BURÇ KUTUSU 12 HAZİRAN 2016

Dolunay KARACA 12 Haz 2016

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
KOÇ: Sevgili Koçlar, bu pazar evinizde gerekli gereksiz ne varsa atıp rahatlayacaksınız. Dolap düzenlemek, rutin ev işleri, ziyaretler için bolca vaktiniz olacak. Bazı fikirleri temizlemek ve yerine yenilerini koymak için, temizliğe önce yaşadığımız yerden başlamak gerekiyor bazen.

KOÇ: Sevgili Koçlar, bu pazar evinizde gerekli gereksiz ne varsa atıp rahatlayacaksınız. Dolap düzenlemek, rutin ev işleri, ziyaretler için bolca vaktiniz olacak. Bazı fikirleri temizlemek ve yerine yenilerini koymak için, temizliğe önce yaşadığımız yerden başlamak gerekiyor bazen.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sıra dışı fikirlerinizi bugün kendinize saklamalısınız. İçinizde kopan fırtınaların sebebi bu fikirlerin onaylanmayacağı kaygısı. Bunlardan sıyrılıp, dinlenerek ve rahatlayarak güzel bir pazar günü geçirin.

İKİZLER: Sevgili İkizler, dinlenirken bile kendinizi yoruyorsunuz. Dernek ve kulüpler bugün sizin işiniz. Haftaya tam tempo başlamadan önce ailenizin tavsiyelerine kulak vermeyi unutmayınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, aile büyüklerinizle zaman geçirmek isteyeceğiniz bir gün bugün. Onlarla beraber olmak ve anılarınızı hatırlamak sizi bambaşka diyarlara götürüyor sanki, içinizdeki çocukla tekrardan buluşuyorsunuz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, uzak bir yerlere gitmek isteyeceğiniz, belki kaçmak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz bugün. Sıra dışı insanlar tanımak, onlardan bir şeyler öğrenmek, farklı şeyler denemek isteğiniz hayli yoğun. Hafta içi yapacağınız toplantıları ise çoktan organize ettiniz bile.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, duygusal açıdan daha rahatlamış ve güçlü hissedeceksiniz kendinizi bugün. Sakinleşmiş ve olgun tavırlarınız sayesinde çözülmesi gereken bir problemi halledeceksiniz. Gergin insanlardan uzak durmaya gayret edin.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, işinizle ilgili sorunları kafanıza takıyorsunuz. Acaba bıraksam mı veya devam etmeye değer mi soruları kafanızı meşgul ediyor. İkilem yaşadığınız konular bugün sıra dışı bir şekilde cevabını bulacaktır. Merak etmeyin.

AKREP: Sevgili Akrepler, yanınızda çalışanlarınız varsa, onların sorunları gündeme gelebilir ve sizin keyfiniz kaçabilir. Çünkü bugün pazar ve siz hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorsunuz, özellikle de iş konularıyla hiç.

YAY: Sevgili Yaylar, sportif etkinlikler, doğa yürüyüşleri ve pek çok farklı konular ilginizi çekiyor. Bunlardan biri veya birkaçıyla ilgilenmek sizi mutlu edecektir. Bunun için şansı olmayanlar ise felsefe, din, eğitim ve araştırma konularında kendilerini geliştirmek için okumayı tercih edecekler.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün evden çıkmak istemeyeceğiniz bir gün. Evde aileniz ve çocuklarınızla beraber olmak , dinlenmek ve gelecek planları yapmak sizi iyi hissettirecektir. Yoğun bir hafta öncesi buna ihtiyacınız olacak.

KOVA: Sevgili Kovalar, kredi çekip çekmemek konusunda kararsızlık yaşayabilirler, maddi kaynaklı olaylar sizi yıpratıyor. Yalnız daha sonradan ödemesini yapamayacağınız tutarların altına girmeyiniz. Az olsun, öz olsun mantığıyla hareket etmekte fayda var.

BALIK: Sevgili Balıklar, kendinizi çok romantik ve hayalperest hissedeceğiniz bugün, yaratıcılık yönünden değerlendirilmesi gereken bir sürece girdiğinizi söyleyebilirim. Ayrıca bu aralar kurduğunuz hayaller gerçek olabilir. Neden olmasın?