birden ''KUZEY SURİYECİLER'' türedi. Petro-dolar lobileri gece gündüz çalışıyor. En üzücü olanı ise Ankara'nın bu algı operasyonuna müdahalesi geç kalıyor.