​20 AĞUSTOS 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 20 Ağu 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya yorucu başlıyoruz. İlişkilerde uyum, denge isterken kendimizi güç savaşlarının içinde bulabiliriz.

Haftaya yorucu başlıyoruz. İlişkilerde uyum, denge isterken kendimizi güç savaşlarının içinde bulabiliriz. Perşembe öğlene kadar yoğun duygusallık içerisinde olacağız. Maddi konular ön planda olacak. Krizlere dikkat edelim. Pazar gününe kadar iyimser, neşeli bir enerji içine gireceğiz. Maceracı ruhumuz deneyimler yaşatarak bizleri özgür kılacak. Doğada ve dışarıda vakit geçirmek hepimize iyi gelecektir.

23 Ağustos pazartesi günü Güneş Başak burcuna geçiyor. Artık yazı bitiriyoruz. Havalar sıcak da olsa sonbaharı hissedeceğiz. Hasat zamanı başlıyor. Çalışmak, üretim yapmak ve verim almak önemli olacak. Kusursuz işler yapmak isteyeceğiz. Görev duygumuz fazla olacak. Bir ay boyunca titiz olacağız. Düzen, tertip, temizlik, tamirat, sağlık ve hijyen konuları ön planda olacak. Her şeye akılcı çözümler üreterek parlayacağız.
Ve de aynı gün enerji, güç, mücadele, savaş, öfke gezegeni Mars, Terazi burcuna geçiyor. Yaşam enerjimizi ilişkilere yönlendireceğiz. Adalet duygumuz güçlü olacağı için hak hukuk için savaşacağız. Adil olanı ortaya çıkartmak isteyeceğiz. Hakkımızı savunacağız. Kararsızlıklarımız olabilir. Siyaset, hak hukuk, güzel sanatlar, moda, estetik gibi konularla ilgileneceğiz.

Sevgili Koçlar; Güneş Başak bir ay boyunca sizleri gündelik koşuşturmacaların içine sokacak. Odağınızı işinize, sağlığınıza çevireceksiniz. Mars Terazi ise, enerjinizi eş, ortak, özel ilişkilere yönlendirecek. Dengeyi sağlamak kolay olmayacaktır.

Sevgili Boğalar; Güneş Başak bir ay boyunca aşk, eğlence, çocuklar, hobileriniz, sanat, sporla ilgilenmenizi sağlayacak. Tatile gidebilirsiniz. Mars Terazi enerjinizi iş ve sağlık, hizmet konularına, evcil hayvanlarınıza yönlendirecek.

Sevgili İkizler; Güneş Başak bir ay boyunca odağınızı ailenize, evinize, babanıza çevirecek. Evinizi düzenleyebilir, tadilat yapabilirsiniz. Mars Terazi enerjinizi aşka, çocuklara, hobilere, sanat ve spora yönlendirecek.

Sevgili Yengeçler; Güneş Başak bir ay boyunca odağınızı kardeşlerinize, yakınlarınıza, annenizin il ve sağlık konularına ve iletişimsel konulara çevirecek. Mars Terazi enerjinizi ailenize, evinize, ebeveynlerinize yönlendirecek.

Sevgili Aslanlar; Güneş Başak bir ay boyunca odağınızı parasal konulara, kazançlarınıza çevirecek. Mars Terazi enerjinizi yakınlarınıza, kardeşlerinize, kısa vadeli projelerinize, eğitimlere, annenizin iş ve sağlık konularına, iletişimsel konulara yönlendirecek.

Sevgili Başaklar; Güneş bir ay boyunca sizleri parlatacak. Odağınızı kendinize çevireceksiniz. Kendi bireysel hayatınızla ilgileneceksiniz. Mars Terazi enerjinizi parasal konulara, yatırımlarınıza yönlendirecek. Dengesizlikler olabilir.

Sevgili Teraziler; Güneş Başak bir ay boyunca sizler geri plana alacak. Göz önünde olmayacaksınız. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Mars burcunuza geçiyor. Enerjinizi kendi isteklerinize yönlendireceksiniz. Kendi adınıza önemli kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; Güneş Başak bir ay boyunca sizleri sosyalleştirecek. Arkadaşlarınızla ilgileneceksiniz. İşten kazançlarınızı düzenleyeceksiniz. Mars Terazi enerjinizi içinize yönlendirecektir. Ruhsal konularla, eşinizin iş ve sağlık konularıyla uğraşabilirsiniz. Kendi sağlığınıza da dikkat edin.

Sevgili Yaylar; Güneş Başak bir ay boyunca odağınızı kariyerinize, annenize, eşinizin ailesine ve toplum önünde yapacağınız işlere çevirecek. Mars Terazi enerjinizi sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, il toplantılarınıza, davetlere, işten kazançlarınıza yönlendirecek.

Sevgili Oğlaklar; Güneş Başak bir ay boyunca odağınızı inançlara, felsefik konulara, uzak akrabalara, babanızın iş ve sağlık konularına, hukuki konulara, medya ile ilgili işlere çevirecek. Mars Terazi enerjinizi kariyer ve iş konularına, gelecek planlarınıza, annenize, eşinizin ailesine yönlendirecek.

Sevgili Kovalar; Güneş Başak bir ay boyunca odağınızı ödemelere, eşinizin parasına, okült konulara, sağlığınıza çevirecek. Mars enerjinizi eğitimlere, uzak akrabalara, uzun vadeli projelerinize, medya, yayımcılık işlerinize, seyahatlere, hayat amaçlarınıza yönlendirecek.

Sevgili Balıklar; Güneş Başak bir ay boyunca odağınızı aşka ve ilişkilere çevirecek. Eşinize, partnerinize önem vereceksiniz. Taşınmalar olabilir. Ortaklı işler yapabilirsiniz. Mars Terazi enerjinizi ortaklaşa paralara, alacak-verecek hesaplarına, gizemli konulara, sağlığınıza, gizemli konulara yönlendirecek.