10 OCAK 2017, SALI

Dolunay KARACA 10 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Düne nazaran çok daha akıcı etkiler mevcut bugün. Ay ve Jüpiter arasında tam üçgen açı; uyumun, iyimserliğin ve rahat akışın göstergesi.

Düne nazaran çok daha akıcı etkiler mevcut bugün. Ay ve Jüpiter arasında tam üçgen açı; uyumun, iyimserliğin ve rahat akışın göstergesi. İşlerimizde ve konuşmalarımızda barışçıl bir hava hakim. İkizler burcunun kıpır kıpır enerjisi gün boyu etkisini sürdürüyor. İçimiz içimize sığmıyor sanki. Ay’ın Merkür ve Satürn’le olan karşıt açısı ise gelenekselden ziyade çocuksu bir hava yaratabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ikili ilişkilerinizde her şey iyiye gidiyor derken, eski bir sevgili yeniden kapınızı çalabilir, kafanız karışabilir. Sağlık konularında dikkatli olmalısınız. Komşular akrabalar kardeşler ve yakın çevreniz hareketleniyor.

BOĞA: Sevgili Boğalar, iş yerinizdeki uyum ve düzen, maddi anlamda da sizi olumlu yönden etkiliyor; fakat ortaklıklar veya ödenmemiş borçlar canınızı sıkabilir. Çok yönlü düşünmek bazen sizi çıkmaza sürüklüyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bir yarayı sarma isteği, güven duyma isteğiniz var bugün. Tatsızlıkları sonlandırmak istiyorsunuz fakat karşı taraftan direnç görüyor olabilirsiniz. Kendinizle olmak iyi gelecek, bakım yaptırmak için iyi bir gün.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, iş arkadaşlarınızla aranızda çıkan tartışmalar veya soğukluk, diğer ilişkilerinize yansıyor olabilir. Sevdiğiniz kişi sizi fazlasıyla kıskanıyor ve baskı yaratıyor olabilir. Bu durumda savunmacı olmak istiyorsunuz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ailenizden çok güçlü destek aldığınız bir gün. Arkadaşlarınızla ise sorunlar yaşıyor olabilirsiniz, fikir ayrılığı yaşadığınız birisiyle tartışmaya girebilirsiniz. Ortaklaşa işlerde düşüş var. Sevdiğiniz kişi sizden adım atmanızı istiyor.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iletişiminizin iyi oluşu iş yaşamınızı olumlu etkiliyor. Basın yayın organları ve halkla ilişkiler yönünüz etkileyici. İnsanlara haddinden fazla güven duymaya başladınız, sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, çok şanslı olacağınız bir gündesiniz. Gerek iş konusunda, gerek aşk hayatında istediklerinize bir bir kavuşuyorsunuz. Doğru yerde doğru adımlar atmanız, konuşmalarınızla insanları etkilemeniz, sevdiğiniz kişiyi de büyülemiş durumda.

AKREP: Sevgili Akrepler, daha önceden yaptığın planların meyvesini yeme zamanı geldi. İş konularında atak ve cesaretli davranabileceksiniz. Kredi çekmek veya borç almak gibi konular gündeminde olabilir. Çocuklar konusunda ise hassasiyetiniz devam ediyor.

YAY: Sevgili Yaylar, aileniz ve sevdiğiniz kişi arasında kalmış olabilirsiniz. İkilemde kalmak sizi yormuş olabilir, olaylara tek yönlü bakmaya çalışmalısınız. Her konuda empati yapmak sizi yıpratıyor. İlişkilerinizde aradığınız sıcaklık kaybolmuş olabilir.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, güçlü hissettiğiniz bir gün, parasal konularda bazı şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, bunu başaracaksınız. Beklemediğiniz yerden gelen bir ödeme canınızı sıkabilir. Yoğun ve tempolu bir gün sizi bekliyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, hobileriniz veya zevkleriniz için para harcamak sizi mutlu edecek. Yeni şeyler keşfetmeye olan ihtiyacınız artıyor. Bugün kendinizi enerjik ve pozitif hissedebileceksiniz. Yeniye yer açın her konuda.

BALIK: Sevgili Balıklar, isyan ettiğiniz konularda kendinize karma yaratıyorsunuz. İçinizdeki öfkeyi bastırmayıp dışarı sarf etmek istiyorsunuz, çekişmeli ve rekabetçi bir gün olabilir sizler için. Bazı haberler alabilirsiniz, zorlandığınız bir gün olabilir.