​1 EKİM 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 01 Eki 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya keyif alarak başlıyoruz. Şanslı ve sürprizli olaylar yaşayacağız. Hayatın tadını çıkartacağız.

Haftaya keyif alarak başlıyoruz. Şanslı ve sürprizli olaylar yaşayacağız. Hayatın tadını çıkartacağız. Maddi konular ön planda olacak. Salı gününden itibaren hayat hızlanacak. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Etrafımızda neler olup bittiğini öğrenmek isteyeceğiz. Hafta sonu duygusallığımız fazla olacak. Hassas ve alıngan olacağız. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız, anılar, geçmiş ön planda olacak.

5 Ekim perşembe günü iletişim gezegeni Merkür Terazi burcuna geçiyor. Aklımız fikrimiz adalette olacak. Uzlaşmacı ve diplomatik düşüneceğiz. Kibar ve nazik ifadeler kullanacağız. Karşımızdakilere iltifat edip beğenimizi dile getireceğiz. Zihnen huzurlu olmak için huzurlu ortamları tercih edeceğiz. Olayların iki yönünü anlamaya çalışacağız. Bu yüzden kararsızlıklar yaşayabiliriz. Tartışmalardan kaçınacağız. Kendi düşüncelerimizi geri plana atmadan iletişime geçmekte fayda var.

Sevgili Koçlar; haftaya parasal konular, sahip olduklarınızı değerlendirmek üzere başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren hayatınız hızlanacak. İletişim trafiğiniz fazla olacak. Kısa vadeli planlarınızla ilgileneceksiniz. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili olaylar olabilir. Hafta sonu ev, aile ve babanızla ilgili konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Boğalar; haftaya kendi isteklerinize, sağlığınıza önem vererek başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren kazançlarınızla, paranızla ilgili hızlı gelişmeler olacak. Kısa vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu kardeşlerinizle, yakınlarınızla hassas konuşmalar içerisinde olacaksınız. Duygularınızı dile getireceksiniz. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz.

Sevgili İkizler; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren enerjiniz artacak ve kendinizle, kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Hayat hızlı akacak. Hafta sonu paranızla, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Evinizin eksiklerini tamamlamak için harcamalar yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; haftaya arkadaşlarınızla sosyalleşerek veya iş toplantıları yaparak başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren eşinizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Enerjiniz düşük olacak. Ruhsal çalışmalarla rahatlayabilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz artacak. Kendi isteklerinize göre hayatı idare edeceksiniz.

Sevgili Aslanlar; haftaya iş ve kariyerinizle ilgili yorucu bir tempoyla başlıyorsunuz. Toplum önünde çok görüneceksiniz. Salı gününden itibaren sosyal yaşantınız hareketli olarak başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz fazla olacak. Hafta sonu enerjiniz düşük olacak. Kendinizi geri planda tutarak işlerinizi yapacaksınız. Dinlenin, sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Başaklar; haftaya uzak yerlerden alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Seyahate gidebilirsiniz. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Salı gününden itibaren kariyer ve iş konularında hızlı kararlar alarak başlıyorsunuz. Annenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu sosyalleşmek, arkadaşlarınızla beraber olmak isteyeceksiniz.

Sevgili Teraziler; haftaya alacak verecek hesaplarıyla başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Salı gününden itibaren uzaklardan, yabancılardan alacağınız haberler sizlere olumlu gelişmeler yaşatacak. Yurt dışı işleriniz, eğitimler, hukuki konular gündeminizde olabilir. Hafta sonu kariyer ve iş konularında, annenizle ilgili hassas olaylar olabilir.

Sevgili Akrepler; haftaya eşinizin ve ortağınızın işleriyle ilgilenerek başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren alacak verecek hesaplarınızda, banka işleriyle ilgileneceksiniz. Sağlık konuları ön planda olacak. Hafta sonu uzak bir yere seyahate gidebilirsiniz. Yabancılarla, eşinizin akrabalarıyla ilgili hassas olaylar olabilir. Hukuki konularla, eğitimlerle, seminerlerle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Yaylar; haftaya yoğun tempoyla başlıyorsunuz. İşlerinizi keyifle yapacaksınız. Salı gününden itibaren ikili ilişkilerinizde, eşinizle veya ortağınızla iletişim trafiğiniz yoğun olarak başlıyorsunuz. Hafta sonu alacak verecek hesapları, miras konularıyla, sağlığınızla ilgileneceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; haftaya keyifli ve şanslı başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren gündelik rutinlerinizde, iş konularında fazla koşuşturmacalarınız olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu ikili ilişkilerde hassas ve duygusal olacaksınız.

Sevgili Kovalar; haftaya ev ve ailevi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Ailenizden maddi şanslar elde edeceksiniz. Salı gününden itibaren partneriniz ve çocuklarınızla iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Tatile gidebilirsiniz. Hafta sonu iş ve sağlık veya halanız amcanızla ilgili konularında hassas olaylar olabilir.

Sevgili Balıklar; haftaya keyifli başlıyorsunuz. Kardeşlerinizle beraber olabilirsiniz. Annenizin sağlık konularıyla da ilgileneceksiniz. Salı gününden itibaren aile içi iletişiminiz fazla olarak başlıyorsunuz. Babanızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Hafta sonu aşka, keyfe önem vereceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle olmak isteyeceksiniz.