HAVACILIK SEKTÖRÜ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR..

İngilizce "Fair" kelimesinden dilimize geçen fuar sözcüğü, belli zamanlarda, belli yerlerde ve belli sürede mal sergilemek, ürün tanıtmak ve ticari bağlantılar kurmak amacıyla yapılan tüm etkinliklerin genel adı olarak bilinmektedir.

Pazar 08 Nisan 2018 02:35
HAVACILIĞI TAKE-OFF YAPTIRAN THY OLDU

Reel sektörün çatı örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, 2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendirerek, "Türkiye, yüzde 7.4'lük büyüme oranıyla herkesin gıptayla baktığı bir ülke oldu" demiş.

Pazar 01 Nisan 2018 02:30
THY'NİN YENİ SEFERLERİ EKONOMİ İÇİN KATKIDIR...

Çalışanları tarafından "Türk Basını'nın amiral gemisi" diye adlandırılan ve benim de 10 yılı aşkın bir süre çalışmış olduğum Hürriyet Gazetesi'nin sahibi Aydın Doğan tarafından Erdoğan Demirören'e satışı gündeme damgasını vurdu diyebiliriz.

Pazar 25 Mart 2018 02:30
TC-TRB CHALLENGER MEYDAN OKUYAMADI!

Dünyada belki de, yolcusu da, mürettebatı da hep kadınlardan oluşan bir iş jeti, Türk sivil havacılık tarihinin ilk ölümlü kazasını yaparak 11 genç insanımızın feci şekilde ölümüne neden oldu. 

Pazar 18 Mart 2018 02:35
HAVACILIK ÇALIŞANLARI SENDİKA SEÇEBİLMELİ

Devletimizin beka sorunu için, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı askeri harekatın adına "Zeytin Dalı Operasyonu" denilmesinden bu yana, bu sözü her gün duyuyoruz.

Pazar 11 Mart 2018 02:45
YENİ HAVALİMANINA TAŞINMANIN PÜF NOKTALARI...

Gökyüzündeki ve yeryüzündeki havacılık trafiğinden sorumlu olan devlet kuruluşu Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve bağlı olduğu Ulaştırma Bakanlığı artık en büyük mesaiyi, yapımı büyük bir hızla devam eden yeni havalimanının taşınması için harcıyor dersek yanlış olmaz.

Pazar 25 Şubat 2018 02:40
HAVACILIK, KADINLARLA DAHA ÇOK YÜKSELECEK

Kadınların sosyal hayatta daha çok yer alması, hep istenen ama yeteri kadar karşılık bulmayan bir uzun hikayedir. 

Pazar 18 Şubat 2018 02:30
TÜRSAB SEÇİMLERİ VE TURİZMİN AZ GELİŞMİŞLİĞİ

Bazı meslek kuruluşlarının adının önünde yer alan "Türk" ve "Türkiye" kelimelerinin kaldırılması konusu gündeme gelince, aklıma TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) geldi.

Pazar 11 Şubat 2018 02:35