BURÇ KUTUSU 15 HAZİRAN 2016

Dolunay KARACA 15 Haz 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
KOÇ: Sevgili Koçlar, ikili ilişkilerde zorlanmalar ve sorunlar yaşıyorsunuz, sevdiğiniz kişiden istediğiniz cevapları alamamak sizleri yormuş, yakın çevreniz ile çok daha rahat bir atmosferdesiniz, bir iş teklifi alabilirsiniz bugün.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ikili ilişkilerde zorlanmalar ve sorunlar yaşıyorsunuz, sevdiğiniz kişiden istediğiniz cevapları alamamak sizleri yormuş, yakın çevreniz ile çok daha rahat bir atmosferdesiniz, bir iş teklifi alabilirsiniz bugün.

BOĞA: Sevgili Boğalar, ılıman bir gün sizin için, sıradışı haberlere ve sürprizlere ise tahammülünüz yok, sizi spontane şeyler yoruyor, planlı ve önceden yapılmış programlar tam size göre.

İKİZLER: Sevgili İkizler, kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün, bugün alacağınız haberler genellikle işle ilgili, yapılanlara ve işleyen konulara dair tutumunuz son derece olumlu. Kendinizi bugün çocuklarla ilgili konularla ilgilenirken de bulabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, evden çalışmak ve işi eve getirmek gibi durumlarınız olabilir. İçinize attığınız şeylerden kurtulma zamanı, bazı şeyleri oluruna bırakın ve zaman sizi olması gereken yere götürsün. Dekorasyon ve güzellik adına uygun etkiler söz konusu.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, sürpriz bir haber var bugün sizlere, ev almak isteyenler için uygun etkiler görünüyor. Kendi kendinize düşünüp karar vereceğiniz bir gün, insanlar size destek olmaya çalışıyor, bunun keyfini çıkarın.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugün para konularınız ve maddi değerlerinizde düzenlemeler yapmak ve işlerinizi yoluna koymak isteyeceksiniz. Elinizden geldiğince pratik davranarak, bu işlerden verim çıkaracaksınız. Sosyal çevrenizden canınızı sıkan haberler var.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, arkadaşlarınızla beraber parti, davet ve eğlencelere katılmak için can atıyorsunuz. Çeşitli sürpriz teklifler alacağınız bir gün. Kişisel gelişiminizi arttıracak faaliyetlerde bulunmak sosyal çevreniz ve iletişiminiz için iyi olacak.

AKREP: Sevgili Akrepler, insan ilişkilerinizde uyumlu ve vefalı yapınızla dikkat çekiyorsunuz. Özellikle ortak iş yaptığınız kişilerle aranızda bir bağ oluşacak ve aynı dili konuşuyor olacaksınız. Maddi kazançlarınız artıyor.

YAY: Sevgili Yaylar, bugün biraz depresif ve huzursuz hissedebilirsiniz kendinizi, hiç bir şeyden tatmin olmuyor gibisiniz. Yanınızda çalışanlar ve ortaklaşa işlerde düzelmeler yaşanacak, kafanıza taktığınız sorunlar ise çözülmüyor hemen, zamana ihtiyaç var.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, sevdiğiniz kişiyle katıldığınız bir davette, beklediğinizin karşılığını alamayarak, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bugün arkadaşlık konularında tutumunuz biraz gergin olabilir, aslında gerginlik onlardan kaynaklanıyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, aklınıza gelen başınıza gelebilir bugün, hareketlisiniz ve oradan oraya koşmak durumunda kalıyorsunuz. Çevrenizden birinin sağlığı iyiye gidecek, iyi haberler kapınızda. İş ve aşk konularınız umut vadediyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, duygularınız ve mantığınız uyumlu çalışacak bugün. Yurtdışı seyahatler ve eğitim hayatınız gündeminizde, yapacağınız işlerde, sizden büyük ve bakış açısı geniş birinden yardım alabilir ve işlerinizi bu şekilde daha iyi yoluna koyabilirsiniz.