AYNI OYUN

Avni ÖZGÜREL 15 May 2024

Avni ÖZGÜREL
Tüm Yazıları
Sen misin İsrail'le kapışan, Netenyahu'nun dünyada ismini vererek öfke kustuğu lider var mı senden başka.. Yok.. Gör bak neler yaparız..

Kaçıncı hesap kesimi bu.. Ekonomini başına geçiririz dedik yırttın, Irak’ta, Suriye’de düzü tersine çeviririz dedik, karakollarına baskın verdirdik umursamadın, randevunu iptal ettik, duymamazlığa geldin..  

Bak bir kere daha etrafına, senden başka senin dilinle ‘Eli kanlı katil’ diye konuşan Müslüman lider var mı? 

Şimdi hazır ol.. Oyunun yeni perdesi başlıyor.. Her el açtığımızsa yeniden kurgu yapacak değiliz.. Onun için yadırgamayasın diye Şeytan üçgenimizi aynı tuttuk.. Emniyet- yargı, medya..  Oyuncular da öyle.. Polis takımı, gizli tanık, savcı, ortaya karışık para da dökülür hikayenin üstüne.. Bakarsın kaset maset de çıkar.. 

Kimlere dayanıyordun sen.. Şu, bu, öteki.. Omuz yediklerinde görürüz ne kadar sağlam durduklarına. 

Adamı içeri alıyoruz, kaçması imkansız, elektronik kelepçe takıyoruz ki mekandan 100 metre uzaklaşsa alarm çalacak.. Hey hak.. Adam değil evden çıkmak yurt dışına gidiyor.. Türkiye’ye gelmek için şart öne sürüyor, tutuklanmayacaksam gelirim ancak diyor, koşularını sıralıyor.. Rica minnet getiriliyor.. Sayfalar dolusu ifade veriyor polise.. Bildiğim duyduğum deyip önüne konulan ne varsa imzalıyor.. 

Oyun yeni başladı.. Devlet Bahçeli dün yırttı zarfı.. Önümüze dökülecek içi, dışı..