​MUAMMA'DA GÖKÇE KIRGIZ RÜZGARI

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Geçtiğimiz hafta içi sektörün önde gelen isimlerinden gazeteci ve sanatçı arkadaşlarımla Ataşehir Muamma'da Gökçe Kırgız'ı dinledik.

Geçtiğimiz hafta içi sektörün önde gelen isimlerinden gazeteci ve sanatçı arkadaşlarımla Ataşehir Muamma’da Gökçe Kırgız’ı dinledik. Öncelikle Ataşehir’de bu kadar güzel, yemekli canlı müzik dinlenebilecek bir mekan olduğunu bilmiyordum. Hep Avrupa yakasında eğlenmeye alışkın olanlar için büyük bir değişiklik yapıp mutlaka gidip, görmenizi tavsiye ediyorum. 

Bizleri öncelikle harika performansı ile Gediz karşıladı. Muhteşem dekolteli nar çiçeği elbisesi ile hepimizi büyüleyen Gediz bütün seyircilerle tek tek iletişime geçti. Benim de güpürlü bluzumu beğendiğini dile getirdi, onure oldum tabi ki, böyle performans sergileyen, sahneyi bu büyüklükte dolduran sanatçıların olduğunu görmek ne kadar büyük bir gurur. Düşünsenize Gediz şu an Amerika’da olsa büyük bir dünya starı olmuştu bile. 

Ve sahnede siyahlar içinde ışıldayan isim Gökçe Kırgız, sanırım son zamanlarda dinlediğim en etkileyici performanstı. İnanılmaz kuvvetli bir ses ve harika bir sahne duruşu. Ahh be Gökçe kalbimizi erittin desem yeridir. Yeni yıla sayılı günler kalmışken sektörün farklı dallarından bir araya geldiğimiz Motivasyon Korona ekibimizi eksiksiz ağırlayan Muamma Plus ailesine çok teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir akşamdı, mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum.