19 MART 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Mar 2023

Dilek AYGEN
Önemli bir haftaya giriyoruz. Salı günü Güneş Koç burcuna girerek yeni döngüyü, zodyak yeni yılını ve ilkbaharı başlatacak.

Önemli bir haftaya giriyoruz. Salı günü Güneş Koç burcuna girerek yeni döngüyü, zodyak yeni yılını ve ilkbaharı başlatacak. Tekrardan her şeye başlayacağız. Yeni bir doğum olacak. Ay da aynı anda Koç burcuna geçerek yeniayı oluşturacak. Bu sene Koç burcunda iki kere yeniay olacak. Bu sefer başlattıklarımız önemli olacak. İlişkiler, ortaklıklar, denge, adalet ön planda olacak. Maddi konularda kadersel gelişmeler olacak. Sağlıkla ilgili konularda ön planda olacak. Sulardan gelecek hastalıklar, bulaşıcı hastalıklara dikkat etmeliyiz. Koç burcu, başlangıçtır. Cesaretle cesurca isteklerimizi başlatacağız. Hayatımızda yenilikler yapacağız. Risk alarak girişimlerimizi yapacağız. Alacağımız kararları sakince düşünelim ve öyle adımlar atalım.
Ramazan ayının ilk gününde güç, dönüşüm, kriz gezegeni Plüton 20 yıllık yeni yolculuğuna başlayacak. Havadan, gökyüzünden bilgiler alacağız. Önemli dönüşümlerden geçeceğiz. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak. Kova burcu akıl, bilim, uzay, teknoloji, astroloji, icatlar, sosyal hayat, arkadaşlar, umutlar, işten kazançlardır. Tüm bu konularda dönüşümler olacak. Ve bu konularda bildiğimiz doğrular değişecek. Aklımızın düşüneceğinin ötesinde olaylar olacaktır.
25 Mart cumartesi günü de enerji, savaş, irade, öfke, karar gezegeni Yengeç burcuna geçiyor. Duygusal savaşlar verip, duygusal kararlar alacağız. Duygularımıza uymayan her konuya öfkeleneceğiz. Ve duygusal kararlar alacağız. Daha savunmacı ve alıngan hareket edeceğiz. Ve en önemlisi enerjimizi evimize, ailemize, vatanımıza, memleket meselelerine yönlendireceğiz. Maddi manevi güvenliğimiz için mücadele edeceğiz. Yengeç kalp ve sevgidir. Kalbimizin isteklerine göre sevgi için hareket edeceğiz.


Sevgili Koçlar; burcunuzda olan yeniay kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Cesur, gözü kara kararlar alabilirsiniz. Mars Yengeç sizleri zorlayacak. Aile bireyleriyle tartışmalar olacak. Ev, aile konularında alacağınız kararlar önemli olacak. Ev kazalarına karşı dikkatli olun.  Plüton Kova, sosyal hayatınızı, işten kazançlarınızı değiştirecek.


Sevgili Boğalar; yeniay aldığınız cesur kararları birkaç gün sonra uygulamaya koymanız gerektiğini söylüyor. Dinlenmeniz ve ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Mars Yengeç, enerjinizi yakınlarınıza, kardeşlerinize, annenizin iş ve sağlık konularına yönlendirecek. Trafikte sinirlenmeyin. Kazalara karşı dikkatli olun. Plüton Kova hayatınızın her alanında, kariyer ve gelecek planlarınızda dönüşümler yaşatacak.


Sevgili İkizler; yeniay yeni iş kazançları elde etmeniz için adımlar attıracak. Sosyal çevrenizde yenilikler olacak. Hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Mars Yengeç enerjinizi parasal konulara yönlendirecek. Sahip olduklarınızı korumaya çalışacaksınız. Plüton Kova inançlarınızda köklü değişimler yapacak. Yabancılarla ilgili, eğitim, ticaret, medya, hukuki konularda radikal kararlar alacaksınız.


Sevgili Yengeçler; yeniay kariyer, iş konuları, statünüz, anneniz ve eşinizin ailesiyle ilgili cesur adımlar attıracak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Hızlı olaylar hayatınızda başlayacak. Mars burcunuza geçiyor. Kendinizle ilgili tüm konularda harekete geçeceksiniz. Plüton Kova maddi konularda, gizemli konularda, ölüm gibi bilinmeyen konularda, cinsel hayatınız ve sağlığınızla ilgili dönüşümler yaşatacak.


Sevgili Aslanlar; yeniay sizlere olumlu başlangıçlar yaptıracak. Yabancılarla işler yapabilirsiniz. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgili olaylar olabilir. Seyahatlere gidebilirsiniz. Mars Yengeç, sakin kalmanızı, ruh sağlığınıza dikkat etmenizi söylüyor. Eşinizin, ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konuları sizleri yoracaktır. Plüton karşıt burcunuzdan ilişkiler, eş, ortaklar ve ikinci çocuk üzerinden dönüşümler yaşatacak. Evlilikle ilgili radikal kararlar alacaksınız.


Sevgili Başaklar; yeniay ortaklaşa paralar, miras, nafaka, kredi gibi maddi konularda yeni adımlar arttıracak. Sağlığınıza dikkat edin. Mars Yengeç enerjinizi işten kazançlarınıza, arkadaşlarınıza yönlendirecek. Duygusal tartışmalar sosyal hayatın içinde olacaktır. Plüton Kova iş, sağlık, beslenme, çalışma düzeniniz, günlük rutinlerinizde köklü değişimler yaşatacak.


Sevgili Teraziler; karşıt burcunuzda olan yeniay ilişkiler, ortaklık, evlilikle ilgili cesur başlangıçlar yaptıracak. Taşınabilirsiniz. Mars Yengeç enerjinizi kariyer, gelecek planlarınıza, statünüze yönlendirecek. Annenizle ilgili duygusal kararlar alabilirsiniz. Plüton Kova sizlerde olumlu dönüşümler yapacak. Aşk, keyif, çocuklar, para, yaratıcılık konularında radikal kararlar alacaksınız.


Sevgili Akrepler; yeniay iş, sağlık, günlük uğraşlar alanında cesur başlangıçlar yaptıracak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Mars Yengeç enerjinizi yabancılara, eşinizin akrabalarına, eğitimlere, ticarete, turizme, hukuki konulara, torunlara, babanızın iş ve sağlık konularına yönlendirecek. Plüton Kova aile, ev, yuva, emlak, atalarla ilgili konularda köklü değişimler yaşatacak.

 

Sevgili Yaylar; yeniay size güzel başlangıçlar yaptıracak. Yeni bir aşk, yeni bir bebek sahibi olabilirsiniz. Aşk ve parayla ilgili konularda cesur adımlar atacaksınız. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Mars Yengeç enerjinizi ortaklaşa paralara, alacak verecek hesaplarına, miras, kredi gibi konulara yönlendirecek. Plüton Kova düşüncelerinizi kökten değişime sokacak. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili radikal kararlar alacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; yeniay ev, aile ile ilgili yeni adımlar attıracak. Ev alabilir, taşınabilir, evlenebilirsiniz. Mars karşı burcunuzdan enerjinizi eşinize, ortağınıza, ikinci çocuğunuza yönlendirecek. Duygusal kararlar alacaksınız. Plüton Kova maddi konularda, kendinize verdiğiniz değerde dönüşümler yaşatacak.


Sevgili Kovalar; yeniay cesurca kısa vadeli projeleriniz için adımlar atacaksınız. Yeni bir işe, eğitime başlatabilirsiniz. Hızlı gelişmeler olacak. Düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Mars Yengeç enerjinizi iş ve sağlık konularına yönlendirecek. İş kazalarına, sakarlıklara dikkat edin. Halanızla, amcanızla ilgili olaylarla mücadele edeceksiniz. Plüton burcunuza geçiyor. Gücünüzü elinize alacaksınız. Kendi hayatınızla ilgili radikal kararlar alacaksınız.


Sevgili Balıklar; yeniay maddi konularda hızlı, cesur girişimler yaptıracak. Yeni kazanç yollarına gireceksiniz. Mars Yengeç olumlu desteğini veriyor. Aşk, çocuklar, tatil, keyif, para, hobiler ön planda olacak. Aşık olabilirsiniz, romantik anlar geçireceksiniz.  Plüton Kova bilinçaltınızda önemli dönüşümler yaşatacak. Rüyalar, ruhsal konular gündeminizde olacak.