2023'ün son golü…

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları

Ve bir senenin daha sonuna geldik hep birlikte. Acısı, kederi, üzüntüsü ile 2023 de geldi, geçti. Aslında çok güzel başlamıştı ama 6 Şubat’tan sonra sanıyorum ki yaşanabilecek güzel bir an hiç yakalayamadık. Hep bir tetikte, diken üstünde yaşadık. Uyku düzenimiz, ruh sağlığımız bir türlü toparlanamadı

Tabi ki üzüldüğümüz olayların yanı sıra içimizde umut yeşerten anılarımız da oldu. Ve Aslıhan Akdağ ile 2023’ün en’leri ödül törenine hoş geldiniz.

-Benim için 2023’e damgasını vuran isim kesinlikle Ali Yerlikaya. Sayın eski Valim ve yeni İçişleri Bakanım siz gerçekten bu ülkenin yetiştirdiği en başarılı değerlerden birisiniz, emekleriniz biz vatandaşlarınızı onurlandırıyor. 

-2023’ün en iyisi ödülü kalbi güzel adam Haluk Levent’e gidiyor, iyi ki varsınız.

-2023’e hatta yüz yıllık tarihe damgasını vuran şarkı-marştan bahsetmeyecek miyim? Sevgili Norm Ender ne harika bir iş çıkardın, ‘Parla’ tarihler boyu hatırlanacak ve büyük bir gururla her zaman söylenecek. İyi ki bizlerle buluşturdun bu harika Marş’ı. 2023’ün en iyisi kesinlikle Parla olarak kayıtlara geçti bile. 

-Magazin sayfasında 2023’ün magazin olaylarına da ödül vermeden olmaz. Sevgili arkadaşım Onur Üçkarışoğlu her sene olduğu gibi bu sene de harika işler yaparak, sanat camiasının korkulu ismi olmayı başardın. Ben seni hep ekran önünde hayal etsem de sen gecelerin karanlık adamı olarak magazine yön vermeye devam ediyorsun. 2023’ün en iyi paparazzi ödülü de sana geliyor.

-Ve 2023’ü kapatırken ülkemizde birlik ve beraberlik ödülü şüphesiz ki Fenerbahçe ve Galatasaray Spor kulüplerine gidiyor. Türkiye’de ve dünyada gündem olan, oynanmaması, oynanmasından daha keyif veren bir derbi daha duymadım. Bugün sizlere duygularımı aktarabiliyor, dilediğim gibi giyinebiliyor, dilediğim takımı destekleyebiliyorsam bu şüphesiz ki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere sağladığı ayrıcalıklar sayesinde. Atam, ne kadar teşekkür etsem eksik kalır. Ne Mutlu Türk’üm diyene!

Sevgili 2023, bize yaşattığın her an, hayatımıza kattığın her güzellik için teşekkür ederim. Özellikle beni silkeleyip hayatımdaki insanların gerçek yüzlerini bana gösterdiğin için ayrıca minnettarım. Ben bu seneyi bitirirken hayatımda sadece bana iyi gelen insanlarla yola devam etmeye karar verdim. Ve dilerim ki 2024 yılı hepimize sağlıkla gelirken, hayatımıza bizi belirsizliklerden kurtarıp, peşinden çiçek bahçelerine sürükleyecek insanlarla devam eder. Ve son olarak 2024’te Filistin halkının yaşadığı soykırımın son bulmasını diliyorum. Çocukların özgürce, korkusuzca yaşayacağı bir 2024 ve diğer seneleri hep birlikte yaşamak umudu ile…