29 NİSAN 2017, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 29 Nis 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
​Ay'ın Satürn ve Neptün'le gergin açısı var.

Ay’ın Satürn ve Neptün’le gergin açısı var. Fakat Jüpiter’den aldığı olumlu etkiyle güne uyum ve iyimserlik hakim olabilir. Bugün Ay, İkizler burcunda devam ediyor. Ay düğümleri ise Aslan ve Kova aksına geçiş yaptılar! Kadersel olarak bizleri etkileyen, gitmemiz ve bırakmamız gereken yönlerimizi anlatan Ay düğümleri bir buçuk yıl boyunca Aslan- Kova hattında yer alacaklar.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ciddi ve kararlı, çalışkan bir biçimde işlerinize yönelebilirsiniz. Bitmemiş işlerinizi halletmenizde fayda var. Size tatil, dinlenmek biraz uzak görünüyor bugün.

BOĞA: Sevgili Boğalar, iletişimi bol ve hareketli bir gün sizler için, kişisel bakımlar için ideal. Arkadaşlarla görüşmek ve evinizle ilgilenmek, hoş sohbetler etmek adına güzel enerjiler devrede.

İKİZLER: Sevgili İkizler, abartılı tavırlardan, aşırı hareketlilik ve acelecilikten uzak durmanız gereken bir gün. Dün, Ay sizin burcunuza geçiş yaptı ve size ekstra enerji verdi. İletişim ve haberleşme artacak sizler için. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, birden fazla konuyla ilgilenmek ve herkese koşmak, sizi biraz yordu. Arkanızdan iş çevirenler olduğunu da öğrendiniz. Bu da sizi hayli hırpaladı. Dinlenmekte fayda var. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sosyalleşmek ve programlar yapmak isteyeceğiniz bir gün. Kadersel olarak ay düğümleri sizin burcunuza geçti ve bazı şeyleri desteklemeye geliyor. Hayatın tadını çıkarın ve girdiğiniz ortamlarda çevrenizi gözlemleyin.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, iki işi aynı anda yapmaya çalışmak sizi hem geliştirdi hem de zorladı. Fakat artılarını görmeye başlayacaksınız. Bundan keyif alacağınız günler de gelecek. Sağlığınız gayet iyi.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, eş, dost, akraba ziyaretleriniz olabilir. Çalışma ortamınızla veya arkadaşlarınızla planlar yapabilir ve bol bol gezebilirsiniz. Arası bozuk olan kişiler yine sizden yardım istiyorlar.

AKREP: Sevgili Akrepler, ödemeleriniz için bugünden kafa yormaya başladınız. Hazırlıklı olmalı ve sürpriz ödemelere karşı tedbirinizi almalısınız. Eşinizin desteği sizi rahatlatacak. Beklemediğiniz yerden bir para elinize geçebilir.

YAY: Sevgili Yaylar, eşiniz veya hayatınızdaki insanla aranızdaki sorunları halledebilir ve ona bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirip, yolunuza devam etmelisiniz. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bir tatil günü olmasına rağmen sizin aklınız hala işinizde, fakat bu tutumunuz sizi ayakta tutuyor ve bunun karşılığı ilerde size geri dönecektir. Hizmet sektörü, sağlık konularınız gündemde.

KOVA: Sevgili Kovalar, flört ve aşk konularında güzel adımlar attınız, şimdi artık bekleyin ve karşı tarafın size dönmesi için fırsatlar tanıyın. Bugün arkadaşlarınızla sosyalleşmek adına güzel etkiler var. Ay düğümlerinin sizin aksınıza geçmesi; bazı konularda değişikliğe neden olabilir. 

BALIK: Sevgili Balıklar, ailenizle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Evinizde misafir ağırlayabilir, aile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.  Bugün ayrıca iç sesinize kulak vermeli ve hislerinizle hareket etmelisiniz.