"ART'DAMAR" İLE KENDİNİ KEŞFET...

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Buz gibi bir pazar günüyle hepinize merhaba. Elimden geldiğince yeni yeteneklerden, yeni şarkılardan, yeni kliplerden, aslında olup biten bütün yeniliklerden bahsetmeye çalışıyorum.

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı koridorlarında gençlik günlerimin en güzel vakitlerini paylaştığım, çok yetenekli müzisyen arkadaşım Emre Parlak ve  fotoğraf video sanatçısı arkadaşı Emrah Tarım’ın yeni başlattıkları bir projeyi size aktarmak istiyorum. Emre konservatuar çalgı bölümü mezunu. Hatırlıyorum da okul zamanlarında ne uğraşmıştı ben şarkı söyleyeyim diye ama utancımdan hiç söyleyemezdim. Daha o zaman belliymiş Emre’nin yetenek avcısı olacağı.

Başarılı bir müzisyen ve başarılı bir fotoğraf sanatçısı kurdukları 20 kişilik profesyonel bir ekip ile yeni yetenekleri hayallerine kavuşturuyorlar. Art’damar projesi yaklaşık 5 aydır çalışmalarına başlamış ve projenin ilk meyvesi de şu anda yayında. Bu projenin amacı kendine, sesine, bestesine güvenen arkadaşları profesyonel dokunuşlarla insanlarla buluşturmak.

Profesyonel olarak müzik yapmak, albüm çıkarmak, dijitalde yer almak, klip çekmek artık o kadar yüksek bütçeli bir yatırım haline geldi ki Emre ve Emrah hiçbir kar amacı gütmeden sizi hayallerinize kavuşturmayı, insanlara tanıtmayı planlıyor. Maddi imkanı ve çevresi olmayan müzik severleri hiç bir ücret talep etmeden, kendinize yeni alanlar yaratmanız için destek veriyorlar. Siz de hayallerinizin arkasından sadece bakmak yerine kendinize güveniyor ve bu oluşumun içerisinde var olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey artdamaronlie@gmail.com adresine kendinizi tanıtan, ne yaptığınızı anlatan bir e-posta göndermek. Art’damar ekibi sizleri uygun görürse belki de bu gönderdiğiniz e-posta hayatınızın en büyük değişim ve dönüm noktası olacaktır.

Günümüzde yetenekli insanlar evlerinde oturup bir şans beklerken, sıfır yetenek ile parasını verip kendine şarkı yaptıran, klip çektiren insanların Art’damar sayesinde değişen bir döngüye gireceğine inanıyorum. Ve bu muhteşem projede ben de elimden gelen her ne varsa sonuna kadar destekçiniz olacağıma söz veriyorum. Artık birazcık sanat konuşma, güzel müzikler dinleme, keyifli klipler izleme vaktimiz geldi diye düşünüyorum.

Sevgi ve müzikle kalın.