BURÇ YORUMLARI

Dilek AYGEN 19 May 2024

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Şanslı bir haftaya girdik. Şans gezegeni Jüpiter ve küçük şans gezegeni Venüs bir araya geliyorlar. İkisi de burç değiştirmeden bizlere maddi manevi şanslar verecekler. Bu haftayı iyi değerlendirelim. Yılın en şanslı haftasındayız. 12 sene önce de Boğa burcundan bizlere maddi şanslar vermişlerdi.

Haftanın ilk günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca zihin ve iletişim konularına önem vereceğiz. Öğrenmeye, yeni bilgilere açık olacağız. Her şeyi mantık zinciriyle birbirine bağlayacağız. Değişen koşullara kolaylıkla uyum sağlayacağız. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, bilgi, eğitim, ticaret, ulaşım, seyahat, medya, konuşmak, yazmak odak noktamızda olacak.

23 Mayıs günü Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Eril dişil enerji karşı karşıya olacak. İnançlarımızla düşüncelerimiz karşı karşıya gelecek. Zihnimizin söyledikleriyle hayat felsefemizin birbirlerini nasıl zorladıklarını göreceğiz. Kendi düşüncelerimizle başkalarının düşünceleri karşı karşıya gelecek. Bu konuları dengelemek ihtiyacımız bizleri daha fazla öğrenmeye, deneyim yaşamaya götürecek. Seyahat etme isteğimiz fazla olacak.
Ve aynı gün aşk, sevgi, ilişkiler, keyif, haz, cazibe, uyum, değer, güzellik, estetik ve para gezegeni Venüs de İkizler burcuna geçecek. Sevgimizi her an dile getireceğiz. Yalnız olanlar aşkta akıllı seçimler yapacak. Daha fazla flört etmek isteyeceğiz. Sosyalleşme isteğimiz artacak. Konuşmaktan, yazmaktan, öğrenmekten, okumaktan keyif alacağız. Paramızı entelektüel konulara, kısa gezilere, eğitimlere, yakınlarımıza, kardeşlerimize harcayabiliriz. Parayı hızlı kazanıp hızlı tüketeceğiz.
26 Mayıs pazar günü inanç, deneyim, şans, yolculuk, macera gezegeni de İkizler burcuna geçerek bizleri yeni bir maceraya davet edecek. Ve şanslarımızı, bolluğumuzu bereketimizi değiştirecek. İkizler burcundan bir yıl boyunca merak ettiğimiz her konuyu öğreneceğiz. Öğrendiğimiz bilgiler yüzeysel olacak, derine inemeyeceğiz. Şanslar kısa vadeli işlerimizden, ticaretten, eğitimden, satış , pazarlama, reklam, medyadan gelecek.
Gökyüzündeki bu yoğun hava elementi bizlerin daha fazla akılda ve mantıkta kalmamızı sağlayacaklar.


Sevgili Koçlar; yılın en şanslı oluşumu sizlere parasal bereket getirecek. Güneş, Venüs, Jüpiter İkizler odağınızı yakın çevrenize çevirecekler. Yay dolunayı inançlar, yabancılar, uzak akrabalar, babanızın iş ve sağlık konularında, hukuki konularda ve eğitimlerde tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili Boğalar; yılın en şanslı olayı burcunuzda oluyor iyi değerlendirin. Maddi manevi şanslı bir haftadasınız. Güneş, Venüs, Jüpiter de maddi anlamda yeni ve hızlı kazançlar elde etmenizi sağlayacaklar. Yay dolunayı alacak verecek hesaplarınızı, kredi, miras, vergi gibi parasal konularda tamamlanmalar yaşatacak. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili İkizler; yılın en şanslı oluşumu anneniz tarafında ve eşinizin iş konularından veya yurt dışı işlerinizden olacak. Güneş, Venüs, Jüpiter burcunuza geçiyorlar. Odağınız tamamen kendinizde olacak. Yay dolunayı karşıt burcunuzda oluyor. İlişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınmalarla ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız.


Sevgili Yengeçler; yılın şanslı oluşumu iş kazançlarınızı arttıracak. Güneş, Venüs, Jüpiter biraz kendinizi geri plana almanızı istiyorlar. Ruh sağlığınıza önem verin. Yay dolunayı iş, hizmet, sağlık alanınızda oluyor. Bazı işleriniz bitebilir, yanınızda çalışanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin.


Sevgili Aslanlar; yılın şanslı oluşumu sizlere kariyerden ve işten güzellikler yapacak. Güneş, Venüs, Jüpiter odağınızı sosyal hayatınıza, işten kazançlarınıza çevirecekler. Yay dolunayı aşk, keyif, eğlence, çocuklar, yaratıcılığınız, hobilerle ilgili tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili Başaklar; yılın şanslı oluşumu uzaklardan, yabancılardan şanslar getirecek. Güneş, Venüs, Jüpiter İkizler odağınızı toplum statünüze, kariyere, geleceğe çevirecekler. Yay dolunayı aile içi olaylarda, ebeveyn ilişkilerinde, taşınma, emlak konularında tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili Teraziler; yılın şanslı oluşumu elinize büyük bir para geçirtecek. Güneş, Venüs, Jüpiter İkizler odağınızı uzaklara, inançlara, yabancılara, eğitimlere, seyahatlere çevirecekler. Yay dolunayı yakın çevreniz, kardeşler, eğitim konular, kısa vadeli projelerde tamamlanma yaşatacak. Kendi düşüncelerinizi inanarak ortaya koymalısınız.


Sevgili Akrepler; yılın şanslı oluşumu eşinizden, ortağınızdan olacak. Güneş, Venüs, Jüpiter İkizler odağınızı borçlara, alacaklara, sağlığa, okült konulara, cinselliğe çevirecekler. Yay dolunayı parasal konularda tamamlanmalar yaşatacak. Kendi paranıza, kazanımlarınıza sahip çıkın.


Sevgili Yaylar; yılın şanslı oluşumu işten, baba tarafından akrabalardan olacak. Güneş, Venüs, Jüpiter odağınızı ikili ilişkilere, eşe, ortağa çevirecek. Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili her konuda farkındalık yaşayıp önemli kararlar vereceksiniz. Yaşam coşkunuzu ortaya koyamadığınız her konuyu bitireceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; yılın şanslı oluşumu partnerinizden ve çocuklarınızdan olacak. Güneş, Venüs, Jüpiter İkizler odağınızı işlere, güçlere, sağlığınıza, çalışanlarınıza, evcil hayvanlarınıza çevirecekler. Yay dolunayı sizlerden gizlenen her türlü saklı olayı gün yüzüne çıkartacak. Eşinizin ve ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularındaki sorunlarla ilgileneceksiniz.


Sevgili Kovalar; yılın en şanslı oluşumundan güzellikler aileden ve babanızdan gelecek. Güneş, Venüs, Jüpiter İkizler odağınızı aşka, çocuklara, eğlenceye, paraya çevirecekler. Yay dolunayı arkadaş ilişkileriniz, sosyal çevreniz, işten kazançlarınızda yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşatacaklar.


Sevgili Balıklar; yılın en şanslı oluşumu güzellikleri yakın çevrenizden, kardeşlerinizden olacak. Güneş, Venüs, Jüpiter İkizler odağınızı ev, aile, babanıza çevirecekler. Yay dolunayı kariyeriniz, gelecek planlarınız, toplum statünüzle ilgili kararlar aldırarak tamamlanmalar yaşatacak.