BURÇ KUTUSU 5 HAZİRAN

Dolunay KARACA 05 Haz 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün ay ikizler burcunda hareket ediyor olacak , gayet iletişimsel ve sosyal bir gün aslında. Yeniay enerjisi hakim.

Bugün ay ikizler burcunda hareket ediyor olacak , gayet iletişimsel ve sosyal bir gün aslında. Yeniay enerjisi hakim. Yeniaylar, bir şeyleri başlatma, tohum atma, gayret gösterme enerjisi içerir. Bugün oluşacak yeniay da; Güneş ve Ay, Venüs’le kavuşumdalar, dolayısıyla içimizde kelebekler uçuşabilir fakat Satürn’den alacakları bir sert açıya maruzlar, demek ki başlamadan önce durup etraflıca düşünmeli ve sınırlar koyarak, çerçeveyi çizerek başlamalıyız. İyi haftalar şimdiden, iyi pazarlar…

KOÇ: Sevgili Koçlar, keyfinize düşkünlüğünüz artarken maddi planlamalar içine gireceksiniz, bugün ikizler burcundaki yeniay sizi iletişim ve haberleşme konusunda destekliyor olacak, mesajlarınıza dikkat etmelisiniz zira bu yeniay çok güzel evet fakat aynı zamanda Satürn’den sert bir açı oluyor olacak…Sevgiyle

BOĞA: Sevgili Boğalar, yeni bir şeylere girişirken, çok boyutlu düşünmekte ve farkındalığınızı arttırmakta yarar var… Özellikle sizin maddi alanınızda gerçekleşen bu yeniay, sizleri parasal konularda desteklerken, ekstra harcamalar çıkartabilir… Sevgiyle kalın.

İKİZLER: Sevgili İkizler, herşey muhteşem görünüyor fakat Satürn’den karşıt açı alan bu yeniay bu güzelliği bozuyor sanki… Evdeki hesap, çarşıya uymuyor… Özellikle aşk konularında dikkatli olmanızı, ortaklık ve ikili ilişkilerde sağlamlığını iyice kontrol etmeden, arkasını deşmeden bir işe başlamayın diyorum… Sevgiyle kalın.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, eski ve kötü bir alışkanlığınızı bırakmanız ve yeni bir sayfa açmanız gerekecek… Çok kolay olmayacak belki sizler için; ama yapmalısınız. Aşk hayatınızda yalnız olan yengeçler, sizin için mücadele eden biri var, bir kahramanınız var, tüm kötülüklere savaş açmış biri bu, sizi korumaya çalışan; işte o kişiye bir şans verin!

ASLAN: Sevgili Aslanlar, karşıtsınız sevdiğinize karşı yani belki o size karşıt; burada bir çekişme var. 5 Haziran’daki yeniay sizi bu konuda etkiliyor ya düşüncelerinizi değiştireceksiniz ya da ilişkinizi sonlandıracaksınız. Seçim ve tercih sizin.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bir kapı kapanır ve  diğeri açılır misali; iş ve kariyer alanınızda yapmanız gereken şeyleri yapın, elinizdeki işlere odaklanın ve yeni bir işe başlamadan önce iki kere düşünün derim, sürpriz gelişmelere açık bir gün.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, oldukça neşeleniyoruz, merakımız artıyor, herşeye samimi ve sıcak bakıyoruz, bugün bir yeniay  meydana geliyor, bu yeniayda sıkıntılarınıza bir set çekin ve yeni bir insan olarak herkesi şaşırtın; sevdiğiniz insanın parasal sıkıntıları var, onu biraz kendi haline bırakın.

AKREP: Sevgili Akrepler, para konusunda geçmiş haftalara oranla daha iyi sonuçlar alabilirsiniz, ne de olsa yönetici gezegeniniz mars sizin burcunuza dönüş yaptı, çalışma arkadaşlarınızın desteğiyle daha da başarılı olacaksınız… Bugün bir yeniay meydana geliyor, ödemeleriniz ve ortak para hanenizi, ortaklık gerektiren işlerinizi yeniden gözden geçirmeli ve herhangi bir aksaklığa karşı önleminizi almalısınız.

YAY: Sevgili Yaylar,  yeni bir ilişkiye başlamadan önce, gerçekten size uygun mu değil mi, iyice öğrenmelisiniz. Beğenmediğiniz birisi size çok iyi ve farklı gelebilir, beğendiğiniz ise çok itici ve umursamaz olabilir. Karışık ve zorlu bir yeniay, Satürn’le karşıt açıda Jupiter de desteklemiyor, bakalım hayırlısı olsun sizler için.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, hedefe giderken geçmiş tecrübelerden ders çıkararak, ayıklaya ayıklaya gitmenizde fayda var. İkizler burcunda bir yeniay meydana geliyor, sağlık konularında yeme alışkanlıklarınızda yeni başlangıçlar yapmanız, yaşantınızı ona göre organize etmenizi tavsiye ediyorum sizlere.

KOVA: Sevgili Kovalar, yalnız olan kovalar yeni bir aşka yelken açarken, çocuklarının sorumluluklarıyla başbaşa  olan ebeveynler var… Yalnız bugünkü yeniayın açısı biraz zorlu, başladığınız her ne ise veya verdiğiniz karar; iki kere düşünün, altını üstüne getirin, tartın biçin, öyle sonuca varın derim. Sevgiyle kalın.

BALIK: Sevgili Balıklar, değişikliklerden hoşlanıyorsunuz, esnek ve yön değiştirebilen, girdiği ortamlara çabuk adapte olan yönününüz size ivme kazandırıyor. Yalnız ailevi meselelerde fevri davranan kişilere karşı tutumunuzu bozmayın ve sessizliğinizi koruyun. Yeniay oluşumu  sizin  aile hanenizde oluşacak. Yeni başlangıçlar yapmadan önce iyice tartın biçin …