26 MART 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 26 Mar 2023

Dilek AYGEN
Haftaya hızlı ve meraklı başlıyoruz. İletişim konuları, yakınlarımız, kardeşlerimiz, kısa vadeli planlarımız ön planda olacak.

Haftaya hızlı ve meraklı başlıyoruz. İletişim konuları, yakınlarımız, kardeşlerimiz, kısa vadeli planlarımız ön planda olacak. Önemli işlerimizi yapabiliriz. Şanslı ve güzel fırsatlar yakalayacağız. Salı günü bağışıklık sistemimize dikkat edelim. Hayal kırıklığı yaşayacağımız olaylar olabilir. Sabah saatleri önemli işlerimize odaklanamayabiliriz. Öğleden itibaren duygusal olacağız. Aile, ev, memleket meseleleri ön planda olacak. Biraz gergin durumlar olacağı için hareketlerimize ve konuşmalarımıza dikkat edelim. Tartışmalara açığız. Aile içi duygusal gerilimlere savunmacı yaklaşacağız. Yaptığımız işlerde güzel kazançlar da elde edebileceğimiz bir gün olacak. Ayrıca her türlü eskiden kurtulmak iyi olacaktır. Çarşamba günü içsel huzursuzluklarımız olacak. Ego ve duygu çatışması yaşayacağız. Kadın erkek ilişkisinde sorunlar olsa da maddi yönden değerlendirilecek bir gün. Ani, sürpriz olaylar bizleri destekleyecek. Perşembe günü sanatsal ve ruhsal çalışmalar bizleri rahatlatacaktır. İlham dolu olacağız. Ama duygusal konuşmalar yorucu olacak. Olayları abartabilir, aşırılığa kaçabiliriz. Hayatımızda yeniden yapılandırmak istediğimiz konuları ele alabiliriz. Sorumluluklarımızı kolayca yerine getirebileceğiz.
Cuma günü eğlenme isteğimiz artacak. Beğenilmek ve takdir almak isteyeceğiz. Hayatla oyun oynamak bizlere mutluluk verecek. Aşk, çocuklar, hobilerimiz, tatil, keyif ve para konuları ön planda olacak. Ama Plüton bu konularda bizlere pek rahat vermeyecek. Baskılara, manipülasyonlara açık olacağız. Özellikle para ve borsayla ilgili konularda zorluklar yaşayabiliriz. Kadersel olaylarda bizleri zorlayacaktır. İlişkiler ve parada ani ve sert olaylar olacaktır. Kadınlar her şeye isyan edebilir. Kedilere dikkat edelim, nankörlüklerini görebiliriz. Cumartesi günü hem şanslı hem zor bir gün. Ani ve yorucu, keyifsiz durumlar oluşabilir.  Pazar günü sabah saatleri rahat geçecek. Duygu düşünce durumumuz iyi olacaktır. Eğlenebileceğiz. Kutlamalarımız varsa yapabiliriz. Öğleden sonra engeller devreye girecek. Endişelerimiz artacak. Temizlik, tamirat işlerimizle uğraşarak rahatlayabiliriz.