​10 EYLÜL 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 10 Eyl 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya eğlenceli başlıyoruz. Enerjimiz yüksek olacak.

Haftaya eğlenceli başlıyoruz. Enerjimiz yüksek olacak. Partnerimiz ve çocuklarımızla ilgileneceğiz. Hafta ortası biraz endişeli ve koşuşturmacalar içerisinde olacağız. İşlerimize ve sağlığımıza önem vereceğiz. Hafta sonu ikili ilişkiler, ortaklıklar önemli olacak. Her şeyde denge, uyum, ahenk yaratmak isteyeceğiz.

15 Eylül salı günü Başak burcunda Yeniay meydana gelecek. Her Yeniay yeni başlangıçların olduğu, enerjimizin yükseldiği zamanlardır. Yepyeni başlangıçlar için bizleri cesaretlendirir. Başak Yeniay’ı tatil mevsiminin bittiğini artık işlerimize odaklanmamız gerektiğini gösteriyor. İşlerimizi toparlayıp düzenleyeceğiz. Yeni bir sistem kuracağız. Temizlik, tamirat işleriyle ilgileneceğiz. Çok çalışıp sonuç almak isteyeceğimiz bir Yeniay olacak. Sağlığımıza özen göstereceğiz. Şifa çalışmaları yapacağız. Sürpriz başlangıçların olacağı bir Yeniay olacak.
Merkür de bu hafta düzeliyor. İletişimsel konularda rahat akış başlıyor.

Sevgili Koçlar; Yeniay iş ve sağlık konularında yenilikler yapmanızı sağlayacak. Daha detaycı olacaksınız. İş ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Beslenmenizi, diyetinizi düzenleyeceksiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz.

Sevgili Boğalar; Yeniay sizlere aşk getirecek. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizle yeni başlangıçlar yapacaksınız. Sanat ve sporla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

Sevgili İkizler; Yeniay ev, aile, babanızla, köklerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Aile kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Ev alabilirsiniz. Evinizde tadilatlar yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; Yeniay iletişim konularında yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yeni ticari, satış, pazarlama, medya gibi konularda sözleşmeler yapabilirsiniz. Kardeş ve yakınlarınızla yeni bir döneme gireceksiniz.

Sevgili Aslanlar; Yeniay paranızla, kazançlarınızla ilgili gerçekçi adımlar atmanızı sağlayacak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni kazanç yollarını deneyebilirsiniz. Kendi değerinizi anlayacaksınız.

Sevgili Başaklar; Yeniay burcunuzda oluyor. Hayatınızda her konuda yeni kararlar alacaksınız. Görüntünüz, sağlığınız, kariyeriniz, ilişkileriniz, aileniz, evinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Teraziler; Yeniay kadersel alanınızda olduğu için yeni karalarınızı uygulamak için biraz bekleyin. Bu dönem biraz inzivaya çekilebilirsiniz. Dinlenebilirsiniz. Ruhsal konularda detaylı bir inceleme yapabilirsiniz. İç dünyanıza döneceksiniz.

Sevgili Akrepler; Yeniay sosyal hayatınız, işten kazançlarınızda yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizinle aynı ideali paylaşan kişilerle yeni işlere başlayabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; Yeniay kariyer, statü, anne, eşinizin ailesiyle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Geleceğe dönük hedeflerinizde yeni kararlar alacaksınız. Çalışıyorsanız terfi alabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; Yeniay hayat amacınızı gerçekçi düşünmenizi sağlayacak. Yabancılar, yurt dışı işler, medya, eğitim, hukuki konular, eşinizin akrabalarıyla ilgili, babanızın iş ve sağlığıyla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Günlük rutinlerinizden kurtulmak için yeni adımlar atacaksınız.

Sevgili Kovalar; Yeniay sizlere maddi konularda, miras, vergi, kredi konularında yeni düzenlemeler yaptıracak. Sağlığınıza dikkat edin. Bu Yeniay sizlere dönüşüm yaşatacak. Küllerinizden doğacaksınız. Metafizik konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Balıklar; Yeniay ilişkiler adına yeni adımlar attıracak. Evlenebilirsiniz, ortaklık kurabilirsiniz. Sevdikleriniz ön planda olacak. Önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz.