MERHAMET ANLAYIŞI

Merhamet duygusu her insanın yaratılıştan sahip olduğu bir yeti olmakla birlikte eğitimle birlikte geliştirilmesinin sağlanması gerekmektedir. Bu eğitim sürecinde, hayatın ilk yılları ve özellikle aile içindeki sevgi dolu ve kucaklayıcı bir iletişim büyük öneme sahiptir.

Cumartesi 27 Temmuz 2024 03:00
YENİ DÜNYANIN SİBER SORUNU

Malum Microsoft kaynaklı bir siber saldırı ile tüm dünya karşı karşıya kaldı. Sizler için siber saldırı dosyasını hazırladım. Haydi bakalım okuyalım.

Cumartesi 20 Temmuz 2024 03:00
DÜZENLİ HAYAT

Yaşam içerisinde pek çok sorumluluğumuz vardır. En temelde birinin çocuğu, kardeşi, eşiyizdir. Daha da önemlisi birinin annesi ya da babasıyızdır. Bütün bu ilişkiler kendi içerisinde bir şefkat, anlayış, sevgi barındırırlar. Ancak bu ilişkileri sağlıklı yapan ve her iki tarafı da memnun edecek şekilde sürekliliğini sağlayan bu ilişkilerin bir denge içermesidir.

Cumartesi 13 Temmuz 2024 03:00
BOHEM YAŞAMAK

Bohem yaşam tarzı yüzyıllardır var ve genellikle sanatçılar, müzisyenler ve alışılmadık bir hayat yaşayan diğer özgür ruhlarla ilişkilendiriliyor. Peki Bohem bir yaşam tarzına sahip olmak gerçekten ne anlama geliyor? Bu yazımda Bohem yaşam tarzının tarihini ve günümüzde Bohem bir yaşam sürmenin ne anlama geldiğini sizler için hazırladım.

Cumartesi 06 Temmuz 2024 03:00
KLİMALAR DİKKAT

Mevsim yaz havalar çok sıcak. Bu demek değildir ki 24 saat klimalar açık kalacak. Klima hastalığı tüm yaz peşinizden gelebilir.

Cumartesi 29 Haziran 2024 03:00
AL DÖNEMİ

Yapay zeka (AI) çeşitli endüstrilerde devrim yaratıyor ve işletmeler de bu konuda çok geride değil.

Cumartesi 22 Haziran 2024 03:00
UZUN YAŞAMIN SIRRI LONGEVITY

Kendimi bildim bileli uzun nasıl yaşanılır, nasıl sağlıklı bir yaşam sürebilirimi yaşam biçimi olarak seçmiş bir insan olarak, tıbbın tüm gelişmelerini takip ediyorum. Uygun olanlarını hekimlerin kararıyla kendimde uyguluyorum. Evet uzun ve sağlıklı bir ömür sürmenin yeni formülü Longevity ile yaşlanmayı durdurabilirsiniz. Vee bir sonraki aşama ölümsüz olmanın şifreleri Longevity ile çözülmeye başladı. 90 yaşındasınız ama görüntünüz 30, iç organ sağlığınız ise çok sağlıklı, biyolojik yaşınız daima genç, işte Longevity dünyasının içine giriyoruz. Deneyimlerim sonucu size aktarıyorum. Hedef 120 yıl yaşamak hatta ölümsüz olmak.

Cumartesi 15 Haziran 2024 03:00
Grill İstanbul kapılarını açtı

İstanbul'da bu hafta yepyeni bir festival başladı. Haydi bakalım bu festivalin içine girelim ne dersiniz. Eee buyrun o zaman.

Cumartesi 08 Haziran 2024 03:00