​HAYALLER LOS ANGELES, ACI GERÇEKLER BURASI

Geleceğin kentleri yada kentlerin geleceğini düşünürsek, artık şehirler birbiriyle yarışıyor.

Pazartesi 13 Kasım 2017 02:15
​CENTRAL PARK'TAN BÜYÜK YAŞAM ALANI

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay: Yaşam merkezi olacak bir projemiz var. Bu proje ile 24 kilometrekarelik alana doğal yaşam parkı kurmayı hedefliyoruz. Kanuni Sultan Süleyman'ın İstanbul'un su sorununu çözmek adına Mimar Sinan'a yaptırdığı 452 yıllık Mağlova Su Kemeri de doğal yaşam parkının içinde yer alacak. Dünya'nın birincisi olacak bir proje bu. Central Park'tan büyük bir yaşam alanı yapıyoruz.

Cumartesi 04 Kasım 2017 02:10
FAİZE ÇÖZÜM ARAYIŞINDAYIZ

Kaan: Yatırımcının önünde en büyük engellerden olan faize de bir çözüm arayışındayız. Bu doğrultuda alternatif bir model üzerinde çalışıyoruz. Bu model, kar odaklı ve üretimi besleyen bir alternatif olacak. Türkiye'nin artık faiz dışı fazladan yatırım dışı fazla esasına dayalı bir ekonomik yapıya geçmesi gerektiğine inanıyoruz.

Çarşamba 01 Kasım 2017 02:10
TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAMPALA BÜYÜKELÇİSİ SEDEF YAVUZALP: ALGI OPERASYONLARINA YANIT VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜ

Türkiye Cumhuriyeti Kampala Büyükelçisi Sedef Yavuzalp: Uganda'daki sergilerimizle, ülkemizin başarılarını gölgelemeyi ve bu başarılarına sekte vurmayı hedefleyen bazı uluslararası medyanın algı operasyonlarına ve asılsız haberlerine güzel bir yanıt verildiğini düşünüyorum. Uganda basınıyla çok iyi ilişkiler geliştirerek ülkemizin her alanda en doğru şekilde tanıtılması için girişimlerimizi hızla sürdürüyoruz.

Perşembe 26 Ekim 2017 02:05
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK YEŞİL ALANINA SAHİBİZ

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: Bizler fark yaratan, insana dokunan ve şehri insanıyla imar eden bir anlayışın uygulayıcısıyız. AK Parti belediyeciliği, hizmet belediyeciliği ile milletimizin gönlünde yer edinmiştir. Her vatandaşımıza hizmet götürüp belediyeciliğin gereklerini yerine getirirken, geleceğe de yatırım yapıyor, şehri adeta yeniden inşa ediyoruz. İnşa ederken de yeşil alanı her geçen gün artırıyoruz. Türkiye'nin en büyük yeşil alanına sahip ilçeyiz. Keçiören bizim sevdamız...

Cumartesi 21 Ekim 2017 02:15
KAPIMIZI, SOFRAMIZI YÜREĞİMİZİ AÇTIK

Şahin: Etrafımızdaki ateş çemberinden etkilenmemek mümkün olmuyor, Gaziantep modeli aslında Türkiye modeli oldu. Türkiye açık kapı politikası uygulayarak, binlerce insanı hayatta tuttu. Canlar yanmasın dedik, büyük bir fedakarlık yaptık. Sınırlarımıza gelen konuklarımıza kapımızı, soframızı ve yüreğimizi açtık.

Pazartesi 09 Ekim 2017 02:10
"TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜ BELEDİYESİYİZ"

Yaşar: 30 Mart sabahında sosyal belediyeciliğin gerçek anlamda yaşatarak "Yenimahalleli" ruhunun her geçen gün daha da güçleneceğini herkese gösteriyoruz. Tek amacım halkımızı Yenimahalleli kimliği altında buluşturmak ve ilçemizi Ankara'nın gözde ilçelerinden biri yapmaktı.

Cuma 06 Ekim 2017 02:30
​ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYORUZ

Siyasi yaşamına 1994 yılında Refah Partisi Kazan Gençlik Kolları Başkanı olarak başlayan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Fazilet Partisi ve daha sonra da AK Parti kurucu ilçe başkanlıkları görevlerini yürüttü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e danışmanlık görevinde de bulunan Ertürk, 2004'te yapılan yerel seçimlerde, 34 yaşında "Türkiye'nin en genç belediye başkanı" unvanını aldı. 2004, 2009 ve 2014 yıllarında yapılan yerel seçimlerde üst üste üç defa belediye başkanı seçilerek Kahramankazan'ın üç dönemdir belediye başkanı.

Salı 03 Ekim 2017 02:25