​13 AĞUSTOS 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Ağu 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız ön planda olacak.

Haftaya duygusal başlıyoruz. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız ön planda olacak. Hem duygusal hem maddi güvenceler isteyeceğiz. Yuvamızda, kalbimizde olmak bizleri güvende hissettirecektir. Güç çekişmeleri sabah saatlerinde bizleri yoracaktır. Her şeyi öğlene kadar akışında bırakmakta fayda var. Daha sonra yaşam enerjimiz artacak. Beğenilmek, alkışlanmak önemli olacak. Aşk, eğlence, çocuklar, yaratıcı işler, spekülatif kazançlar ön planda olacak.

16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar taze enerjilerdir. Yeni başlangıçlardır. Aslan burcunda olduğundan özgüvenimizi arttıracak, bizi mutlu edecek aktivitelerle ilgileneceğiz. İçimizdeki çocuğun isteklerine göre başlangıçlar yapacağız. Ruhsal ve bedensel olarak canlı ve enerjik hissedeceğiz. Bu yeni ayda beklenmedik, ani şoklar da yaşayacağız. Aşk, hayattan keyif almak, çocuklar, sanat, spor, hobiler, borsa gibi konularda farklı yeni başlangıçlar yapacağız.

Sevgili Koçlar; Aslan burcundaki yeni ay sizlere yeni bir aşk getirecek. Var olan aşkında sorunlar varsa yeni kararlar alacaksınız. Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Sanat, sporla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Maddi konularda sıkışıklıklarınız olabilir.

Sevgili Boğalar; Aslan burcundaki yeni ay sizlere ev, aile, babanızla ilgili yeni kararlar aldıracak. Ev alabilirsiniz, taşınabilirsiniz. Evlenebilirsiniz. Hayatınızın genelinde zorluklar olabilir.

Sevgili İkizler;  Aslan burcundaki yeni ay yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, akrabalarınızla yeni kararlar alacaksınız. İletişimsel konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Eşinizin iş ve sağlık konularında ani değişimler olabilir.

Sevgili Yengeçler; Aslan burcundaki yeni ay parasal konularda yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Genel kazançlarda ani değişimler olabilir.

Sevgili Aslanlar; Burcunuzda yeni ay meydana geliyor. Hayatınızla ilgili her tür başlangıç yapabilirsiniz. Kendi isteklerinize göre daha eğlenceli daha özgüvenli kararlar alabilirsiniz. Kariyerinizde, gelecek planlarınızda ani değişimler olabilir.

Sevgili Başaklar;  Aslan burcundaki yeniay sizlerin kontrolünüz dışında olacak. Yeni başlangıçlar için kararlar alın. Ama eyleme daha sonra geçin. Sağlığınıza dikkat edin. Yabancılar, hukuki konular, ticaret, eğitim, babanızın iş ve sağlık konularında ani değişiklikler olabilir.

Sevgili Teraziler; Aslan burcundaki yeniay yeni çevrelere girmenizi sağlayacak. İşten kazançlarınızla, arkadaşlarınızla, hayallerinizle , gelecekle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Ortaklaşa paralarda, vergi, kredi gibi ödemelerinizde veya miras gibi konularda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Sevgili Akrepler; Aslan burcundaki yeni ay iş ve kariyer hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Annenizle ilgili de yeni kararlar alabilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla veya ikili ilişkilerinizde beklenmedik olaylar sizleri zorlayacaktır.

Sevgili Yaylar; Aslan burcundaki yeni ay hayat amacınızla ilgili yeni kararlar aldıracak. Gelecekle ilgili güzel adımlar atacaksınız. Yabancılar, yurt dışı  bağlantılı işler, eğitimler, seyahatler, medya, yayımcılık alanında yenilikler yapabilirsiniz. Gündelik hayatınızda, iş ortamınızda, sağlığınızda beklenmedik değişimler olabilir.

Sevgili Oğlaklar; Aslan burcundaki yeni ay parayla ilgili başlangıçlar yaptıracak. Eşinizin parasıyla ilgili kararlar da alacaksınız. Miras konularında, alacak verecek hesaplarınızda yeni adımlar atacaksınız. Aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili konularda ve maddi konularda beklenmedik gelişmeler olacaktır.

Sevgili Kovalar; Aslan burcundaki yeni ay sizlere aşk getirecek. Yeni bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Evlilikle, iş birliktelikleriyle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Ev, baba, aile bireyleriyle ilgili beklenmedik durumlar sizleri yoracaktır.

Sevgili Balıklar;  Aslan burcundaki yeni ay yeni iş imkanları getirecek. Var olan işinizde yaratıcı taraflarınızı ortaya çıkartacaksınız. İş ve sağlıkla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Kardeşlerinizle ilgili, iletişimsel konularla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir.