5 MART 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 05 Mar 2023

Dilek AYGEN
Haftaya işlerimize, güçlerimize yoğunlaşarak giriyoruz. Hayatımıza bir düzen vereceğiz. Endişelerimiz, evhamlarımız olacaktır. Mükemmeliyetçi tarafımız ağır basacağından eleştirel de olacağız. Sağlık ve hijyen ön planda olacak

Haftaya işlerimize, güçlerimize yoğunlaşarak giriyoruz. Hayatımıza bir düzen vereceğiz. Endişelerimiz, evhamlarımız olacaktır. Mükemmeliyetçi tarafımız ağır basacağından eleştirel de olacağız. Sağlık ve hijyen ön planda olacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmalıyız. Hafta ortası ilişkilere, iş birlikteliklerine önem vereceğiz. Hayatımıza denge ve uyum getirmeye çalışacağız. Adalet ve eşitlik isteyeceğiz. Hafta sonu yoğun ve derin duygularımız önceliğimiz olacak. Tutku, güç, para ön planda olacak. Ani ve beklenmedik olaylar yaşasak da daha huzurlu olacağız. 7 Mart salı günü karmanın lordu, zamanın efendisi Satürn burç değiştirerek bizlere zamansızlığı öğretecek. Yer ve gök bir olacak. Satürn Balık burcundan 2.5 yıl hayatımızın efendisi olmamızı isteyecek. Hayat dersimiz evrensel sevgiyi öğrenmek. İlahi olandan geleni almayı öğreneceğiz. Duygularımızla hayatımızı yönlendirmeye çalışacağız. Suya inşaat yapacağız. Teslimiyeti öğreneceğiz. Bilinmezliği öğreneceğiz. Duygularımızı, düşlerimizi inşa edeceğiz. Kimlere kendimizi kurban ettik istemeden bunu anlayacağız. Yaptığımız fedakarlıkların bir işe yarayıp yaramadığını göreceğiz. Sularla ilgili sorunlar olacaktır. Ve aynı gün Başak burcunda dolunay meydana gelecek. Hayaller mi gerçekler mi, hayallerimizi gerçekleştirip gerçekleştiremediğimizi anlayacağız. Dolunaylar streslidir. Önemli yüzleşmeler yaşatır. Hayatlarımızı nasıl mahvettik, rahatımızı nasıl bozduk bu dolunayda göreceğiz. Hasat zamanındayız. En iyi şifa zamanındayız. Hem ruhumuzu hem bedenimizi şifalandıracağız. Hayatımızı mükemmeleştirirken kabulde kalacağız.

Sevgili Koçlar; Satürn Balık sizlere maneviyatı öğretecek. Rüyalarınızı anlayıp, düşlerini inşa edeceksiniz. Eşinizin ve ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konuları, yurt dışı işleriniz, anne tarafından akrabalarınız sizleri yoracaktır. Başak dolunayı iş ve sağlık konularında yüzleşmeler yaşayacaksınız. Yeni düzenlemeler yapacaksınız. Evcil hayvanlar, kiracılar, çalışma arkadaşlarınız, baba tarafından akraba ilişkilerinde düzenlemeler yapacaksınız.

Sevgili Boğalar; Satürn Balık sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi zorlayacak. Onlarla aranıza mesafeler koyabilirsiniz. İşten kazançlarınızda azalmalar olabilir. Ama hayalinizdeki işleri gerçekleştirirseniz yeni kazanç yollarını inşa edebilirsiniz. Başak dolunayı aşkta ve işte sonuç aldıracak. Çocuklarınızla ilgili konular, yaratıcı işleriniz, hayattan keyif almayla ilgili düzenlemeler yapacaksınız.

Sevgili İkizler; Satürn Balık biraz sizleri yoracaktır. Başarılarınızın başarısızlıklarınız görünecek. Anneniz, eşinizin ailesiyle sorunlar yaşatabilir veya onların sorumluluklarını alabilirsiniz. Kariyer ve geleceği hayallerinize göre inşa edin Başak dolunayı ev ve aile ilişkilerinde düzenlemeler yapmanızı istiyor. Evinizde temizlik, tadilat yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; Satürn Balık sizlere hayat amacınızı gösterecek. İnançlarınıza şekil vereceksiniz. Eşinizin akrabalarıyla, uzak akrabalarla sorunlar olabilir. Rüyalarınıza önem vereceksiniz. Üst bilgiyi, maneviyatı, hakikati öğreneceksiniz. Başak dolunayı kendi gerçekçi düşüncelerinizi ortaya koymanızı sağlayacak. İletişimsel konular, kardeşlerinizle ilgili konularda düzenlemeler yapacaksınız.

Sevgili Aslanlar; Satürn Balık sizleri ortaklaşa paralarda, miras konularında, cinsellikte, eşinizin parasıyla ilgili konularda zorlayacaktır. Bu konulara ekstra zaman ayıracaksınız. Sağlığınıza bu dönem dikkat edin. Başak dolunayı paranız, yatırımlarınız, sahip olduklarınızla ilgili hasat yaptıracak. Verim alabileceksiniz kazançlarınızda. Elinize para geçebilir.

Sevgili Başaklar; Satürn Balık sizleri her türlü ilişkide zorlayacak ve yeni bir form vermenizi isteyecek. Eşinizle aranızda soğukluk olacaktır. Eşiniz veya ortağınızla eskisi gibi olamayacaksınız. Eşinizin gerçek yüzünü göreceksiniz. Taşınmalarda problemler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; Satürn Balık gündelik hayatınızı, iş hayatınızı, sağlığınızı yeni bir şekle sokacak. Beslenmenize dikkat edin. Zehirlenmeler, alerjik olabilir. Baba tarafından akrabalar, kiracılar, evcil hayvanlar zorlayacaktır. İş hayatından emekli olabilirsiniz. Başak dolunayı arkanızdan çevrilen işleri gösterecek. Sizden gizlenen gerçekleri göreceksiniz. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Anne tarafından akrabalar, eşinizin il ve sağlık konuları gündeminizde olacak, onlarla ilgili gerçekleri göreceksiniz.

Sevgili Akrepler; Satürn Balık sizleri kolay yoracak. Aşk ve çocuklarla aranıza mesafeler girecek. Hayallerinizi ön plana almazsanız hayattan keyif almak kolay olmayacaktır. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Başak dolunayı arkadaşlarınızla ilgili gerçekleri gösterecek. İşten kazançlarınızı düzenleyeceksiniz. İş ve aşk hayatınızı dengeleyin.

Sevgili Yaylar; Satürn Balık tam dip noktanızdan geçiyor. Bu 2.5 yıl önemli bir temizlik yapacaksınız. Sizi yoran her şeyi bırakın. Ailevi konularla, babanızla, evle ilgili konularda zorlanacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni temeller atacaksınız. Başak dolunayı kariyerinizle ilgili, statünüzle ilgili düzenlemeler yaptıracak. İş hayatınızdan verim alacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; Satürn Balık sizlerin kafa yapısını, düşünce şeklinizi değiştirecek. Artık eskisi gibi düşünemeyeceksiniz. Hem siz hem diğer kişiler sizlerin sözleri karşısında şaşıracaklar. Kardeşlerinizle ilgili, iletişimsel konular, yakın akrabalarla ilgili zorluklar olabilir. Başak dolunayı inançlarınızla ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Yabancılar, yurt dışı işler, hukuki konular, seyahatler, medya, eğitim konuları gündeminizde olacak.

Sevgili Kovalar; Satürn Balık kendi değerinizi anlamanızı sağlayacak. Para, kazançlar, sahip olduklarınızla ilgili testler olacaktır. En iyi para biriktirme dönemine girdiniz. Hayallerinizdeki kazançları inşa edeceksiniz. Başak dolunayı alacak verecek hesaplarınızda düzenlemeler yaptırıp verim almanızı sağlayacak. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Balıklar; Satürn burcunuzdan geçiyor. Ve yeni Satürn döngüsünü yaşayacaksınız. Kendinize zaman ayıracaksınız. Hayallerinizdeki yaşamı inşa edeceksiniz. Belki bir yıkım olacak. Pes etmek yok tekrar yapacaksınız. Kendi isteklerinize, duygularınıza önem vereceksiniz. Adeta baştan doğum yaşayacaksınız. Sancıları dikkatli idare edin. Başak dolunayı ilişkiler, evlilik, ortak işlerinizle ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Verim

alamadığınız ilişkiler bitecektir. Ben sen dengenizi iyi yapın. İş anlaşmaları yapabilir, taşınabilirsiniz.