​03 MAYIS 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 03 May 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Hayattan zevk almak isteyeceğimiz bir gündeyiz.

Hayattan zevk almak isteyeceğimiz bir gündeyiz. Ay, Aslan burcunda ve Merkür Jüpiter dost enerjideler. Hevesli ve iyimser bir ruh halindeyiz. Yalnız Güneş ve Ay arasında gergin açı otoriteyle ilgili sorunlar çıkarabilir. Yapmak istediğimiz şeylerde kendi bildiğimizi okumak, etrafımızı dinlememek bizi çıkmaza sürükleyebilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, küslük veya dargınlıklar varsa, bitebilir. Çalışma koşullarınızda düzelmeler yaşayabilirsiniz. Her zaman olumsuzluklardan Retro hareketlerden bahsedilmez, arada bu tarz güzelliklerden de bahsetmek lazım; aşk konularınıza baktığımda ise bu konuda da düzelmeler başladı.

BOĞA: Sevgili Boğalar, Merkür’ün düz hareketine dönmesiyle iletişim sorunlarınız hallolacak, anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranız yumuşayacak. Ay düğümlerinin Aslan-Kova hattına geçiş yapması kariyer ve ev konularında değişime sürükleyebilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sevdiğiniz kişiyle aranızda daha önceden oluşan bir gerilim varsa, ılımanlaştığını göreceksiniz. Yalnız olan İkizler ise bir aşk ilişkisine başlayacakları fırsatlar yakalayabilirler.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Sizi daraltan sıkan şeylerden kurtulmak isteyeceksiniz bu hafta, her şeye sil baştan da diyebilirsiniz kim bilir. Aşk hayatınızda ise karşıt eviniz Oğlak burcunun yöneticisi Satürn geri harekette hala, belirsizlikler olabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar,  Ay düğümlerinin sizin burcunuza geçmesi size olumlu ve sağlam adımlar attıracak; Merkür’ün düz harekete geçmesi ise  para konularında atılımlarınızı gerçek kılmaya başlayacak.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yoga, meditasyon gibi içe yönelim tekniklerini denemek isteyebilir ve bilinçaltınızda bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendi kendinize kalmak ve düşünmek için kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, ikili ilişkilerde geri dönüşler, geri adımlar atmak, eski bir sevgiliyle yeniden bir araya gelmek, eski mevzuları açmak gibi durumlar olabilir. Bugün ilişkilerde farklı bir gün.

AKREP: Sevgili Akrepler, şanslı bir süreçten geçiyorsunuz hafta boyunca, sevdiğiniz kişiyle beraber sosyal arkadaş çevrelerinizde bulunabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Merkür’ün düz harekete geçmesi size arkadaş çevrenizde sorunlarınızı çözmenize yardımcı olacak.

YAY: Sevgili Yaylar, bazı şeylerin düzeldiğini öğrenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru seyahat planları yapabilir ve küçük kaçamaklar için valizinizi toplayabilirsiniz. Değişikliklerden yana şansınız açık.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, çalıştığınız yerde bir takım pürüzler canınızı sıkabilir. Aşk hayatınız canlanıyor, sevdiğiniz kişi güçlü bir insan, karakteri sağlam ve pek çok şeyi atlatmış bir yapıda, onun bu şekilde duruşu sizi iyi hissettiriyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, Merkür’ün düz harekete dönmesi sizin borçlarınızı rahat ödemenize vesile olacak. Ortaklaşa işler vurgu kazanacak. Ay düğümleri ise Aslan- Kova hattında artık; bazı konularda bırakma dağılma ve kopma yaşayabilir; eskiden değer vermediğiniz konulara daha fazla önem verebilirsiniz.

BALIK: Sevgili Balıklar, evcil hayvan edinme fikri bir anda tekerrür edebilir sizlerde… Merhamet duygularınız ağır basıyor… Sağlık konusunda da adımlar atacağınız bir gün. Diyete başlamanız gerekebilir.