ON BİR AYIN SULTANI

Ne kadar huzur içinde olduğum doğrudur. Öyle bir ay ki huzur ayı, şifa ayıdır Ramazan.

Cumartesi 16 Mart 2024 03:00
ASTRAL SEYHAT YAPALIM MI?

Ruhunuz bedeninizin dışında olsa, bunun farkında olsanız fakat ölü olmasanız. Kulağa biraz ürpertici ve tuhaf geliyor değil mi? Spiritüalizm ve okültizm ile ilgilenenler yazının devamının nasıl gideceğini tahmin ediyorlar aslında. Konumuz astral seyahat. Hakkında bilgisi olmayanlar detayları öğrenmek için okumaya devam edebilirler. Astral seyahati tam olarak anlamak için öncelikle spiritüalizm ve okültizm kavramlarına da hakim olmalısınız.

Cumartesi 09 Mart 2024 03:00
FETİHLER SULTANI

İlk önce TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmed Zaid Sobacı ve tüm ekibini kutlamak isterim. Böyle özel bir yapımı hayata geçirdikleri için. Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşen muhteşem bir galayla seyirciyle buluştu. Dizi 10 üzerinden bir not verilecekse 10 tam puan. Gelelim dizinin içeriğine TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, Osmanlı'nın en önemli hükümdarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmet'in hayatına odaklanıyor.

Cumartesi 02 Mart 2024 03:00
BRANDİNG İSTANBUL

Avrupa'da yatırım aracı olarak sunulan konut satışlarında en önde gelen iki kentten biri Londra diğeri ise Berlin'dir…

Cumartesi 24 Şubat 2024 03:00
ÖZLEDİĞİMİZ YEŞİLÇAM TADINDA DİZİ

Geçtiğimiz gün Kül Masalı dizisinin galasına gittim. TRT galaları gerçekten bir başka oluyor. Saygın, seçkin konuklar, özenle hazırlanılmış organizasyon. Emeği geçen herkese teşekkürler. Gelelim Kül Masalı dizisine.

Cumartesi 17 Şubat 2024 03:00
GELMİŞ GEÇMİŞ VE GELECEK EN BÜYÜK DİVA

Dünya ve Fransız müziğinin divası olarak anılan, başarıları kadar trajik sonu ile adından söz ettiren ikonik ve güzel ses sanatçısı Dalida'nın portresini bu hafta sizle paylaşmak istiyorum.

Cumartesi 10 Şubat 2024 03:00
TRT'DEN İKİ ÖNEMLİ PROJE

TRT Genel Müdürü Prof. Dr.Mehmet Zaid Sobacı'nın TRT'ye ilk geldiği günden beri ne kadar vizyon sahibi olduğunu biliyoruz. Ve TRT'nin tüm kanallarının ne kadar güzel içerikler ürettiğine de şahidiz.

Cumartesi 03 Şubat 2024 03:00
YENİ HAYAT TARZI VEGAN OLMAK

VeganIık kavramı 1944 yılından beri kullanılmaktadır. Veganlık sadece alternatif bir beslenme biçimi olmayıp aynı zamanda bir yaşam tarzıdır.

Cumartesi 27 Ocak 2024 03:00