​GÖZÜME ÇARPANLAR

Berk MÜHÜRDAROĞLU
Tüm Yazıları
Bu hafta köşem yazım için, sessiz lüks anlayışının öncü markalarına bir göz atmakla geçti.

Bu hafta köşem yazım için, sessiz lüks anlayışının öncü markalarına bir göz atmakla geçti. Bakalım gözüme çarpanlar da neler var. 

MODANIN ZİRVESİNDEKİ İFADE 

Saat denilince akla gelen markaların adresi Saat & Saat, efsanevi lüks İtalyan markası Versace’nin ikonik saatlerini Türkiye’deki saat tutkunlarıyla buluşturuyor.

Versace’nin en son tasarımı, moda dünyasının en göz alıcı trendi olarak tüketicinin beğenisine sunulıyor! Yeşil kadranı üzerinde sarı motiflerle süslenmiş olan bu saat, stilinizi Yeşil ile sarının muhteşem uyumu, şıklığınıza ve özgünlüğünüze vurgu yapıyor. Versace’nin estetik mirası ve lüksünü yansıtan bu saatin incelikli detayları, her anınızı özel kılacak.

Versace’nin yeni sezon saati ile moda dünyasının zirvesine yükselin.

AKILARDA İZ BIRAKAN KOKU

Etkileyici kokusuyla modern kadının iç dünyasına yolculuğa çıkaran Shiseido Zen, amber ve ağaç notalarıyla akıllarda iz bırakıyor.

Amber ve ağaç notalarıyla yaratılan Shiseido Zen, ferah ve çiçeksi kokusuyla modern kadını yansıtırken duyuları ve hisleri harekete geçiriyor. Geleneği modern ile buluşturan koku, kadınların iç dünyasına uzanıp benliklerini ortaya çıkarıyor. Doğa dostu ahşap kapak tasarımıyla sürdürülebilirliğe katkı sağlayan Shiseido, Zen’in şeffaf şişesiyle sade ve sofistike bir görünüm yaratıyor. 

ŞİŞME CEKETLER BİR HARİKA 

 Bir PVH Corp. şirketi olan Tommy Hilfiger, İstanbul’un seçkin alışveriş merkezi İstinye Park’ta 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında açtığı pop-up mağazada New York şişme ceketlerini ve kabanlarını tanıtıyor.

Dış giyim parçaları, açık hava kaçamaklarından ve TOMMY HILFIGER’ın klasik Amerikan tarzından ilham alan koleksiyonun merkezinde konumlanıyor. Bu sezonun kahraman ürünü New York şişme ceketler ve kabanlar iddialı marka detayları, parlak renkleri ve oversize şekilleriyle 90’ların gençlik kültürlerinin dikkatini çeken orijinal şişme ceket tasarımlarına modern bir perspektif getiriyor. Birbirinden güzel renk ve stil seçenekleriyle sunulan ve adıyla Tommy Hilfiger’ın doğum yerine göndermede bulunan New York şişme ceketler ve kabanlar, şehir sokaklarında da doğada olduğu kadar konforlu ve şık hissettiriyor. 

Yeni Sonbahar 2023 koleksiyonları tr.tommy.com online alışveriş sitesinde ve İstinye Park’taki sürekli mağaza dahil dünya çapındaki seçili TOMMY HILFIGER mağazalarında müşterilerle buluşuyor. Mutlaka gidin.

SAĞLIKLI YAĞLAR 

Cilt, vücuttaki en önemli organlardan biridir. Su kaybını önlemek, bakterilerin vücuda girmesini durdurmak, vücut ısısını düzenlemek, yağ ve su depolamaktan sorumludur. Cilt için güçlü süper gıdalar olarak çalışan, nemlendirme, esneklik, canlılık ve içten dışa doğru bir ışıltıdan çok sayıda fayda sağlayan seçilmiş birkaç ürün vardır. Hindistan cevizi yağı, avokado yağı ve zeytinyağı gibi üç savaşçı içerik ile TheLifeCo Doğal Cilt Bakım Kremi, cildi korumakla kalmayıp, günlük rutine bir doz vitamin eklemesi de yapar.  İnce çizgiler ve kırışıklıklardan korunmak. Cilt 25 yaşından itibaren vücut yılda yüzde 1 oranında nem kaybetmeye başlar. Nem her yeni yaşla birlikte azalmaya devam eder. Güneş maruziyeti, hava şartları, beslenme şekli ve su alımına bağlı olarak hızlı ya da yavaş buharlaşır. Bu kaybediş 50 yaşından sonra yüzde 25, 70 yaşından sonra ise yüzde 40’a kadar düşer. Nem eksildikçe cilt daha gevşek ve daha az elastik hale gelir: ince çizgiler ve kırışıklıklar vücudun her yerinde daha görünür olur. Cilt bakımına değerli yağ eklemesi TheLifeCo’da SkinFood (Cilt yemeği) Değerli Yağlar Serisi’nde yer alan krem, kolay emilen formülü, yüzde 97 doğal içeriği ile ciltte yağlı his bırakmayan ve gün boyu süren nem desteği sağlar. 

GÜNÜN SÖZÜ : ŞEHİRLİ VE ŞIK OLMANIN ZAMANI