21 AĞUSTOS 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 21 Ağu 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları

Bugün etkili bir Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma Aslan burcunda ve saat 21:30’da gerçekleşecek. Aslan burcu temaları öne çıkarken; liderlik, organizasyon, aşk, keyif, eğlence, çocuklar vs… konularda yeni başlangıçlar yapacağız ve bunlar kadersel olacak. Mars’ın da etkin rol oynayacağı tutulma için hırs, rekabet ve efor gerekecek.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; yeni başlangıçları temsil ediyor Güneş tutulmaları;  sizin çocuklarınızla ilgili bir karar almanıza neden olabilir; bu haftaki motivasyon konularınız zaten çocuklarınız, onların sorumlulukları, hobileriniz, oyunlar, keyif aldığınız şeyler, eğlence mekanları ve flörtleriniz olacaktır.

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; bu hafta hatta hemen hemen bu ay boyunca ev ve aile konularınız ön planda olacak. 21 Ağustos’ta meydana gelecek olan tutulma sizleri yeni bir ev almaya teşvik edebilir, ev satmak, ev değiştirmek, tadilat, dekor gibi durumlar gündeminizde olabilir hafta boyunca. 

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; iletişim ağınızın hızlı akacağı bir yandan da kardeşleriniz yakın çevrenizle diyaloglarınızın artacağı bir hafta olacak. 21 Ağustos’ta Aslan burcunda bir tutulma meydana geliyor, bu tutulma sizin pazarlama, tanıtım, halkla ilişkiler, bilgisayar işleri gibi bir takım yenilikleri de hayatınıza katacak. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar; parasal konularda destekler göreceğiniz ve işlerinizi yoluna koyabileceğiniz etkiler söz konusu bu hafta. 21 Ağustos’ta Aslan burcunda bir tutulma meydana geliyor; bu tutulma size yeni iş kapıları ve maddi imkanlar sunacak gibi görünüyor.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar: bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek bir tutulma ile başlıyorsunuz haftaya. Kendinizle ilgili önemli kararlar almak, daha önceden kafanızın içinde olan projeleri hayata geçirmek için fırsat yakalayabileceksiniz. 

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; Aslan burcundaki güneş tutulması sizin 12. evinizde olacak, şifalanmak ve biraz geri planda kalmak size iyi gelecektir. Eski konuları kapatmak ve sıfırlamak ise şart olmuş durumda.

TERAZİ: Sevgili Terziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; sosyal haneniz hayli yoğun, arkadaşlıklarınız, koşuşturmalarınız, projeleriniz çok fazla olacak bu haftadan itibaren. Yeni hedefler belirleyebileceksiniz, Aslan burcundaki tutulma sayesinde, yeni insanlarla tanışıp, güzel dostluklar kuracağınız bir zaman dilimi sizler için. 

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; 21 Ağustos’taki Güneş tutulması sizleri en çok iş konusunda destekliyor olacak, yepyeni projeler için kolları sıvayabilir, iş arayanlar veya terfi gibi yükselmek isteyenler için fırsatlar çıkabilir. Aile büyüklerinizle de ilgilenmeniz gereken bir süreç.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; bu tutulma, seyahate çıkmayı düşünenler için güzel tatil imkanları sunacak, Güneş sizi bu konularda destekliyor ay boyunca zaten; Aslan burcundaki Güneş tutulması daha çok; hukuksal bir davanız varsa, yeni bir eğitime başlamak istiyorsanız devreye girecek.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; Güneş tutulmasında; yeni bir iş ortaklığı için imza atabilir veya herhangi bir ödemeniz var ise bunu ödemek ve borçlarınızdan kurtulmak için değerlendirebilirsiniz bu sureci. Kredi konuları da gündeminizde.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar; evlilik teklifi bekleyenler veya tam tersi evlilik teklifinde bulunmak isteyenler için yeni başlangıçlar var bu hanede, Aslan burcundaki tutulma sizi bu konularda destekliyor olacak.

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; aşk ve ilişkiler adına sizde şanslı bir haftadasınız; fakat 21 Ağustos’taki tutulma; sağlığınıza dikkat çekiyor, düzenli kontroller, doktor ziyaretleri, hijyen, beslenme gibi konularda düzenlemeler yapmanız gerekebilir.